OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
- ConeyIsland
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
Harry Hole
Główny bohater zbyt często przekraczał granicę między byciem badassem a byciem jego parodią. Solidny skandynawski kryminał oparty na znanym tytule z bardzo wyrazistym bohaterem - na więcej niż 6/10, może 7/10 wg mnie nie zasługuje, ale czas bynajmniej nie był stracony.
Główny bohater zbyt często przekraczał granicę między byciem badassem a byciem jego parodią. Solidny skandynawski kryminał oparty na znanym tytule z bardzo wyrazistym bohaterem - na więcej niż 6/10, może 7/10 wg mnie nie zasługuje, ale czas bynajmniej nie był stracony.
Dałem naciąganą 7. Troche za bardzo amerykański. Zabrakło tego klimatu skandynawskiego. W Pierwszym Śniegu była piękna śnieżna norweska sceneria, ale film z Fasbenderem okazal sie na koniec gniotem.
czyli co, do obejrzenia jak ktoś lubi materiał źródłowy, ale ugułem bez szału?
- cloud
- chmura
osobiście jestem już zmęczony po dwóch odcinkach, ale może jeszcze dam szanse
Nowy serial od twórcy Baby Raindeer / Reniferka o przemocowej relacji dwóch przyrodnich braci - w dzieciństwie i teraz - bully i ciućmok
Z tego co widzę to w klimatach czwartego odcinka B.R., czyli w chuj brudu, patologia, gejowskie gwałty, ale niestety bez odrobiny humoru jak w B.R.

Z tego co widzę to w klimatach czwartego odcinka B.R., czyli w chuj brudu, patologia, gejowskie gwałty, ale niestety bez odrobiny humoru jak w B.R.

Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Coś polecacie nowego co ostatnio wyszło i jest już w całości? Zanim wyjdzie Euforia 3, Your frriends and neighbours 2 czy to co wyżej, to bym coś obejrzał a skończyłem The Pitt 2 (nadal świetny mimo braku takiego jebnięcia jak w jedynce), Beef 2 (nie polecam, zdarzało mi się zasypiać i ogólnie gdzie mu do tego świetnego s01), Shrinking 3 (super rzecz, mało chyba doceniana, przypomina mi After Life trochę i bardzo fajnie podomykali większość wątków, bo będzie i s04 ale już ma się skupiać na innych bohaterach czy jakoś tak czytałem) i Ekspedycję XD teraz (gówno), co warto następne?
Jak nie widziałeś to Strefa Gangsterów jest calkiem spoko, niedługo ma wyjść drugi sezon.
@potter Rycerz siedmiu królestw, Landman.
Bo taki los rapera, bracie mój/Nawet jak cipy z nieba lecą, wszystko chuj
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
-
nobezprzesady
Magpie Murders/Moonflower Murders widziałeś? W Polsce wyszło dopiero w tym roku (przez Viaplay można oglądać od kwietnia, a z dostępnością w wypożyczalni torrenty jest dość kiepsko), mimo iż odpowiednio 2022 i 2024 rok produkcji. Wiele sobie po tym serialu obiecuję, chociaż kusi poczekanie i zapoznanie się w pierwszej kolejności z książkami.
Branża 4 sezon z tego roku jest dobrypotter pisze: ↑06 maja 2026, 0:18 Coś polecacie nowego co ostatnio wyszło i jest już w całości? Zanim wyjdzie Euforia 3, Your frriends and neighbours 2 czy to co wyżej, to bym coś obejrzał a skończyłem The Pitt 2 (nadal świetny mimo braku takiego jebnięcia jak w jedynce), Beef 2 (nie polecam, zdarzało mi się zasypiać i ogólnie gdzie mu do tego świetnego s01), Shrinking 3 (super rzecz, mało chyba doceniana, przypomina mi After Life trochę i bardzo fajnie podomykali większość wątków, bo będzie i s04 ale już ma się skupiać na innych bohaterach czy jakoś tak czytałem) i Ekspedycję XD teraz (gówno), co warto następne?
@potter Burmistrz Kingstown , Kulawe konie (końcówka 25), Gwiezdne wojny: Maul - Mistrz Cienia , odcinek specjalny "The Bear ", Primal 3 sezon . Niezwyciężony, Heated Rivalry.
O widziałem że ostatni sezon The Bear ma wlecieć 25 czerwca, ale że dali jakiegoś speciala to nie, trzeba sprawdzić! Bo na pewno nie Geje Hokeje ani też rzeczy, które już mają po kilka sezonów a ja nie znam początków. Sprawdzę chyba jeszcze nową komedie z Carrellem
@potter Maula masz z jednym sezonem i mimo wszytko to bardzo dobre Star Warsy, dynamiczne i dość energiczne, muza jest kapitalna, dużo walk i dobry finał tylko oczywiście bez dubbingu ( nie wiem jak można cokolwiek oglądać z tym syfem ) Primal to odcineczki po 20 min więc warto się skusić.
- ConeyIsland
wjechał s02 Kasztanowego ludzika