Pono
Re: Pono
Na córkę byla zrzutka, ale co z synem? Pono nieraz o nim wspominal w kawałkach ("synalka Pono")
W porę, się obudzili. Na drugim slajdzie info że zysk ze sprzedaży koszulki zostanie przekazany na wsparcie córki Pono
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
nawet bym kupił, kasa nie taka wielka, ale dizajn tej koszulki to tragedia, po najmniejszej linii oporu pojechane
"nie każdy to rozumie, myślą że mi odjebało już
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
Nie rozumiem czemu nie zrobili tej zbiórki jak media trąbiły o śmierci, żeby więcej zebrać, tylko po pół roku dopiero
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Tak to widzę > Hołd
To jakaś kontrowersyjna opinia czy nie? Widziałem, że chyba ze dwie osoby, w tym @Kokor. Chyba pierwszy raz słucham w całości i kurde fajny album jak na Pono. Trochę tego typowego ulicznego pierdololo, ale nie tylko, w dodatku bity na pewnie nieoczywiste jak na uliczny rap, props nawet, do Hołdu wracałem jakiś czas temu i jednak słychać upływ czasu, też trochę bardziej nierówny
To jakaś kontrowersyjna opinia czy nie? Widziałem, że chyba ze dwie osoby, w tym @Kokor. Chyba pierwszy raz słucham w całości i kurde fajny album jak na Pono. Trochę tego typowego ulicznego pierdololo, ale nie tylko, w dodatku bity na pewnie nieoczywiste jak na uliczny rap, props nawet, do Hołdu wracałem jakiś czas temu i jednak słychać upływ czasu, też trochę bardziej nierówny
W ogóle też śpiew Waco > wszystkie te rege śpiewaki, którzy kiedyś obowiązkowo musieli się znaleźć na każdej płycie w gatunku polski hip-hop
Ciężko powiedzieć czy to kontrowersyjna opinia bo mega rzadko widzę jakąkolwiek dyskusje o dyskografii Pono, raczej wszystko oscylowało wokół Pondemii i jego innych późnokarierowych odklejek, o samej jakości jego dyskografii raczej nikt nie mówi xD
Ale nie myślę że jest to jakaś kontrowersyjna opinia, Hołd się bardzo zestarzał i ciężko się go słucha, a od Wizjonera w góre zaczeło robić się średnio, można by było się zastanowic czy lepsze jest TPWC 1/2 z Sokołem czy Tak to widzę, ale jako solówka to jest jego najlepszy projekt
Ale nie myślę że jest to jakaś kontrowersyjna opinia, Hołd się bardzo zestarzał i ciężko się go słucha, a od Wizjonera w góre zaczeło robić się średnio, można by było się zastanowic czy lepsze jest TPWC 1/2 z Sokołem czy Tak to widzę, ale jako solówka to jest jego najlepszy projekt
- marmolad_k2
Właśnie słucham po raz pierwszy tej płyty i byłem w szoku, że od Świeżego Waco aż taki progres w śpiewie zrobił, aż musiałem się upewnić, że to on.
.