VNM
Re: VNM
2 lata trzymal ten bit zeby go nie spierdolic, po czym finalnie totalnie go spierdolil. dokladnie takiego VNMa sie spodziewam juz do konca jego kariery
to jest ten caly ICEMAN?
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Zacznę od tego, że VNMa znam głównie z paru featów, beefu z Jimsonem i z tego, że kolega w gimnazjum często o nim opowiadał. Czytając dyskusję na ostatnich stronach, moja główna refleksja jest taka, że EDKT to o kilka poziomów zbyt dobry skrótowiec (brzmi jak "edykt", mocno) dla tak beznadziejnej nazwy jaką ma ten album...
Naprawdę, tragiczne, aż bym się wstydził (przed sobą) sprawdzić.
Naprawdę, tragiczne, aż bym się wstydził (przed sobą) sprawdzić.
igorzastyy pisze: ↑08 maja 2026, 13:11 A ja dla pocieszenia powiem, że według mnie najlepsza zwrotka na płycie "Bukowski" to zwrotka VNMa, co oczywiście nie jest jakimś wyznacznikiem, ale pocieszać się można.
Z tego wszystkiego przypomniała mi się całkiem zabawna bitwa o 20 koła, gdzie V gruzował Wudoe, chociaż bardziej ten drugi zaniemógł. Prznajmniej tak to zapamiętałem
- igorzastyy
Która zwrotka na tym gównianym albumie była lepsza?
- igorzastyy
Nie mam zamiaru tracić czasu na powtórne słuchanie tego gówna. Nie próbuj więcej zabierać mi czasu
Bo narkotyki zmiataja z planszy
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Ojezu pamiętam to, ciary żenadykurator pisze: ↑08 maja 2026, 16:01igorzastyy pisze: ↑08 maja 2026, 13:11 A ja dla pocieszenia powiem, że według mnie najlepsza zwrotka na płycie "Bukowski" to zwrotka VNMa, co oczywiście nie jest jakimś wyznacznikiem, ale pocieszać się można.
Z tego wszystkiego przypomniała mi się całkiem zabawna bitwa o 20 koła, gdzie V gruzował Wudoe, chociaż bardziej ten drugi zaniemógł. Prznajmniej tak to zapamiętałem
wejścia v po czasie są lepsze niż sądziłem. jak wychodziło byłem jak e tam, ale jednak spoko bez tryhardu pocisnał tego allegrowicza
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- Moltisanti
-
nobezprzesady
Ponieważ wybierają terapię w nurcie przysotosowanym do wspierania ludzi z zupełnie innymi problemami, a kompletnie niedopasowanym do wspierania przeciętnego rapera. Jako że terapeuci CBT nie słyną z umiejętności identyfikowania faktu, że ich praca w takich przypadkach bardziej klientowi szkodzi niż pomaga, to po odpowiednio długim czasie kończy się to tak, jak się kończy.
rozwiń jak masz ochotę, bo temat CBT jest mi bliski i chętnie zapoznam się z krytykąnobezprzesady pisze: ↑08 maja 2026, 19:10 Ponieważ wybierają terapię w nurcie przysotosowanym do wspierania ludzi z zupełnie innymi problemami, a kompletnie niedopasowanym do wspierania przeciętnego rapera. Jako że terapeuci CBT nie słyną z umiejętności identyfikowania faktu, że ich praca w takich przypadkach bardziej klientowi szkodzi niż pomaga, to po odpowiednio długim czasie kończy się to tak, jak się kończy.
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
- igorzastyy
Żeby CBT coś dała to trzeba pracować nad sobą i chcieć. Jak idzie tam narcyz narkoman pokroju Mesa to może być różnie.