VNM
Re: VNM
no w końcu jego metafory są jak twoje ciuchy w szafie wyprane przez mamę
e: no kurwa uprzedził
SĄ ZŁOŻONE
Ostatnio zmieniony 05 maja 2026, 20:05 przez Malloy, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
miał bo był kotem, joł, dokładnie tak ej, FAU EN EM jebnij to markerem
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
- marmolad_k2
igorzastyy pisze: ↑05 maja 2026, 19:52 PS. Jednak w kawałku "Zmiana" z jakiejś późniejszej płyty, ale pamiętam że to jako singiel puścił.
no i przypominam, że w Hajs się zgadza on się jarał, że w rok zarobił 170k i nawijał, że w 2012 zarobił więcej niż przez całe życie, więc z tą super pracą w banku to chyba jakiś mitPracując w banku z końcem wiązałem ledwo koniec
Miłego wspominania
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
nobezprzesady
To były czasy, że jak wchodziłeś w drugi próg podatkowy, to byłeś zamożnym człowiekiem i pewnie kilkaset tysięcy ludzi w Polsce tak zarabiało, a teraz kilka milionów.
- igorzastyy
Tu także narzeka, ale robi to już z pozycji rapera co zarobił więcej niż przez całe życie i poszedł do Prosto jak jego kuzyn do Manchesteru
I wylądowałem w banku tam chuja tego
Hajsu mam a robę moją mógł robić orangutan
W pierwszym dziale bo, później było lepiej trochę
Ale skłamałbym gdybym powiedział, że tam klepię flotę
I wylądowałem w banku tam chuja tego
Hajsu mam a robę moją mógł robić orangutan
W pierwszym dziale bo, później było lepiej trochę
Ale skłamałbym gdybym powiedział, że tam klepię flotę
Szkoda, że zaczął śpiewać. Wszystko się potem zjebało. Żenujący był ten jego śpiew.
NSPC, Niuskul, debiut, coś z 834, to był top.
NSPC, Niuskul, debiut, coś z 834, to był top.
- TooMuchSmoke
https://youtu.be/OdEa2Lqrq_Q?is=0MFbY_JS2u9by_3G
Ten szalony storyteling, szczególnie druga zwrota w stylu nawiedzonego ducha Magika
Ten szalony storyteling, szczególnie druga zwrota w stylu nawiedzonego ducha Magika
Wy chyba prowo kręcicie z tym de nekst best jak wychodził byl juz cringowy w chuj wiec nie mogły sie dobrze zestarzeć jak tam 3 dobrych utworów nie bylo, nspc przeciez obecnie tez asluchalne gówno, to juz edkt i propejn z racji bitów maja wiekszy repeat value
Przecież biorąc pod uwagę średnie zarobki do 2012 czy nawet wczesniej do czego porównuję to te 170k na obecne to byloby z pol banki, na obecne standardy raperów w meju moze I śmieszne ale na chłopa nigdy jakies hajpu nie bylo a peak wskoczył chyba jednak po edkt gdzie wciaz noe wystrzelił jakos poza hiphopwa bańkę
Przecież biorąc pod uwagę średnie zarobki do 2012 czy nawet wczesniej do czego porównuję to te 170k na obecne to byloby z pol banki, na obecne standardy raperów w meju moze I śmieszne ale na chłopa nigdy jakies hajpu nie bylo a peak wskoczył chyba jednak po edkt gdzie wciaz noe wystrzelił jakos poza hiphopwa bańkę