Jakby nie miał, to jego ekscesy u Rafalali by może pozostały anonimowe, choć wątpię.
Niepodziarani raperzy
Re: Niepodziarani raperzy
Fajne tatuaże
No a jakże
Nie mów do mnie andrzej

za to gog chyba czysty
No a jakże
Nie mów do mnie andrzej
za to gog chyba czysty
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Stawiam, że Avi ma pełno tatuaży gangsterskich i świadczących o przynależnościach i koneksjach mafijnych ale z oczywistych względów ich nie pokazuje dlatego zawsze chodzi w turtleneckach i długich skarpetach
nie wiem czemu pomyślałem, że Pezet nie jest wydziarany, jakoś miałem w głowie taki obraz a tu się okazuje, że ma ich całkiem sporo
Sokół chyba nie ma
nie wiem czemu pomyślałem, że Pezet nie jest wydziarany, jakoś miałem w głowie taki obraz a tu się okazuje, że ma ich całkiem sporo
Sokół chyba nie ma
Raper ressstrranttpoouussii chyba nie wbijał w siebie igły(tej z tuszem)
Ostatnio zmieniony 05 maja 2026, 12:00 przez KILLIE, łącznie zmieniany 1 raz.
- gods bidness
Sokół na co najmniej logo zip skłooooodF88G pisze: ↑05 maja 2026, 10:48 Stawiam, że Avi ma pełno tatuaży gangsterskich i świadczących o przynależnościach i koneksjach mafijnych ale z oczywistych względów ich nie pokazuje dlatego zawsze chodzi w turtleneckach i długich skarpetach
Sokół chyba nie ma
Josef Bratan nie ma.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- kwadrans na szczanie
Taco ma od jakiś 3 lat, Mata też ma i to kilka. Przedewszystkim różowe HWDP na nodze XD

każdy kij ma 2 końce tylko proca ma 3... Y
Juras z WSP chyba nie ma.
Roman Bosski & Tadek Firma raczej niepodziarani, choć w przypadku tego drugiego mam większe wątpliwości, czy aby na pewno nie ukrywa gdzieś CHWAŁA WIELKIEJ POLSCE
Spoiler
no i zawsze wyglądał, jakby lubił igły
A jacyś kurwa bardziej starsi w praktycznie każdym poscie wymieniacie wiecznie tych samych raperów kurwa 
- igorzastyy
Ale że za starych czy za młodych wymieniamy?
co to za bazgroly u Taco?
- igorzastyy
Założył temat, sam żadnego nie podał i niezadowolony. Daję Te-Trisa i masz być ukontentowany
donguralesko?
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Zrobił pierwszą po Elliminati. Przegrał zakład z jakimś kolegą. Kolega twierdził, że Elliminati dostanie złotą płytę, a Tede uważał, że nie. Pierwszą dziarę zrobił mu Davee, ten co w wątku o tatuażach zrobił Pezetowi tygrysa na plecach.
Ostr nie ma, mówił w wywiadzie, że ogólnie się jara i bardzo by chciał ale nie ma czasu by się zabrać za to.
- gods bidness
Ten tatuaż Taco wygląda jak henna z dodatku do Bravo Girl.