Grande Connection
Re: Grande Connection
No właśnie nigdzie, podkulił ogon postem na socjalach że nie zna typa
Popi.jaku
A co miał powiedzieć, że od teraz będzie każdego randoma z klipu prześwietlać 5 pokoleń wstecz?
Normalnie powinien każdego z tatuażami który teraz będzie występował u niego we vlogu albo teledysku prześwietlać, kazać mu się rozebrać do rosła i oglądać, żeby przypadkiem fragment jakiegoś obraźliwego tatuażu komuś na karku albo łokciu się nie wyświetlił
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- TooMuchSmoke
O czym wy pierdolicie, przecież ten leb z teledysku ma wyjebania ogromna swaste która widac z kilometra xD o
-
WesolyJozek
I kazdego typa do którego wpada reklamowac jego lokal, i kazdego typa z ktorym je obiadki?
Mam nadzieję że Grande kolejny odcinek poświęci Quebonafide, ten to dopiero mija się z prawdą
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Powinien przeprosić i powiedzieć, że nie ma opcji, żeby na jego klipie występował ktoś taki, więc klip usuwa i wrzuca ponownie bez scen z nazista.
A nie w stylu "no tak było, ale chuj tam"
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Ty byś tak zrobił, ale takich szlachetnych osobników niestety jak na lekarstwo.
twój tata był milicjantem czy zwykłym donosicielem za komuny? Kurewskie geny, nie ma na to lekarstwa.georgefloyd pisze: ↑06 sie 2025, 15:58Lepiej być ruską onucą niż od banderowców medale przyjmować.mainsieskonczyl pisze: ↑06 sie 2025, 15:30 dziwi mnie że kogoś interesuje czy jest ghostwriterem czy nie jest jak jest zwykłą kurwą ruską i wypluł co najmniej kilka propagandowych materiałów które wyglądały jak napisane przez sołowiowa
całe to jego wyjaśnianie najprostszych celów jakie można wziąć na celownik i uzyskać duży społeczny poklask miało na celu zbudować mu zasięg żeby kiep mógł siać antypolskie narracje i nawet w dzień wyborów wrzucać materiał który jest jawnie sprzyjający wrogom polski
naprawdę trzeba być pojebanym żeby w takim kontekście rozważać czy on pisał komuś tekst czy nie pisał i czy dobrze robi że powiedział że kali to i tamto
ruską kurwą jest i ruską kurwą będzie i więcej o nim wiedzieć nie trzeba
-
WesolyJozek
Tak jak Palec z tym ruskim cwelem, no ale niestety pare złotych za wyswietlenia wazniejsze, naprawde nie rozumiem ze sa ludzie gotowi płacic za ciuchy/muzyke takim smieciom jak Paluch BOR czy Bonus RPK
-
georgefloyd
TRUTH pisze: ↑10 sty 2026, 22:15twój tata był milicjantem czy zwykłym donosicielem za komuny? Kurewskie geny, nie ma na to lekarstwa.georgefloyd pisze: ↑06 sie 2025, 15:58Lepiej być ruską onucą niż od banderowców medale przyjmować.mainsieskonczyl pisze: ↑06 sie 2025, 15:30 dziwi mnie że kogoś interesuje czy jest ghostwriterem czy nie jest jak jest zwykłą kurwą ruską i wypluł co najmniej kilka propagandowych materiałów które wyglądały jak napisane przez sołowiowa
całe to jego wyjaśnianie najprostszych celów jakie można wziąć na celownik i uzyskać duży społeczny poklask miało na celu zbudować mu zasięg żeby kiep mógł siać antypolskie narracje i nawet w dzień wyborów wrzucać materiał który jest jawnie sprzyjający wrogom polski
naprawdę trzeba być pojebanym żeby w takim kontekście rozważać czy on pisał komuś tekst czy nie pisał i czy dobrze robi że powiedział że kali to i tamto
ruską kurwą jest i ruską kurwą będzie i więcej o nim wiedzieć nie trzeba

-
LESNYBARBPL
-
forcerfromdesert
@berlin i ktoś jeszcze poruszał temat w wątku z bonusem. To prawdopodobnie grande albo ten młodszy brat
- SieKurwaNieInteresuj
ja tu podobienstwa z granderem nie widze poza tryhardowa proba
grander z kolei schowal sie gleboko
konusie dawaj filmik
grander z kolei schowal sie gleboko
konusie dawaj filmik
Czyżby koniec grande?
Spokojnie bez paniki, Grande przebywa służbowo na innym kontynencie. Aborygeni zamówili pakiet tekstów, ale musi wczuć się w klimat jak J-Roc żeby temu podołać, więc przebiera się z nimi w dziczy
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

- ALeJazdaID
Wróci, nagra diss na Bonus'a, powie ale mam formę, przedstawi materiał pewnie prawie 1h. Zawarte treści w materiale przedstawią jego sprawę karną, ludzie będą klaskać, wszystko wróci do stanu przed detektywem. Bonus powie, nie dajcie się on jest fake, ja real, będzie dalej się to tak kręciło. 
Wjebałem się w bagno nie do pasa a po głowę
Co do twoich zasad to spluwam jak na podłogę
Ze mną moja rasa a dla tamtych krzyż na drogę
Przeżyliśmy wczoraj dziś można zajebać się w nagrodę
- igorzastyy
Prędzej przeprosi Bonusa niż coś nagra na niego. Avi z TPSem również zaczął od mocnego uderzenia i wiadomo jak się skończyło. Zresztą chuj wie jak to tam za kulisami wygląda. Wiemy tylko to co wstawią w internet. Może doszło do jakiegoś spotkania niekoniecznie z Bonusem, ale ludźmi od niego. Przypuszczenia.
Avi i mocne uderzenie
Cały jego diss i postawa to największa kompromitacja cwela ever przecież.
PISZĘ TO POD WEWNĘTRZNYM PRZYMUSEM
ŻE MYŚLĘ ŻE MÓGŁBYM BYĆ PLATYPUSEM
BYŁBYM W TEJ ROLI NIEZAWODNY
BYŁBYM KURWA JAJORODNY
ŻE MYŚLĘ ŻE MÓGŁBYM BYĆ PLATYPUSEM
BYŁBYM W TEJ ROLI NIEZAWODNY
BYŁBYM KURWA JAJORODNY