[serial] Stamtąd (2022)
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [serial] Stamtąd (2022)
@Haczapurjan
Wydaje mi się, że to były jakieś trupy
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
Nawet grzyby Jade'owi porządnie nie weszły
Fatima gra gorzej niż w tureckiej telenoweli
Ktoś ogarnia o co chodziło z zakładkami?
Sznur prowadzi pewnie do DHARMA station Looking Glass
Akcja z dzbankiem wody w sumie mi się podobała - ładne to było!
Fatima gra gorzej niż w tureckiej telenoweli
Ktoś ogarnia o co chodziło z zakładkami?
Sznur prowadzi pewnie do DHARMA station Looking Glass
Akcja z dzbankiem wody w sumie mi się podobała - ładne to było!
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- Haczapurjan
@JVCORE no chyba tak, później oglądałem jakieś omówienia na anglojęzycznych kanałach i jak się bliżej przypatrzeć temu kadrowi, to rzeczywiście mogą tam pływać
Spoiler
truposze
No, ale z kobiecych postaci najgorzej wciąż chyba Tabitha.
No właśnie nie bardzo. Wydaje mi się, że ona chciała zrobić "bookmark" w miejscu, gdzie była masakra i po prostu wrócić do teraźniejszości z tak nadpisaną zakładką, ale jak wyciągnęła ją z kieszeni, to zakładka była pusta, nie było tego symbolu, który namalowała będąc w przeszłości i stąd to wkurwienie, bo jej plan zakładał, że napierdoli sobie tych zakładek i będzie mogła przenosić się od razu do pożądanego chapteru, a tu chuj, tak łatwo nie ma
- qualite_de_schizoide
@Haczapurjan dokladnie tak jak mówisz z tymi zakładkami, ja nie zczailem ale moja dziewczyna tak
Niby akcji prawie wcale ale i tak podoba mi się to co oglądam, lubię ten serial i klimacik
Niby akcji prawie wcale ale i tak podoba mi się to co oglądam, lubię ten serial i klimacik
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
- Haczapurjan
No aktorzy coś tam mieli spoilerować, że piąty odcinek jest jednym z ich ulubionych, więc za tydzień zobaczymy, co tam ugotowali.
Ogólnie ten serial zawsze był taki "slow-paced", może poza pierwszym sezonem, ale nudy nie ma, coś się jednak dzieje.
Ogólnie ten serial zawsze był taki "slow-paced", może poza pierwszym sezonem, ale nudy nie ma, coś się jednak dzieje.
Spoiler
Robienie kurwa cygańskiego golema z gówna na strychu, strop pierdolnie
Spoiler
żydowski golem hipiski na strychu
jak to serio zwłoki, to stawiam na gówniaki anghooey i że ptak ogarnie skrzydło
Na twitterze w ogóle From wjechali, z pytaniem czy to MiW słyszała Sara ciągle, ktoś w odpowiedzi, że ciekawe jak to ogarnął z daleka w 1 sezonie, a oficjalka odpowiedziała, że skąd wiadomo, że z daleka, więc możliwe że ciągle tam był jako ktoś inny
jak to serio zwłoki, to stawiam na gówniaki anghooey i że ptak ogarnie skrzydło
Na twitterze w ogóle From wjechali, z pytaniem czy to MiW słyszała Sara ciągle, ktoś w odpowiedzi, że ciekawe jak to ogarnął z daleka w 1 sezonie, a oficjalka odpowiedziała, że skąd wiadomo, że z daleka, więc możliwe że ciągle tam był jako ktoś inny
cztery żubry i dwie kurwy
niech lepiej sie sama wracac nauczy a nie ktos ja musi wiecznie wyciagac z tych ruinHaczapurjan pisze: ↑11 maja 2026, 13:36No właśnie nie bardzo. Wydaje mi się, że ona chciała zrobić "bookmark" w miejscu, gdzie była masakra i po prostu wrócić do teraźniejszości z tak nadpisaną zakładką, ale jak wyciągnęła ją z kieszeni, to zakładka była pusta, nie było tego symbolu, który namalowała będąc w przeszłości i stąd to wkurwienie, bo jej plan zakładał, że napierdoli sobie tych zakładek i będzie mogła przenosić się od razu do pożądanego chapteru, a tu chuj, tak łatwo nie ma
na koniec pewnie okaze sie ze
Spoiler
to ksiazka mlodego ktory tak naprawde jest chory psychicznie i okazje sie viktorem
- qualite_de_schizoide
Spoiler
Ja słyszałem teorie że ten młody może okazać się tym gościem w garniaku który przemienia się w tę maniurkę w okularach religijna
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
hej jakie byście wymyślili sposoby żeby pomoc naszym bohaterom w przetrwaniu ? przypominam ze nocne potwory są dosyć niebezpieczne, ale nie wykazują żadnych ponad przeciętnych umiejętności oprócz mocnego fatality gdy faktycznie się już ktoś nawinie w zasięgu pol metra
- te stwory to nawet nie biegaja, jedynie sobie chodzą wiec można byłoby wziąć np rower i jeździć wokół nich i z pomocą tag team partnera np związać któregoś z nich a następnie spalić, utopić, potraktować piła mechaniczna lub przeprowadzić QAP
- zawijają się na chatę jak robi się jasno, wiec może istniała by szansa zablokować im wejście do jaskiń i sprawdzić co się stanie gdy zrobi się jasno, zreszta chyba był już taki film
pzdr
- te stwory to nawet nie biegaja, jedynie sobie chodzą wiec można byłoby wziąć np rower i jeździć wokół nich i z pomocą tag team partnera np związać któregoś z nich a następnie spalić, utopić, potraktować piła mechaniczna lub przeprowadzić QAP
- zawijają się na chatę jak robi się jasno, wiec może istniała by szansa zablokować im wejście do jaskiń i sprawdzić co się stanie gdy zrobi się jasno, zreszta chyba był już taki film
pzdr
T: No witam pana Penera serdecznie!
P: No witam mojego ulubionego rozjebuska!
#freefromage
P: No witam mojego ulubionego rozjebuska!
#freefromage
Ziomeczku pamiętaj, że mają obiecane życie wieczne czy coś takiego i fatima robiłaby za krowę rozpłodową jakby każdego zabijali
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER

Brazilian rush hour commuters
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers