W ogóle na chuj ty bronisz tego pedała?
Gothic [seria]
Moderator: con shonery
Re: Gothic [seria]
No i z Hirołsami hejtował przed premierą i przestrzelił więc co z niego za spec?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Odbiorcy gier komputerowych to więksi idioci niż odbiorcy wszystkich pozostałych tekstów kultury, więc wszelkiej maści nieuczciwe praktyki rynkowe i obniżanie jakości przyjmują z entuzjazmem. Dlatego zawsze będę sympatyzował ze wszystkimi, którzy sypią piach w tryby wielkich firm sprzedających coraz gorsze produkty za coraz większe pieniądze.
L U D O S
L U D O S
a jak już przepłacać to tylko z reflinka do instantgaming
niby tak, ale jak założysz konto w xtb do 100 tys. bez prowizji i odbierzesz darmowy poradnik to nie będziesz musiał się zastanawiać nad takimi marnymi groszami
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Korwinowska szkoła tworzenia analogii
-
genocidegeneral
przecież ci ludzie są giga jebnięci widzowie
jakieś chujowe profile o gothicu na fb piszą że oni kupili preorder i MAJĄ ZAMIAR SIĘ DOBRZE BAWIĆ, jak ktoś im zwróci uwagę na cokolwiek to pierdolą jak niedojebani betheśdziarze przy Starfieldzie "wpadłem pod mapę, widać że Todd Howard robił hehe" "idź posłuchaj kiszaka i pograj w soulsy"

oczekiwana przez ciebie gra zapowiada się chujowo? no i trudno, gothic to gothic i ma być zabugowany, najgorsze że ten rumun pierdolony będzie robił kontęt i srał do umywalki

oczekiwana przez ciebie gra zapowiada się chujowo? no i trudno, gothic to gothic i ma być zabugowany, najgorsze że ten rumun pierdolony będzie robił kontęt i srał do umywalki
- Haczapurjan
No mnie on osobiście wkurwia, bo niejako żyje z ciągłego malkontenctwa, ale akurat co do Gothica ma rację. Tyle że to trochę casus zepsutego zegara, co dwa razy na dobę wskaże poprawną godzinę
Dodano po 4 godzinach 11 minutach 18 sekundach:
Chłop teraz w tempie stachanowskim będzie napierdalał te materiały o Gothicu
Dodano po 4 godzinach 11 minutach 18 sekundach:
Chłop teraz w tempie stachanowskim będzie napierdalał te materiały o Gothicu
-
genocidegeneral
no trudno
prewencyjne jebanie po większości tej branży nie zaszkodzi najważniejszej jej części, jak pan Cejrowski p'edział - wszystkich won
prewencyjne jebanie po większości tej branży nie zaszkodzi najważniejszej jej części, jak pan Cejrowski p'edział - wszystkich won
Najlepsze, że cwel ogra tego Gothica do samego końca, a w gry według niego zajebiste nie ma czasu i ochoty grać xd
Ewentualnie jak już nie może jakiegoś tytułu ominąć to przebiegnie jak małpa skipujac fabule jak Ekspedycję.
Ja sobie zobaczę jak ten Gothic wygląda, uznam, że wygląda źle lub to nie gra dla mnie to nie trafi na moją wishliste i nie musi mi jakiś wąsaty kindersatanista mówić co mam myśleć.
Ewentualnie jak już nie może jakiegoś tytułu ominąć to przebiegnie jak małpa skipujac fabule jak Ekspedycję.
Ja sobie zobaczę jak ten Gothic wygląda, uznam, że wygląda źle lub to nie gra dla mnie to nie trafi na moją wishliste i nie musi mi jakiś wąsaty kindersatanista mówić co mam myśleć.
Ja i Genocyd - najwięksi LUDOLODZY na forum
Ten screen z Wykopu niesamowity. Będziemy dostawać tym mniej udanych gier, filmów, albumów czy książek, im więcej jest właśnie takich bezrefleksyjnych MACIUSIÓW, co wszystko kupią bo sentyment czy marketing
Ten screen z Wykopu niesamowity. Będziemy dostawać tym mniej udanych gier, filmów, albumów czy książek, im więcej jest właśnie takich bezrefleksyjnych MACIUSIÓW, co wszystko kupią bo sentyment czy marketing
Bez kitu, pan maruda pogromca meneli to od roku pierdolił Olden Era jakie to nie będzie gówno widzowie, pocił się analizując każdy kadr z trailerów (choć trzeba mu oddać że duża część krytyki dotyczyła grafiki, mi też kompletnie nie siedzi ta stylistyka) a jak się okazało że gra ma dobre otwarcie, wprowadza sporo nowych mechanik względem poprzedniczek i generalnie mimo early accessu ma jak na tę serię sporo aktywnych graczy to uderzył się w pierś i uznał że nowe hirołsy go zaskoczyły
Co do Gothica to ma na tyle silny fanbase że mógłby wyjść bez jednego obozu a i tak wielu w to zagra i tak niestety jest, znam kilku entuzjastów Gothica którzy skoczą za nostalgią jak w ogień ale sam nie wiem czy nie zachowałbym się podobnie gdyby moja ulubiona gra mająca ponad 20 lat na karku miała dostać remake
W zasadzie stylistyka i sama nieczytelność map to jedyne minusy nowych Heroesów. Gra jest głęboka, dobrze przemyślana i co najważniejsze wciąga.
- Haczapurjan
Doi cyca gothicowego (ostatnie dwie doby)
-
genocidegeneral
no już mnie wkurwia, ja zamierzam kupić i się dobrze bawić
Przecież on nawet nie lubi już grać w gry xD W 2026 przestreamował 480h i granie to było 300 godzin. Ledwo w 9 gier pograł więcej niż 10 godzin (z tego co kojarzę to sam mówił, że gra na streamach, nie poza nimi).
Jak na eksperta od gier to liczby bardziej jak znienawidzony przez niego dad gamer xD
Wyszło x czasu temu Ninja Gaiden. Grał w nie? Nie widzu, bo ja nie lubię gier o ninjach (w AC: Shadows i Ghost of Yotei po 20+h grał xD). Wyszedł teraz Saros. Gierka skrojona pod niego. Gra w niego? Nie. Wyjdzie Gothic Remake? Jebany będzie grał w grę którą obrzuca błotem minimum 20 godzin
Gość kurwa jest turystą growym bardziej, odpala gierki często na 1h i pierdoli swoje kocopoły na podstawie filmików innych osób
Jak na eksperta od gier to liczby bardziej jak znienawidzony przez niego dad gamer xD
Wyszło x czasu temu Ninja Gaiden. Grał w nie? Nie widzu, bo ja nie lubię gier o ninjach (w AC: Shadows i Ghost of Yotei po 20+h grał xD). Wyszedł teraz Saros. Gierka skrojona pod niego. Gra w niego? Nie. Wyjdzie Gothic Remake? Jebany będzie grał w grę którą obrzuca błotem minimum 20 godzin
Gość kurwa jest turystą growym bardziej, odpala gierki często na 1h i pierdoli swoje kocopoły na podstawie filmików innych osób
- Haczapurjan
Mnie jedynie rozpierdala jego plucie się, że tylu gothic content creatorów najebało jak grzybów po deszczu, co robią reaction videos i odcinają kupony z tego Gothica i nie wiem czy to jakaś taka beczkowa autoironia, projekcja czy o chuj chodzi, ale jak na typa, który wbija chuja w tę serię, to też nad wyraz dużo czasu poświęca tej drewnianej gierce
ja tam po części typa rozumiem, bo też najebałem na forum więcej postów o eripie niż jakimś eisie
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia