Biuro Ochrony Rapu - BOR CREW ALBUM (2019)
- KillerCroc
Re: Biuro Ochrony Rapu - BOR CREW ALBUM (17.12.2019) [Zapowiedź]
Nuda, tylu bezpłciowych raperów w jednym numerze, to nie miał szans wypalić. Podbijam że płyta robiona po to żeby odhaczyć, takie coś fajnie brzmi na papierze ale skoro nawet Paluch nie może dźwignąć numeru to chyba nawet jemu nie zależy
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Nie moge przetrawić tej zwrotki Palucha, mógłby przewinąć w sposób najprostszy z możliwych i byłoby lepiej niż to.
Tracklista
Album:
1.Intro (Dj Vazee, Dj Taek, prod. Dj Vazee)
2.Serce Na Bloku (Szpaku, Onek87, Paluch, Joda, Kobik, Lipa, Gedz, Sarius prod. Dexter)
3.TIRy (Paluch, prod. Worek, Swizzy, Grvacy)
4.Destruction Derby (Gedz, prod. Gedz)
5.Koryto (Szpaku, Paluch, Joda, Sarius prod. Gedz)
6.Ziom z papieru (Sarius, Paluch, prod. HVZX)
7.LoL (Joda, prod. retron)
8.Killoff (Paluch, Szpaku, Kobik, Gedz, prod. Julas, Gedz)
9.Dzieci Burzy (Szpaku, prod. Deckster)
10.Jestem Blisko (Paluch, Sarius, prod. CHINO AP)
11.Kontakt (Kobik, prod. Chris Carson)
12.Zima (Paluch, Lipa prod. Worek)
13.998 (Kobik, Joda, Lipa, Sarius, prod. Julas)
14.Szkoła Życia (Gedz, Kobik, Joda, prod. Cidra, Gedz)
15.Gniazdo (Gedz, Sarius, Paluch, Kobik, Lipa, Joda, Onek87, Szpaku, prod. Sokos)
Mixtape:
1.Odbijam (Paluch, Szpaku, prod. Deckster, Kesz)
2.Zło (Oliver Olson, prod. Gibbs)
3.H&F (Onek87, prod. Gedz)
4.Susza (Paluch, prod. Swizzy, Worek)
5.Cynk (DMP, prod. Foxs)
6.Nie czaisz nic (Paluch, Joda, Kobik prod. Julas)
7.Deal (Lipa, prod. Dryja)
8.Jebać (Karolek, prod. Morte)
9.Nu Pagadi (Gedz, Joda, Kobik, prod. 808Bros)
10.Nowy Klasyk (Joda, Dj Vazee, prod. LOAA)
11.Pandemia (Sarius, Lipa, Kobik, Gedz prod. Copik)
12.Dual Shock (XXXPlaystation)
13.Serce Na Bloku Remix (Szpaku, Onek87, Paluch, Joda, Kobik, Lipa, Gedz, Sarius, DMP, Oliver Olson, Karolek, prod. Deckster)
14.Gniazdo Remix (Gedz, Sarius, Paluch, Kobik, Lipa, Joda, Onek87, Szpaku, DMP, Oliver Olson, Karolek, prod. Sokos)
Tracklista
Album:
1.Intro (Dj Vazee, Dj Taek, prod. Dj Vazee)
2.Serce Na Bloku (Szpaku, Onek87, Paluch, Joda, Kobik, Lipa, Gedz, Sarius prod. Dexter)
3.TIRy (Paluch, prod. Worek, Swizzy, Grvacy)
4.Destruction Derby (Gedz, prod. Gedz)
5.Koryto (Szpaku, Paluch, Joda, Sarius prod. Gedz)
6.Ziom z papieru (Sarius, Paluch, prod. HVZX)
7.LoL (Joda, prod. retron)
8.Killoff (Paluch, Szpaku, Kobik, Gedz, prod. Julas, Gedz)
9.Dzieci Burzy (Szpaku, prod. Deckster)
10.Jestem Blisko (Paluch, Sarius, prod. CHINO AP)
11.Kontakt (Kobik, prod. Chris Carson)
12.Zima (Paluch, Lipa prod. Worek)
13.998 (Kobik, Joda, Lipa, Sarius, prod. Julas)
14.Szkoła Życia (Gedz, Kobik, Joda, prod. Cidra, Gedz)
15.Gniazdo (Gedz, Sarius, Paluch, Kobik, Lipa, Joda, Onek87, Szpaku, prod. Sokos)
Mixtape:
1.Odbijam (Paluch, Szpaku, prod. Deckster, Kesz)
2.Zło (Oliver Olson, prod. Gibbs)
3.H&F (Onek87, prod. Gedz)
4.Susza (Paluch, prod. Swizzy, Worek)
5.Cynk (DMP, prod. Foxs)
6.Nie czaisz nic (Paluch, Joda, Kobik prod. Julas)
7.Deal (Lipa, prod. Dryja)
8.Jebać (Karolek, prod. Morte)
9.Nu Pagadi (Gedz, Joda, Kobik, prod. 808Bros)
10.Nowy Klasyk (Joda, Dj Vazee, prod. LOAA)
11.Pandemia (Sarius, Lipa, Kobik, Gedz prod. Copik)
12.Dual Shock (XXXPlaystation)
13.Serce Na Bloku Remix (Szpaku, Onek87, Paluch, Joda, Kobik, Lipa, Gedz, Sarius, DMP, Oliver Olson, Karolek, prod. Deckster)
14.Gniazdo Remix (Gedz, Sarius, Paluch, Kobik, Lipa, Joda, Onek87, Szpaku, DMP, Oliver Olson, Karolek, prod. Sokos)
24.07.2019 - 16.12.2019
- Rozpierdalator
Chujoza
Przyznam się bez bicia, że obczajam płyty Palca jak wychodzą i zawsze kilka kawałków zostaje na jakiś czas ale ta płyta zapowiada srogą chujnię. Najgorzej że pewnie ktoś to będzie na melanżach włączał 
Zanudził mnie ten numer. Czuc, ze robione na sile
- przedszkolanek
katastrofa, tak się kończy nagrywanie materiału w dwa dni w jakiejś góralskiej stodole przy ukraińskiej wódce, która w poprzednim wcieleniu była spryskiwaczem do szyb
gedz najlepiej xD
gedz najlepiej xD
-
FÜRDIEGANG
a mi sie akurat spodobalo.
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Numer jakich było wiele, ale z drugiej strony czego jeszcze nie było albo było? nuda 
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
- Bryx Fenrir
[mention]bortwick[/mention] wrzucił tracklistę, i patrząc na ilość numerów, tracklistę itd, to nie ma szans nie rozjebać, propsuje zdecydowaną większoć raperów z BOR, i ten singiel który wrzucili już był bardzo dobry, a reszta płyty może być tylko lepsza. Zapewne prosty tryb odsłucham-zamawiam w wypadku tej płyty się pojawi. Dołączam się do propsujących BOR, to po prostu bardzo dobra ekipa rapowa i tego raczej nikt nie podważy, zresztą jak się wystawi cztery ksywki: Paluch, Sarius, Gedz, Szpaku, to raczej mało która wytwórnia może postawił czterech równie dobrych raperów w tym szeregu.
Premiera następnego singla, prawdopodobnie Paluch - TIRY już w najbliższy piątek!
PS. mordeczko poszło 10k sztuk płyty w 4,5 godziny, jest ograniczona liczb 30k w sprzedaży więc jak chcesz mieć to na półce to nie zwlekałbym do 17 grudnia.
Odebrało mi mowę. Jesteś przykładem wspaniałego fana rapu z szacunkiem do korzeni tego gatunku, doceniającego porządnych reprezentantów HH w Polsce. Ze strony Bortwicka masz dożywotni szacunek i chętnie obaliłbym z tobą piwko jak Szpaku z Multim. I nie chodzi o to że chwalisz moją ulubioną ekipę, wymagam szacunku dla wszystkiego co reprezentuje RAP. Wielkie pozdro Bryx03Bryx03 pisze: ↑26 lis 2019, 20:33 [mention]bortwick[/mention] wrzucił tracklistę, i patrząc na ilość numerów, tracklistę itd, to nie ma szans nie rozjebać, propsuje zdecydowaną większoć raperów z BOR, i ten singiel który wrzucili już był bardzo dobry, a reszta płyty może być tylko lepsza. Zapewne prosty tryb odsłucham-zamawiam w wypadku tej płyty się pojawi. Dołączam się do propsujących BOR, to po prostu bardzo dobra ekipa rapowa i tego raczej nikt nie podważy, zresztą jak się wystawi cztery ksywki: Paluch, Sarius, Gedz, Szpaku, to raczej mało która wytwórnia może postawił czterech równie dobrych raperów w tym szeregu.
PS. mordeczko poszło 10k sztuk płyty w 4,5 godziny, jest ograniczona liczb 30k w sprzedaży więc jak chcesz mieć to na półce to nie zwlekałbym do 17 grudnia.
24.07.2019 - 16.12.2019
Po tych dwóch ostatnich postach, ten temat dołącza do grona moich ulubionych tematów na forumku. Panowie, kontynuujcię. Proszę
Na pewno będą kozackie bity ale na więcej nie ma co liczyć.
- Bryx Fenrir
bortwick pisze: ↑26 lis 2019, 21:07 Premiera następnego singla, prawdopodobnie Paluch - TIRY już w najbliższy piątek!
Odebrało mi mowę. Jesteś przykładem wspaniałego fana rapu z szacunkiem do korzeni tego gatunku, doceniającego porządnych reprezentantów HH w Polsce. Ze strony Bortwicka masz dożywotni szacunek i chętnie obaliłbym z tobą piwko jak Szpaku z Multim. I nie chodzi o to że chwalisz moją ulubioną ekipę, wymagam szacunku dla wszystkiego co reprezentuje RAP. Wielkie pozdro Bryx03Bryx03 pisze: ↑26 lis 2019, 20:33 [mention]bortwick[/mention] wrzucił tracklistę, i patrząc na ilość numerów, tracklistę itd, to nie ma szans nie rozjebać, propsuje zdecydowaną większoć raperów z BOR, i ten singiel który wrzucili już był bardzo dobry, a reszta płyty może być tylko lepsza. Zapewne prosty tryb odsłucham-zamawiam w wypadku tej płyty się pojawi. Dołączam się do propsujących BOR, to po prostu bardzo dobra ekipa rapowa i tego raczej nikt nie podważy, zresztą jak się wystawi cztery ksywki: Paluch, Sarius, Gedz, Szpaku, to raczej mało która wytwórnia może postawił czterech równie dobrych raperów w tym szeregu.
PS. mordeczko poszło 10k sztuk płyty w 4,5 godziny, jest ograniczona liczb 30k w sprzedaży więc jak chcesz mieć to na półce to nie zwlekałbym do 17 grudnia
No to płytka przez kumpla z WWA powinięta, jak bede w PL to odbiorę swój egzemplarz, ale fakt faktem, że takiej ekipy na płycie to byle kto nie skroi, więc płytka powijana jest, Palucha na półce już parę jest, a ta nie zaszkodzi, tym bardziej, że na 2k19 to mało jaka ekipa jest w stanie zrobić krążek podobny, Quebo w QQ próbuje, więc poczekam, czy też nie zamawiać, ale co do BOR, to jak Avi nawijał 'trzy rodziny które teraz rządzą' i tak jak pewnie powinę nowego Białasa tak zabieram tę płytę.
kobik najlepiej i to nie dlatego, że ma okulary percy millera. reszta tak sobie.
BOUT IT BOUT IT
@up
podbijam, jedyny moment, ktory zapamietalem to wejscia Kobika
podbijam, jedyny moment, ktory zapamietalem to wejscia Kobika
6 stron w tym temacie a jest dopiero dzień premiery pierwszego singla. Jakby mnie na tym forum nie było to pewnie do tylu stron by nie dobiło po 12 miesiącach od wydania płyty. Bortwick to zmiana na lepsze na ślizgawce. Niechętnie przyjmowana przez trzyliterowego samozwańczego hegemona pokemona.
24.07.2019 - 16.12.2019
- KillerCroc
6 stron a 30 postów twoich, no offence of course
Spoiler
policzyłem z twoją odpowiedzią już
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
- przedszkolanek
uuu, antyswnizm przy dwóch warnach to nie lada odwaga
W piątek kolejny kawałek o tytule "Tiry".
Palczan standardowo puszcza płytkę przed Świętami żeby target pisał listy do Swiętego Mikołaja. Nie no żartuje, ale nie słuchałem.