Grande Connection

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Popi

Re: Grande Connection

Post autor: Popi »

No właśnie nigdzie, podkulił ogon postem na socjalach że nie zna typa
Popi.jaku
SLAFF

Post autor: SLAFF »

A co miał powiedzieć, że od teraz będzie każdego randoma z klipu prześwietlać 5 pokoleń wstecz?
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Normalnie powinien każdego z tatuażami który teraz będzie występował u niego we vlogu albo teledysku prześwietlać, kazać mu się rozebrać do rosła i oglądać, żeby przypadkiem fragment jakiegoś obraźliwego tatuażu komuś na karku albo łokciu się nie wyświetlił
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

O czym wy pierdolicie, przecież ten leb z teledysku ma wyjebania ogromna swaste która widac z kilometra xD o
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

SLAFF pisze: 10 sty 2026, 20:15 A co miał powiedzieć, że od teraz będzie każdego randoma z klipu prześwietlać 5 pokoleń wstecz?
I kazdego typa do którego wpada reklamowac jego lokal, i kazdego typa z ktorym je obiadki?
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Mam nadzieję że Grande kolejny odcinek poświęci Quebonafide, ten to dopiero mija się z prawdą
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

SLAFF pisze: 10 sty 2026, 20:15 A co miał powiedzieć, że od teraz będzie każdego randoma z klipu prześwietlać 5 pokoleń wstecz?
Powinien przeprosić i powiedzieć, że nie ma opcji, żeby na jego klipie występował ktoś taki, więc klip usuwa i wrzuca ponownie bez scen z nazista.

A nie w stylu "no tak było, ale chuj tam"
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
SLAFF

Post autor: SLAFF »

Ty byś tak zrobił, ale takich szlachetnych osobników niestety jak na lekarstwo.
TRUTH

Post autor: TRUTH »

georgefloyd pisze: 06 sie 2025, 15:58
mainsieskonczyl pisze: 06 sie 2025, 15:30 dziwi mnie że kogoś interesuje czy jest ghostwriterem czy nie jest jak jest zwykłą kurwą ruską i wypluł co najmniej kilka propagandowych materiałów które wyglądały jak napisane przez sołowiowa

całe to jego wyjaśnianie najprostszych celów jakie można wziąć na celownik i uzyskać duży społeczny poklask miało na celu zbudować mu zasięg żeby kiep mógł siać antypolskie narracje i nawet w dzień wyborów wrzucać materiał który jest jawnie sprzyjający wrogom polski

naprawdę trzeba być pojebanym żeby w takim kontekście rozważać czy on pisał komuś tekst czy nie pisał i czy dobrze robi że powiedział że kali to i tamto

ruską kurwą jest i ruską kurwą będzie i więcej o nim wiedzieć nie trzeba
Lepiej być ruską onucą niż od banderowców medale przyjmować.
twój tata był milicjantem czy zwykłym donosicielem za komuny? Kurewskie geny, nie ma na to lekarstwa.
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

oldschool pisze: 10 sty 2026, 20:47
Powinien przeprosić i powiedzieć, że nie ma opcji, żeby na jego klipie występował ktoś taki, więc klip usuwa i wrzuca ponownie bez scen z nazista.

A nie w stylu "no tak było, ale chuj tam"
Tak jak Palec z tym ruskim cwelem, no ale niestety pare złotych za wyswietlenia wazniejsze, naprawde nie rozumiem ze sa ludzie gotowi płacic za ciuchy/muzyke takim smieciom jak Paluch BOR czy Bonus RPK
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

TRUTH pisze: 10 sty 2026, 22:15
georgefloyd pisze: 06 sie 2025, 15:58
mainsieskonczyl pisze: 06 sie 2025, 15:30 dziwi mnie że kogoś interesuje czy jest ghostwriterem czy nie jest jak jest zwykłą kurwą ruską i wypluł co najmniej kilka propagandowych materiałów które wyglądały jak napisane przez sołowiowa

całe to jego wyjaśnianie najprostszych celów jakie można wziąć na celownik i uzyskać duży społeczny poklask miało na celu zbudować mu zasięg żeby kiep mógł siać antypolskie narracje i nawet w dzień wyborów wrzucać materiał który jest jawnie sprzyjający wrogom polski

naprawdę trzeba być pojebanym żeby w takim kontekście rozważać czy on pisał komuś tekst czy nie pisał i czy dobrze robi że powiedział że kali to i tamto

ruską kurwą jest i ruską kurwą będzie i więcej o nim wiedzieć nie trzeba
Lepiej być ruską onucą niż od banderowców medale przyjmować.
twój tata był milicjantem czy zwykłym donosicielem za komuny? Kurewskie geny, nie ma na to lekarstwa.
Obrazek
Awatar użytkownika
F88G

Post autor: F88G »

Obrazek
LESNYBARBPL

Post autor: LESNYBARBPL »

georgefloyd pisze: 11 sty 2026, 18:05 Obrazek
HAHAHA ALE SIE ZESRAL RUSKI PET :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
forcerfromdesert

Post autor: forcerfromdesert »

@berlin i ktoś jeszcze poruszał temat w wątku z bonusem. To prawdopodobnie grande albo ten młodszy brat

Awatar użytkownika
SieKurwaNieInteresuj

Post autor: SieKurwaNieInteresuj »

ja tu podobienstwa z granderem nie widze poza tryhardowa proba

grander z kolei schowal sie gleboko

konusie dawaj filmik
Zwikk

Post autor: Zwikk »

Czyżby koniec grande?
E-42

Post autor: E-42 »

Spokojnie bez paniki, Grande przebywa służbowo na innym kontynencie. Aborygeni zamówili pakiet tekstów, ale musi wczuć się w klimat jak J-Roc żeby temu podołać, więc przebiera się z nimi w dziczy
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
ALeJazdaID

Post autor: ALeJazdaID »

Wróci, nagra diss na Bonus'a, powie ale mam formę, przedstawi materiał pewnie prawie 1h. Zawarte treści w materiale przedstawią jego sprawę karną, ludzie będą klaskać, wszystko wróci do stanu przed detektywem. Bonus powie, nie dajcie się on jest fake, ja real, będzie dalej się to tak kręciło. :joint:
:search: MNIE w swoim sercu

Wjebałem się w bagno nie do pasa a po głowę
Co do twoich zasad to spluwam jak na podłogę
Ze mną moja rasa a dla tamtych krzyż na drogę
Przeżyliśmy wczoraj dziś można zajebać się w nagrodę
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Prędzej przeprosi Bonusa niż coś nagra na niego. Avi z TPSem również zaczął od mocnego uderzenia i wiadomo jak się skończyło. Zresztą chuj wie jak to tam za kulisami wygląda. Wiemy tylko to co wstawią w internet. Może doszło do jakiegoś spotkania niekoniecznie z Bonusem, ale ludźmi od niego. Przypuszczenia.
iufo

Post autor: iufo »

Avi i mocne uderzenie :lol: Cały jego diss i postawa to największa kompromitacja cwela ever przecież.
PISZĘ TO POD WEWNĘTRZNYM PRZYMUSEM
ŻE MYŚLĘ ŻE MÓGŁBYM BYĆ PLATYPUSEM
BYŁBYM W TEJ ROLI NIEZAWODNY
BYŁBYM KURWA JAJORODNY
ODPOWIEDZ