Ekstraklasa

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Czy Widzew spadnie z ligi?

Owszem
21
60%
A skądże znowu
14
40%

Liczba głosów: 35

Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Re: Ekstraklasa

Post autor: FruitOffTheWall »

fakt jest to absurd, że scyzorki myślą o pucharach ale pewnie chodzi o to że w tym okienku wydali dużo SIOPY, svetlin i te bługary (XD bługary, naprawde kurwa ,,świetnie" grają) wiec kibice po poprzednim sezonie, który był ponad stan, chcieli więcej. Ale jest to bardzo myślenie marzeniowe, z perspektywy osoby z boku, Korona ma sie utrzymać/max środek tabeli, jednak kibice jak wiemy to kibice (w lechu chcieli trenera zwalniać)

ja bardziej wierzyłem w korone po tym pół roczu, w sensie spodziewałem się więcej po nich czyt. środka tabeli, a dostałem drużynę która nawet spoko gra ale totalnie nie potrafi wykorzystać szansy albo ma takie mecze jak z Zaglębiem Lubin ( dwa gole po autach, dla zagłębia w bodajże 5minut)

wogle Zieliński to jest mocno średni trener. W cracovii zrobil drużyne mocno średnia, wiec co oni myśleli ze na JAY Z kurwa zrobią puchary xd Za rok taka sama czopka bedzie z Ojrzyńskim, jak nie zostanie od razu wyjebany z ZL, tam dziś jest wynik ponad stan, w przyszłym sezonie bedą ciężary
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Jak jeszcze Reguła odejdzie, a pewnie odejdzie, to będą ciężary, bo tam cała gra na nim wisi. Tam też pod kątem składu jest mocno przeciętnie.
2do5

Post autor: 2do5 »

z tą "spoko" grą Korony to bym się nie rozpędzał, bo bywa różnie, przecież ostatnio Piast w pewnym momencie ich totalnie stłamsił, a Kielczanie najczęściej wyglądali jakby mieli pełne portki i nie wiedzieli co zrobić z piłką, mi ta Korona to zaczęła się kojarzyć właśnie z niedokładnością, bylejakością, brakiem pomysłu, tak naprawdę propsy ślę jedynie w kierunku Dziekońskiego, który jest imo bramkarzem sezonu ekstraklasy póki co
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Widzew nie wygra teraz meczu Lechią. Przegrana gdańszczan w Radomiu, to poniekąd zasługa Majchrowicza, który bronił jak Boruc z Niemcami. Też jest to bardzo niedoceniany bramkarz w ekstraklasie i pewnie większość go zapamięta z tego, jak nie trafił w piłkę na Łazienkowskiej :razz: Lechia się zdecydowanie lepiej pokazała od Widzewa w Radomiu i zobaczycie, że będą ciężary dla łódzkiej drużyny w sobotę
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

no dobrze bronil ale oni dali sobie wjebac dwa gole grajac w przewadze, na wlasne zyczenie sie zjebalo
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
wujot
ave

No beka z obrońców Lechii, ale i tak jest to lepsza drużyna od Widzewa

:bag:
Spoiler
Działacze Legii muszą nastawić się na sprowadzanie zawodników z kartą na ręku bądź szukać atrakcyjnych wypożyczeń.

kadra a przede wszystkim budżet płacowy będzie drastycznie okrojony...

mając pieniądze na transfery i na spore pensje zawodników Panowie Zasada, Herra, Żewłakow, Bobić prawie spuścili nas z ligi...

czy bez pieniędzy ich zachowania będą bardziej racjonalne czy w tych płacach pozostaje liczyć na cud, że podczas buszowania po śmietnikach trafi im się jakaś perełka?

Kogo szuka Legia (info Meczyki.pl):

Priorytet 1:
- kompletny napastnik
- boczny atakujący (lewa/prawa) x2
- pomocnik box-to-box x2
- obrońca grający piłka lewa/prawa x2

Priorytet 2:
- szeroko ustawiony playmaker (lewa/prawa) x2
- mobilny napastnik
- obrońca wygrywający piłkę (prawa)

Warunki kontraktowe:
Kategoria A: 200-320 tys. euro / rok
Kategoria B: 120-200 tys. euro / rok
Kategoria C: 50-120 tys. euro / rok
O kurwa te kontrakty :bowdown:
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Śmiesznie będzie jak Lechii jeszcze cofną te -5 punktów jakby mało tego zamieszania całego było :

A te kontrakty to faktycznie jakby mieli kolejnego Adamskiego w 1 lidze szukać, bo nikt poważniejszy nie przyjdzie. Ale czy to aż taka zła droga? Raczej większość nie wypali, ale są jeszcze ciekawi piłkarze ligę niżej
Awatar użytkownika
wujot
ave

Takiego Rodado by mogli spróbować ściągnąć, chociaż teraz jest to nierealne. A ten Adamski to łak, a że wygląda lepiej na tle marnego rajovcia :dunno:
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

Adamski ladowal wam gole w kluczowych meczach, to jest ogólnie dobry napastnik na drużynę walcząca o utrzymanie + pasuje do stylu gry Papszuna, łakiem to jest np zeqiri z Widzewa
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
wujot
ave

nie no ziomek, te bramki co strzelał Adamski, to ty byś strzelił stojąc w tych samych miejscach ;)

gol w debiucie dostawienie nogi
gol z Lubinem dostawił nogę chociaż bramka i tak by wpadła
gol z Widzewem też dostawił nogę na farcie

fajnie że nam pomógł i zdobył kilka punktów, ale no z Adamskim daleko nie zajdziemy
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
juwen

Post autor: juwen »

chłop przynajmniej wie gdzie się ustawić i chce mu się biegać do pressingu, ale zgadzam się że nie powinien być to gracz pierwszego składu dla drużyny walczącej o coś więcej niż środek tabeli

co do Korony to już widzę ratowanie jesieni zwolnieniem Stokowca na przełomie listopada i grudnia po jednym zwycięstwie i czterech remisach w pierwszych dwunastu kolejkach. tyle razy już to przerabialiśmy w ciągu ostatnich lat, w tej lidze będąc średniakiem nie warto mieć wyników ponad stan. Tułacz z Broszem spierdolili się z ligi i nikt nawet nie pomyślał żeby ich zwalniać
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

FruitOffTheWall pisze: 06 maja 2026, 13:43 albo ma takie mecze jak z Zaglębiem Lubin ( dwa gole po autach, dla zagłębia w bodajże 5minut)
Korona w tym meczu była obsrana w ostatnich 15 minutach do tego stopnia, że wybijali piłki na oślep bez jakiejkolwiek próby rozegrania. Dosłownie w 82 minucie jak na to patrzałem, to mówię nie ma chuja, Zagłębie ich opierdoli na miękko i tylko fakt że nie miałem siana na buku wtedy spowodował, że nie zagrałem wtedy po kursie koło 10 na Lubin. Nie widziałem większej ilości ich meczy, więc nie oceniam całokształtu ale ten przykład to jest z dupy po prostu.
nic na potem
Awatar użytkownika
wujot
ave

Obrazek

wszyscy kibicujemy wiadomo komu ;)
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

@Wisła_Kraków witamy w Ekstraklasie!

Oczywiście o 20:15 lecimy górniczy pojedynek :twisted:
nic na potem
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

Bardzo brzydko się zachowuje trener Vukovic. Taka luźna myśl przy sobocie.
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
kid

Post autor: kid »

Dzien dobry
ale to byly dlugie cztery lata ja pierdole
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Jak mam dyplomatycznie mówiąc dużo urazu do Wisły tak dobrze że wrócili do eKlapy bo to miejsce dla takich klubów a nie jakiś Termalic, brukbetow i innych tworow bez historii sportowej i kibiców.

Do zobaczenia ponownie w nowym sezonie;)
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Mam sentyment do Wisły, bo za dzieciaka człowiek oglądał Wisłę z Realem np. i jakoś lubię ten klub mimo, że z Krakowa nie jestem.
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

Szacun Wisła, fajnie że wrócili
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

udało mi się wyrwać trzy miejsca obok siebie na ostatni mecz domowy Górnika, bo wcześniej sprzedawali tylko w dwupaku z dzisiejszym, na który iść nie mogę, ale składa się idealnie, bo jest akurat w moje urodziny, do tego ogłoszą przejęcie przez Podolskiego i jak nic po drodze nie spierdolą to będzie jeszcze szansa na mistrza :oops:
ODPOWIEDZ