Grand Theft Auto [seria]
Moderator: con shonery
Re: Grand Theft Auto [seria]
Ja już wziąłem urlop na 19 listopada
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
dobra, ja juz mam avatar przygotowany pod VC. GTA VI NADCHODZI JAK FALA TSUNAMI.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
zniszczyć cloud
Spoiler
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Cały YouTube w tym momencie zajebany filmikami z newsami oraz streamami z oczekiwania na Trailer nr 3. A skąd przekonanie, że dzisiaj wleci trzeci trailer? 
Światem kręcą pieniądze
Bo za tydzień take2 ma konferencje z akcjonariuszami czy coś takiego i rok temu też we wtorek przed tą konferencja puścili trailer 2 I pierwszy trailer też był we wtorek i sie ludzie tak nakręcają bez końca coś jak z końcem świata zaraz ktoś puści nowa date że wycztane z gwiazd i to już teraz, a wyjdzie na to że trailer 3 wyjdzie z dupy bez zapowiedzi xd
Wszystko jest kawałem oraz żartem
To pewnie nie jest leak tylko jakieś gówniane AI, ale grafika gry wygląda niemal jak realny świat
Światem kręcą pieniądze
wczesniej to wygladalo podobnie. Bylo ogromne parcie na trailer i caly internet byl zalewany przez predykcje co do dropu, a R* finalnie wypuscilo post na twitterze dotyczacy innej gry. W nastepnych dniach pojawialy sie leaki GTA VI i rozne AI gowna, a Rockstar Games opublikowalo przeprosiny za dlugie oczekiwanie i rekompensate w postaci trailera. Takze bedzie dobrze dzieciak, zapowiedz nadciaga i bedzie najpozniej 06/06/26 o 6PM.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Jest kilka scenariuszy. Najbardziej prawdopodobne daty premiery trzeciego trailera to 19 maja lub 6 czerwca.
Światem kręcą pieniądze