mql pisze: ↑28 lis 2025, 13:50
serio aż tak wysoko cenisz Caicedo?
widziałem go tylko parę razy w akcji, i w każdym z tych razy był ?chyba? najlepszy na boisku, dość podobnie jak Kante, gość był wszędzie na raz, w pressingu kosmos, doskakuje jak pitbull, w bonusie fajnie technicznie, potrafi podać do przodu lub podholować piłkę
ale nie oglądam PL, więc nie wiem jak to wygląda na co dzień- stąd pytanie, do ludzi którzy go oglądają, czy rzeczywiście jest taki dobry
zuperhero pisze: ↑28 lis 2025, 13:38
Nieprzeczytany post dzisiaj, 13:38
Caicedo vs Kante
jak na taki pojedynek zapatruje się forumowe grono oglądaczy premier league, kto wg was jest lepszym zawodnikiem(ofc prime kante vs ostatnie ~3 lata caicedo)?
Kante to klasa i prawdopodobnie top defensywnych pomocników w historii. A Caicedo to pierdolona małpa, która powinna zaczynać mecz z żółtą kartką bo bardzo często zachowuje się jak totalny bezmózg ale ma jakiś dziwny immunitet u sędziów i kończy mecz bez żadnego upomnienia.
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
mql pisze: ↑28 lis 2025, 13:50
serio aż tak wysoko cenisz Caicedo?
widziałem go tylko parę razy w akcji, i w każdym z tych razy był ?chyba? najlepszy na boisku, dość podobnie jak Kante, gość był wszędzie na raz, w pressingu kosmos, doskakuje jak pitbull, w bonusie fajnie technicznie, potrafi podać do przodu lub podholować piłkę
Jest tak jak mówisz: klasa. Asysta przy golu z Tottenhamem najlepiej to pokazuje: https://www.youtube.com/shorts/YK_Eas9oxQ4 Do tego potrafi ładnie walnąć z dystansu.
Mimo wszystko to jeszcze nie poziom Kante imo. Kante był po prostu wszędzie. Szef.
Ja kocham Kante, ale Caicedo to jego ulepszona wersja, równie dobry w odbiorze a do przodu to bez porównania, kluczowy i najlepszy piłkarz obecnie w Chelsea.
RIVALDO111 pisze: ↑16 sie 2023, 13:05
Weź wypisz 10 najlepszych piłkarzy, jakich widziałeś
Nie chce mi się tego robić, ale chyba tylko niewidomy nie widzi tej obecnej biedy.
Tylko dekadę temu na szybko był 20 paroletni Aubameyang ,Suarez,Kane,Son,Benzema,Lewandowski,Robben,Cavani,Bale,Ronaldo,Messi, Vardy, Mahrez,Diego Costa,Mane,
Salah
A dziś serio musiałbym główkować tu 3 godziny by szybko zrobić obecna listę.
nieodżałowana strata forum ten ziomek. chciałbym żeby moderacja go rozgrzeszyła na czas mundialu
phobos pisze:
skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
nieeee no gdzie. ja naczelny hejterusek Pepa, zawsze zwracam uwagę na jego błędy/braki w ocenie piłkarza, motwacji zespołu, zarządzania meczem, czy przygotowania się pod konkretny dwumecz, ale jeżeli chodzi o prowadzenie sesji, rozwajanie piłkarzy przez proces treningowy i wdrażanie systemu do gry - to jest top topów i Lucho się nie umywa
okej rozumiem, nie jestem rowniez fanem Pepa mowiac delikante, mimo ze doceniam jego warsztat i wklad w pilke
za to jestem totalnym fanem Hansiego Flicka i tutaj pytanie czy to najlepszy trener obecnej dekady futbolu, dla mnie tak, bez zadnych obiekcji, i czy jakby wczesniej zaczal kariere trenerska to bylby to top 3 albo nawet top1 tego wieku w futbolu, Bayern Hansiego Flicka to byl najepszy zespol jaki dany mi bylo ogladac chyba, pod wzgledem stylu gry oraz taktyki, nawet Liverpool Kloppa nie mial takiej energii w grze, a to jaka przemiana Barcelona przeszla przez czas jego kadencji, od 2 lat jest najbardziej ogladalna druzyna i fun to watch, az za bardzo gdzie widac najwiekszy mankament w postaci obrony, i podatnosci na kontry z drugiej strony zrobienie pilkarzy z Ferrana, Martina, Fermina czy Garcii szacunek, chcialbym zobaczyc pojedynek Barcelony Gaurdioli i Flicka, nie porownajac skali talentu i gwiazd owczesnej Barcelony to konfornatcja innych styli gry, mogloby byc ciekawe z drugiej strony niszczenie Realu dziadka Ancelottiego, bedacego juz mimo wszsystko na wakacjach, to jednak rzecz warta odnotowania i przywrocenie przede wszystkim widowiskowowsci derbow, najlepsze meczyki na przestrzeni lat, topka dekady 1.Flick 2. Enrique 3. Inzaghi pewnie do rozwazenia