Tatuaże polskich raperów
- igorzastyy
Re: Tatuaże polskich raperów
Jak dziara na twarzy to cynkówka KMTW
fajnie że wydał w chuj siana na te plecy widać to, ale przecież tą dziarą to można dzieci na basenie straszyć dorosły chłop, wyjebałbym z beki gdybym to zobaczył
T: No witam pana Penera serdecznie!
P: No witam mojego ulubionego rozjebuska!
#freefromage
P: No witam mojego ulubionego rozjebuska!
#freefromage
Jakosci i wykonania nie odmówię ale nie mój styl plecy Pezeta
Takie dziary jak ma Bonus i podobne mu patusy to coś jak w świecie zwierząt, tak jak węże czy pająki swoimi kolorami wysyłają do innych osobników komunikat: uwaga jestem groźny, nie zaczepiaj, bo zrobię ci krzywdę! Dlatego dobrze, że takie osobniki same się oznaczają, bo wiesz, że prawdopodobnie nie chcesz mieć do czynienia z takimi głąbami i musisz zachować szczególną ostrożność.
Podobnie jest z indywidualnymi tablicami rejestracyjnymi, wiesz, że musisz być wtedy bardziej czujny na drodze, gdy taki pojawia się w pobliżu
Podobnie jest z indywidualnymi tablicami rejestracyjnymi, wiesz, że musisz być wtedy bardziej czujny na drodze, gdy taki pojawia się w pobliżu
te plecy pezeta paskudne są przecież, może i dobrze technicznie wykonane ale co z tego jak wzór chujowy
Postawię teorię spiskową, że tatuaże bardzo pomogły wypromować się wielu raperom w Polsce, myślę, że tak mniej więcej od 2016/2017.
Przykład Białasa - dopóki ich nie miał, to nawet Prosto mu nie pomogło się przebić.
Ale jak zrobił okładkę z dziarami to był moment przełomowy jego kariery.
To samo te wszystkie Maliki, Sentina - to oni stali się wzorcami dla wielu pogubionych życiowych osób i weszło to w modę.
Przykład Białasa - dopóki ich nie miał, to nawet Prosto mu nie pomogło się przebić.
To samo te wszystkie Maliki, Sentina - to oni stali się wzorcami dla wielu pogubionych życiowych osób i weszło to w modę.
- igorzastyy
Właśnie Prosto mu pomogło, wydał płytę z Solarem, coraz więcej osób go zaczęło kojarzyć, potem Rehab w Stepie i w końcu wydał zajebiste H8M4 i ruszyło na dobre. Jeszcze po drodze był dojebany Street Credit i poszło.
Jak on nawet nie był wtedy notowany na OLIS, gdy z Solarem wydało go Prosto.
To nawet THS Klika czy Parzel nie mieli takiego fuck-up’u.
To nawet THS Klika czy Parzel nie mieli takiego fuck-up’u.
- igorzastyy
Chodzi mi o to, że przeciętny fan Prosto mógł się o nim dowiedzieć. Ktoś tam sobie słuchał raperów z tej wytwórni, sprawdzał kanał Prosto i poznał ksywę. Takie to były czasy, że samo wejście do dużego labelu już budowało jakąś popularność.
według mnie to nie jest nawet teoria spiskowa, większość image Quebo jest na tym zrobiona.
Stało się to też tak popularne, że teraz żeby się wyróżnić to musisz się dziarać na ryju.
I jest też Bonson w osobnej kategorii który peak miał chyba przed tatuażami a teraz z tym tuszem robi odwrotnego Michaela Jacksona
Stało się to też tak popularne, że teraz żeby się wyróżnić to musisz się dziarać na ryju.
I jest też Bonson w osobnej kategorii który peak miał chyba przed tatuażami a teraz z tym tuszem robi odwrotnego Michaela Jacksona
kark to nie debil, mówił mi tak laik
dla queby to po prostu kolejna sztuczka na zwrócenie na siebie uwagi, bo przecież nie zrobi tego muzyką xD
ale więcej takich przypadków nie kojarzę, robią se te dziary, jednak nie sądzę, żeby na tym się promowali, po prostu są cymbałami bez własnego rozumu
ale więcej takich przypadków nie kojarzę, robią se te dziary, jednak nie sądzę, żeby na tym się promowali, po prostu są cymbałami bez własnego rozumu
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
wtedy mial trap life z tombem i nagral najlepsze rzeczy w karierzeTrifeLife pisze: ↑06 maja 2026, 9:23 Postawię teorię spiskową, że tatuaże bardzo pomogły wypromować się wielu raperom w Polsce, myślę, że tak mniej więcej od 2016/2017.
Dosyć stare zdjęcie, a Peja już wtedy miał Golluma na piersi. Wiadomo kiedy on mniej więcej się pojawił? To dla mnie ważne
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111