Grand Theft Auto [seria]

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
xxxkawo

Re: Grand Theft Auto [seria]

Post autor: xxxkawo »

Największy błąd jaki popełnili to brak remastera czwórki. Oj pograłoby się na konsoli w odświeżone GTA IV
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

No robi sie przeciez
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Sha6e

Post autor: Sha6e »

RDR2 na ps5 też się robi, a powinno wyjść najdalej w 2023 roku. Nie wiem czy oni nawet tą wersję 60 fps wydadzą przed ps6.
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

to cwele zwykłe są i nigdy nie puszczą odświeżonej IVki, jak i RDR2 pod 60fps, kurwy i nic więcej
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
2rzyn

4 jest robiona chlopie, cierpliwosci
Awatar użytkownika
insane

Post autor: insane »

pamietam jak grałem w V tydzień przed premierą, bo iso na x360 wyciekło :joint: same trailery oglądałem milion razy i była to zdecydowanie najbardziej wyczekiwana przeze mnie gra kiedykolwiek. ale huj w dupe r* za brak dodatku single player.

imo IV i V są zajebiste i nadal bardzo grywalne, za to ciężko mi się odnaleźć w remasterze gta 3 na current geny, ale moze się przemęczę, bo w erę 3d grałem będąc guwniakiem i misję przestawałem robić bo odblokowaniu całej mapy, żeby korzystać z sandboxa. a jednak fajnie byłoby to mieć odhaczone w cv gracza
Awatar użytkownika
Lothia

Post autor: Lothia »

oyama pisze: 07 maja 2026, 0:56
Lothia pisze: 06 maja 2026, 22:24 Tejk na szybko do zacytowania samego siebie, gdy już to wydadzą - to będzie całkiem niezły technologicznie (ale boleśnie nudny i bezpieczny) produkt, który bardziej przypominać będzie interaktywny film niż grę. Do jednorazowego przejścia i zapomnienia, podobnie jak piątka i czwórka.
oj nie, nie zestawilbym GTA IV z opinia o bolesnie nudnym i bezpiecznym produkcie. To bylo doslownym przeciwienstwem bezpiecznego designu jak na swoje czasy. W 2008 roku wiekszosc mainstreamowych sandboxow poszla zdecydowanie w kierunku arcade'owego gameplayu, chaosu i kolorowego tonu. A co zrobilo wtedy R*? Uderzylo brudnym i depresyjnym Liberty City, nawet stwierdzilbym, ze majacym nieprzyjemne momenty.
To tak, ale ja mówiąc o bezpiecznym produkcie mam na myśli samą mechanikę/gameplay - czwórkę się po prostu włącza i ogrywa ogląda. Nie ma szans, że się, niezależnie od tego ile masz lat i ilorazu inteligencji, na czymkolwiek tam zatniesz i będziesz musiał powtórzyć misję od początku.
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

ja kiedys utknalem na tej misji co sie w opuszczonym szpitalu na tej malej wyspie strzela czy pod koniec jak sa te misje strzelanki co jest gruby rozpierdol, no ale to podobny poziom trudnosci co szkola latania w sa czy rc samolocik z vc czyli huj nie trudnosc jak sie pogra chwile tak jak i w kazdym gta
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Lothia

Post autor: Lothia »

Zawsze wątpiłem w to, aby pierwotnym zamysłem twórców była autentyczna trudność niektórych misji, powiedziałbym, że bardziej została ona osiągnięta ze względu na ogólny clunkiness gry i ograniczoną responsywność (dlatego też najbardziej problematyczne są te zadania, gdzie trzeba obsługiwać jakiś nietypowy pojazd mechaniczny). No, ale finalny efekt jest taki, że nawet po takim czasie potrafię z pamięci wymienić sporo tych bardziej wymagających misji, a z czwórki w którą grałem ostatni raz raptem 7 lat temu nie pamiętam już żadnej (poza ostatnią, bo ona akurat była zbugowana w steamowej wersji).
Awatar użytkownika
Finesta

Post autor: Finesta »

Niestety, ale system strzelania, a zwłaszcza osłon w IV jest strasznie koślawy
Dopiero w Max Payne 3 zostało to dopieszczone w odpowiedni sposób i sprawia on przyjemność
Awatar użytkownika
aplew

Post autor: aplew »

no jeszcze szybkosc animacji powiazana z taktowaniem procesora czy tam z fps XD Tragedia to bylo, pamietam ze musialem chyba wlaczyc zeby gra chodzila na jednym watku podczas misji.
jotwupe pisze: 27 wrz 2025, 12:16 Niech kurwa usłyszę ksywę aplew gdzies na koncercie albo festiwalu to wjeżdżam bez gadki.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

To w Sa Nandreas było, nie przypominam sobie żeby w IV takie problemy były
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
cloud
chmura

@Burak, zerknij sobie wyniki google pod "helicopter glitch gta 4"
https://steamcommunity.com/sharedfiles/ ... 2897193806
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

lel, nie znałem, jak przechodziłem to nie miałem z tym problemów, ale może za słabego kompa wtedy miałem żeby to przeszkadzało
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

to dopiero w ostatniej misji wiec trzeba bylo przejsc gre...
w sa bylo normalnie z frame limiterem on/off ale jak se dales patcha ktory z frame limiter off sciagal limit i fpsy z 130 skakaly do 500+ to sie gra pierdolila fest
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

rozkminka...
Awatar użytkownika
2rzyn

Lol

Beka jakby gta 5 wyszlo jeszcze na ps6 xD
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

oyama pisze: 05 maja 2026, 12:38 W przyszlym tygodniu jakas kosmetyczna zmiana na profilu twitterowym lub na stronce, dzien przed 19/05 tweetniecie bez wiekszego kontekstu i finalnie shock drop z trailerem?
podobno Sony zaczelo rozsylac newsletter do posiadaczy starszych konsol i graczy GTA V, ze to juz czas na wymiane sprzetu przed premiera VI. I zamknieta zostala wyprzedaz w Playstation Store do srody, wedlug spekulantow przygotowuja serwery pod pre-order GTA.

WJEZDZAMY W TO, KUUUUURWA.

Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

Aż się morda cieszy na takie wieści, elegancko Obrazek Obrazek Obrazek
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
cloud
chmura

jutro trailer? :joint: :joint: :joint:
Spoiler
Obrazek
ODPOWIEDZ