Bedoes
Re: Bedoes
Bedoes to Pan Raper. Na wadze 160 kilo ale rapu dwie tony, ukłony
Może i nie wydał dawno płyty ale przez ostatni rok wygrał 3 beefy:
- Bedoes vs Eripe - wiadomo
- Mes vs Tede - swoim beefem pokazał obu panom jak to powinno wyglądać
- Oki vs Kinny - nakrył obu kowbojskim kapeluszem, pozwolił im się grzecznie usunąć w cień, nagrywając Diss na raka i robiąc streama, dzięki któremu zapomnieliśmy o tych dwóch chłoptasiach sprzeczających się o telefon do Bambi
Mimo że nie słucham, chylę czoła.
- Oki vs Kinny - nakrył obu kowbojskim kapeluszem, pozwolił im się grzecznie usunąć w cień, nagrywając Diss na raka i robiąc streama, dzięki któremu zapomnieliśmy o tych dwóch chłoptasiach sprzeczających się o telefon do Bambi
- igorzastyy
To czoło jest na wysokości jego pieprzyka, ale ogólnie to się zgadzam. Chociaż Jacy Granieckiego bym się najmniej tutaj czepiał, bo coś tam mimo wszystko dowiózł w tym beefie.
Ostanią płytę wydał ponad 5 lat temu, a ma 3 219 269 słuchaczy, co to będzie jak wyda tą wyczekiwaną płytę 
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- nawinął Hit'em up lepiej niż TupacmBron pisze: ↑wczoraj, 17:06 Bedoes to Pan Raper. Na wadze 160 kilo ale rapu dwie tony, ukłony![]()
- w w/w teledysku zajebał moonwalk lepiej niż Michael Jackson
- wyrwał sukę lamusowi z Ciechanowa
ZAKAZ
No nie można mu odmówić że jego dissy to topka dissów z beefów z ostatnich 10 lat
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- igorzastyy
Z pełną powagą stwierdzam, że Helikopter w ogniu to topka w całej historii PL beefów. Aż sobie włączę zaraz znowu
https://mega.nz/file/LVQ0AZ4Z#H-Fzic4q4 ... 3j9PHc8KJg
tu link jakby ktoś szukał na oryginalnym bicie, też sobie odpalę
tu link jakby ktoś szukał na oryginalnym bicie, też sobie odpalę
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
za 50 lat bankowo wyjdzie ze pisal mu to bialasigorzastyy pisze: ↑wczoraj, 21:39 Z pełną powagą stwierdzam, że Helikopter w ogniu to topka w całej historii PL beefów. Aż sobie włączę zaraz znowu
- igorzastyy
Zbyt błyskotliwe na aktualnego Białasa
Przykry stereotyp że ktoś kto często pisze zwrotki na odpierdol, nie potrafi pod presją napisać topki swoich tekstów, ja szczerze wierzę że Bedoes sam to pisał
Dożywotnia beka ze Ździcha który się zesrał o to że ktoś docenił jego bit do numeru, który przez większość "świadomych" słuchaczy w tamtych czasach był uznawany za troglodycki rap i był jechany do spodu
Dożywotnia beka ze Ździcha który się zesrał o to że ktoś docenił jego bit do numeru, który przez większość "świadomych" słuchaczy w tamtych czasach był uznawany za troglodycki rap i był jechany do spodu
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Jak mógł mu Białas pisać jak on jest chyba pokłócony z SB. Drogi mu się rozeszły z Lankiem, Solarem i Białasem
Światem kręcą pieniądze
Nie ma dowodów na to, że Bedoes nie pisał tekstu do Helikoptera W Ogniu, powtarzam – nie ma żadnego dowodu, że Bedoes nie pisał swojego tekstu w tym dissie. Jeżeli ktoś miałby taki dowód, to jest nagroda 175 tysięcy funtów za taki dowód, niech zatem leci do ZAiKSu i odbiera nagrodę.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
nie no beke cisne, wiem ze pewnie nie maja kontaktu nawet
ale te dissy sa tak bardzo nie w stylu wczesniejszej tworczosci bedoesa i tak bardzo w stylu bialasa - kazdy dwuwers to pancz z puenta i czesto jeszcze jakas dwuznacznoscia, ze masakra widzowie
co do formy bialasa, to imo dalej potrafi, polecam jego zajebisty numer w podobnej konwencji dla red bulla
ale te dissy sa tak bardzo nie w stylu wczesniejszej tworczosci bedoesa i tak bardzo w stylu bialasa - kazdy dwuwers to pancz z puenta i czesto jeszcze jakas dwuznacznoscia, ze masakra widzowie
co do formy bialasa, to imo dalej potrafi, polecam jego zajebisty numer w podobnej konwencji dla red bulla
Ostatnio zmieniony 13 maja 2026, 21:59 przez moody, łącznie zmieniany 1 raz.
- igorzastyy
Pisał mu drąg i pisały jego jaja
Czy na tym red bullu jest kilka wersów w Bedoesa?moody pisze: ↑wczoraj, 21:57 nie no beke cisne, wiem ze pewnie nie maja kontaktu nawet
Światem kręcą pieniądze
Nigdy nie rozumiałem fenomenu Bialasa, co to za raper co potrafi się wybić szerzej tylko współpracując z innymi raperami, czy to pisząc mu teksty czy też nagrywając jeszcze reference tracki, raper niekompletny, bo nie ma tego czegoś co ma „frontmen” tej współpracy, coś co rusza publikę że chce jej się go słuchać na ripicie
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
przeciez wiekszosc jego solowek to zlote/platynowe plyty z duzymi wyswietleniami
a ze swiezszych tematow to ten jego numer w serii dla red bulla ma wiecej wyswietlen od kaza, sokola, palucha, bambi czy pezeta
dosc watpliwa ta teza o tym, ze nie potrafi sie wybic i nie chca go sluchac
a ze swiezszych tematow to ten jego numer w serii dla red bulla ma wiecej wyswietlen od kaza, sokola, palucha, bambi czy pezeta
dosc watpliwa ta teza o tym, ze nie potrafi sie wybic i nie chca go sluchac
w porównaniu do osób które wydawali w sb - bedoes, white, mata, to te liczby białasa są żadne
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111