To było skurwiale gowno o ktorym wiadomo bylo ze bedzie skurwialym gownem po samym opisie vnma o powstawianiu tego skurwialego gowna lol. Typ chwalil sie ze spotkqli sie , najebali i na kolanie teksty napisali, nagrali na odpierdol i elo. Vnm mistrz marketingu
Talent z bloku z nspc co to za piekny kawalek
Tylko to fałenemowe pierdolenie w ontro wkurwia
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest
bez kitu pierwsze skojarzenie to mes, ale nawet w tej dyscyplinie jest tylko jego wyblakłą, mniej wyrazistą kopią
zero podjazdu do prawdziwych psycholi, zwykły płaczek
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Hahaahhaha co za jebany cymbalista
Jak wjechal z angielskim uposledzeniem jak jakies aktywiszcze mieszkajace za granica od 2 lat albo jakis trans aurelio. Nosz kurwa jeszcze ten znak na klacie i props dla PRAWDZIWYCH LUDZI capslockiem zajebane. Ty mlocie
Ostatnio zmieniony 08 maja 2026, 10:02 przez 2rzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
U vnma rozjebanie psychy nie spowoduje raczej nagrania zajebistego albumu. Raczej stawialbym na chaotycznie skurwiałe wersy gdzie na 5 linijek beda 2 rymy, a reszta tekstu przewinieta bedzie zupelnie nie w tempo w takim typowym vnmowskim przechujowym stylu spadajacego ze schodow karła probujacego wyrecytowac inwokacje. Jeszcze tym psycho piskliwym zmanierowanym glosem momentami. Nosz kurwa czekam na ta spektakularna katastrofe.
Ostatnio zmieniony 08 maja 2026, 10:06 przez 2rzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolejny odklejony, juz sie boje tego jego nowego albumu bo pewnie będzie napierdalal jakies smuty zamiast przekuć te emocje we wkurwienie i zajebac kilka bengerow
lygrys pisze: ↑11 maja 2022, 21:05
świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
"Ej mordo wyobraz sobie ze jestem chujowym obiadem tu teraz,
Suche bulwy, bez sosu, od mięsa grubsza paniera, na łbie niu era, u typa który wpierdala mnie tera,
Gaaaaad Deeeemyt, ale jestem tu na maxafakanazhabdnxbxjdndhcbrjc kaszana chrupana, haaagagga, kebaba do rana, gagagagaajfhx, FAaaaaał mordo deeemn!"
Tak to widze
Esdoer pisze: ↑08 maja 2026, 11:56
W temacie grillowania VNMa to przypominam mocarny rant użytkownika Jose tutaj od 8:25
Spoiler
Nie no stwierdzenie w roku w ktorym wychodzila tamta plyta ze vnm jest raperem ktory obiektywnie dobrze rapuje, nosz kurwa nie.
To tak jakby powiedziec o picasso ze dobrze maluje, tyle ze od kilku lat puszcza srake między ramy.