Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Premier League - liga angielska
filipe luis moj faworyt, tak to widze
wygral grajac, wygral trenujac, języki zna, młody
wygral grajac, wygral trenujac, języki zna, młody

Mudryk 4 lata bana
spaniały transfer
co za ukraiński cwel 
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
- zemsta1camzata
Oni nie mogą go wypierdolić?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
możliwe że jest takie zabezpieczenie w kontrakcie, ale na razie złożył odwołanie, więc jakiekolwiek ruchy możliwe są raczej dopiero po jego rozpatrzeniu
Majkela Jacksona wzieli na trenera i chuj
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
-
genocidegeneral
ciekawe kiedy powiedzą mu "beat it"
Im dłużej myślę o nowym trenerze Chelsea to mi się coraz bardziej podoba ta opcja z Xavim. Podejrzewam, że to nie wypali ale umówmy się, najlepiej jakby to był ktoś z hiszpańskiej szkoły trenerów. Alonso? Nie przyjdzie, czeka na Liverpool, Iraola? Trenował sobie raz w tygodniu klub bez presji, fajnie trenował, ale jak miałby się sprawdzić w prawdziwym boju czyli łączeniu ligi z pucharami to spierdala, z Burmuf, poza tym to były prawy obrońca to nie. Fabregas? Grał tu, jest szanowany, ale no tez jeszcze się nie sprawdził w tej innej dyscyplinie sportu czyli graniu co 3 dni. A ten Xavi? Środkowy pomocnik jak Pep czy Luis Enrique, wprowadzał młodych, miał dużo gorszy skład niż ta Barca obecnie, ale mistrzostwo zdobył, grał i w lidze i w pucharach. Jakaś tam beka z niego jest bo coś tam, ale jakby tak raz w tygodniu musiał ułożyć Chelsea na ligowy mecz to by chyba žle nie wyszło, może się mylę ale to nie jest taki zły trener jakiego z niego mema zrobili, co @ebismolarek @suitup, @jAg?
Wg mediów ludzie od Xaviego proponują jego usługi Chelsea, ale BlueCo nie zainteresowane i weźmie jakiegoś fleta typu Marco Silva
Wg mediów ludzie od Xaviego proponują jego usługi Chelsea, ale BlueCo nie zainteresowane i weźmie jakiegoś fleta typu Marco Silva
Ostatnio zmieniony 07 maja 2026, 22:51 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cz4rny1337
- Moderator
Spoiler
no ale tak jak wyzej wjedzie flet Marco Silva

- ebismolarek
No ja chciałbym w chuj zobaczyć Xaviego w innym środowisku niż Barca, czekam ciągle na jego następny ruch więc dawać go + na pewno nie uważam zeby był złym trenerem, ale no dużo więcej możnaby powiedzieć po objęciu innej drużyny xd
kurde ale zeby pana Iraole szkalować przez to że nie miał okazji 2 razy w tygodniu pograc i chciec tego fleta Xaviego
wyniki moze i zrobi przyzwoite, ale ta Barca tak fatalnie grała
gorzej grał tylko Arsenal przez ostatnie 4 miesiące
wyniki moze i zrobi przyzwoite, ale ta Barca tak fatalnie grała
gorzej grał tylko Arsenal przez ostatnie 4 miesiące
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- scam_sakawa
Chelsea to chujowy klub bez żadnej tożsamości i kierunku, wzięcie nowego trenera nie rozwiąże problemów z kadrą, która nie ma wspólnego celu.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Patrząc na jego wypowiedzi podczas wyborów w Barcelonie, to wątpię że w jakikolwiek sposób zrozumiał swoje błędy xd
Jedynie jaka jest nadzieja, to że piłkarze będą go słuchać przez autorytet, ale czy dostosuje się do obecnej piłki to wątpię
Jedynie jaka jest nadzieja, to że piłkarze będą go słuchać przez autorytet, ale czy dostosuje się do obecnej piłki to wątpię
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan