NBA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
tybdo_yntogliw
Re: NBA
tybdo_yntogliw pisze: ↑26 kwie 2026, 23:26 To się nie wydarzy: Minny wygra tę jedną grę. Denver jest rozjechane fizycznie i mentalnie już od drugiego meczu, nie rzuca za trzy (a w pomalowanym czeka Gobert i reszta) i chyba najważniejsze: nie biorą tej rywalizacji tak serio, jak bierze ją Minny.
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
- jest_zasadzka
obejrzałem dopiero knicksów. gdyby wcześniej wprowadzili na parkiet jeremiasza i ancymonów, a nie jak już prowadzili 50 pkt, to oprócz kilku rekordów by mieli szanse jeszcze na najwięcej air ballów w meczu. szkoda. Minnesota w sumie dobrze, że pogodniła denver. troszkę już monotonnie z nimi, bo od kiedy nie ma gordona, to brak murzyna co wsadza pod nogo. edwardsa szkoda, bo to mój ulubiony obecnie harpagan w lidze.
Maxey zuchu robisz to dzisiaj w nocy. WIERZĘ 
Dodano po 12 godzinach 44 minutach 23 sekundach:
Weźcie zabierzcie Kelly'ego Oubre z tego parkietu....
Dodano po 12 godzinach 44 minutach 23 sekundach:
Weźcie zabierzcie Kelly'ego Oubre z tego parkietu....
Proste. Wykupiłem pakiet na playoffy.
Maxey też kurde mądry. Ma Paula wolnego to podaje do Justina kurwa Edwardsa. Xd
Dodano po 48 minutach 1 sekundzie:
Chyba po zawodach co? Pięknie Sixers.
Maxey też kurde mądry. Ma Paula wolnego to podaje do Justina kurwa Edwardsa. Xd
Dodano po 48 minutach 1 sekundzie:
Chyba po zawodach co? Pięknie Sixers.
nba playoffs baby
tez bym wolał sixers, dużo więcej sympatii mam do graczy tam i wręcz niemożliwie udało im się trafić na moment (prawie) zdrowia
ale boston ma w dna przepychanie takich gier także meczycho
ale boston ma w dna przepychanie takich gier także meczycho
T: No witam pana Penera serdecznie!
P: No witam mojego ulubionego rozjebuska!
#freefromage
#freefromage
No emocje do końca. W chuj za to lubię playoffy.
Dodano po 19 minutach 35 sekundach:
Maxey i Embiid, co za pasja.
Cudnie.
Dodano po 9 minutach 55 sekundach:
Hehe xd
Dodano po 19 minutach 35 sekundach:
Maxey i Embiid, co za pasja.
Dodano po 9 minutach 55 sekundach:
Hehe xd
w innym miejscu w internecie napisałem w trakcie czwartej kwarty o konieczności wejścia do gry w końcówce Maxeya i PG, bo granie na Embiida się zle skończy i chłop się wykończy (co wsm się stało) no i Maxey pociągnął. star power w sixers zdecydowanie się zgadza i oby podziałali na wschodzie, bo okienko do finałów nba jest otwarte
trochę beka ale Joel poszedł po swoje i zrobił mocarna linijkę w game 7. super bo już był trochę w ramach ciekawostki w tej lidze a tu się okazuje, ze pod względem osiągnięć w tych playoffach Embiid > Giannis, Jokic, a zdecydowanie był game changerem tej serii
Spoiler
#freefromage
#freefromage
bardzo miłe zaskoczenie, kompletnie niczego nie spodziewałem się po philadelphii i wszystko wskazywało, na to, że proces jest już zakończony, a tu zwłoki embiida okazały się factorem x w serii z obrzydliwym zespołem i jego antypatycznym trenerem, którego plan na mecz ogranicza się do jebania 50 trójek na mecz, żeby jeszcze pedały z oklahomy się wyjebały
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Oj, tak pedały z Oklahomy oby oby.
Dzisiaj dwa G7. Wschód gotuje w tym roku zajebiste serie. Już się nie mogę doczekać.
Dzisiaj dwa G7. Wschód gotuje w tym roku zajebiste serie. Już się nie mogę doczekać.
nba playoffs game7 x2
pistons magic na tvp sport online, od drugiej połowy w tv
nie spodziewam się tutaj widowiska, zdziwię się jeżeli dojdzie do crunchtime
nie spodziewam się tutaj widowiska, zdziwię się jeżeli dojdzie do crunchtime
#freefromage
#freefromage
okc rockets lakers 4-1
spurs nuggets wolves 3-4 lets go wolves
pistons cavs 2-4 nie obejrzę ani jednego meczu koło chuja mi lata ta seria
knicks celtics 76ers 2-4 życzeniowo dla sixers
#freefromage
#freefromage