+1
Belmondo
Re: Belmondo
mobbyn w skladzie belmondo, gsp i doniz to by byla maszyna nie do zatrzymania (az do pojawienia sie pierwszych pieniedzy z projektu)
a w starym stylu czy w nowym belmondziaka w sensie bardziej oldschool/truschool niż trap? raczej w starym a najlepiej w nowym zamulonym ( gyros )
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
W oldschoolowej stylówce nie widzę tej współpracy zbytnio, ale na to trio czekałbym z ręką wiadomo gdzie
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

gpsiak do refrenów
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
na ostatnim koncercie w stolicy belmondo pozdrowił chyba każdego z kim współpracował przez całą karierę więc nie zdziwię się jak będzie sztama i z gpsem
Z kim się dziś widzimy na elektryków?? Oprócz Belmondziaka oczywiście
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Tzn ja będę widział go, on mnie niekoniecznie
No chyba że wykona tak zwany kwit flip i nie pojawi się na zapowiedzianym koncercie 45 minutowym performensie
No chyba że wykona tak zwany kwit flip i nie pojawi się na zapowiedzianym koncercie 45 minutowym performensie
ale normalnie wymieniał z ksyw tych pozdrawianych?
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
tak, pozdrowił większość z hewry, kazka i jeszcze jakieś tam postaci, ogólnie w szoku bo zagrał naprawdę fajny koncert, wygląda zdrowo tylko troszkę mu się przytyło
Mobbyn od pojawienia się gsp to jest gówno obesrane dla podrabiańców
Tylko prawdziwa muza bez kitubes kitu
Tylko prawdziwa muza bez kitubes kitu
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
rzeczy które mówiliśmy w 2018
ale od tego czasu minęło sporo czasu, jak dla mnie gsp miał swoje złote momenty, a belmondziak z tych czasow też mocno przespany - że nawijał na odpierdol lewym wdechem to ok, ale to było dobre, inny lewel wyjebki jak tutaj
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Wczoraj w GDA bylo robienie halasu m in dla Ostapa czy Bałagana, dla GSP albo Doniza nie bylo
Belmondziak nie nacpany, normalnie spoko koncert zagral. Duzo starszych nut: gasnica, telefony, harry pothed, ogolnie na +
Publika oczywiscie srednia, znali glownie nowe nutki (ktore z kolei gorzej znalem ja)
Belmondziak nie nacpany, normalnie spoko koncert zagral. Duzo starszych nut: gasnica, telefony, harry pothed, ogolnie na +
Publika oczywiscie srednia, znali glownie nowe nutki (ktore z kolei gorzej znalem ja)