Retro Konsole

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
1909

Re: Retro Konsole

Post autor: 1909 »

Nie no, przecież ps3 to już 20letni sprzęt. Jak wychodził, to u większości jeszcze windows xp był grany, co poniektórzy internetu nie mieli, a na śniadanie wpierdalałeś mleczny start za 70 groszy
to kurwa forum rap, nie wizaż
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Burak pisze: 26 kwie 2026, 11:36 Joystickowy mechanizm w NeoGeo jest całkowicie inaczej zbudowany od wyrobów innych firm, ma feeling jakbyś na maszynie arcade grał, mechanicznie to chodzi jak mechaniczna klawiatura
A, czyli 4 mikrostyki na joystick jak w ośmio- i szesnastobitowcach? Sprzed ery drążków analogowych?
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

No własnie nie, bardziej jak klawiatura mechaniczna, ze sprężynką pomiędzy plastikiem a stykiem, zupełnie inny feeling

Obrazek
Obrazek
https://gamesx.com/controldata/neopadfix.htm
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Planuję kupić New Nintendo 3DS XL i Nintendo Wii. Gdzie najlepiej szukać dobrych egzemplarzy? Oczywiście do zmodowania. eBay i Buyee chyba jedynie wchodzą w grę, bo te polskie allegro/olx to scam niezły cenowo xd
https://www.last.fm/user/Parlae

I got a ray gun in my hand
Pow, pow, pow, pow, pow, pow
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Z tego co pamiętam 3ds nie ma blokady regionalnej więc na zenmarket czasami potrafi w chuj taniej wyjśc

Albo jak ma to z modowaniem i tak da sie to ominąć, nie pamietam jak to działało dokladnie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

No nie ma. To, że jest LL to nic nie znaczy, bo łatwo zmodować i potem jest całe po angielsku.

Na eBayu z kolei sporo konsol jest z dopiskiem "eBay refurbished". Może w te odnowione właśnie warto celować? Ktoś miał styczność?
https://www.last.fm/user/Parlae

I got a ray gun in my hand
Pow, pow, pow, pow, pow, pow
gagugi

Post autor: gagugi »

Pierwsze wii kupiłem w 2013 za 250 z przesyłką na allegro.
Postem w 2019 mi się popsuło. Kupiłem gołą konsolę na olx za 50 zł plus przesyłka. Teraz Przeglądam to nie ma tragedii. Kiedyś myślałem, że cena będzie rosnąć szybciej, ale tak jakby zatrzymała się

Ktoś ma Analogue 3d I może się wypowiedzieć jak wypada?
Ponoć jakaś firma ma robić kolejnego klona N64 w tym roku. Ciekawe, czy wejdą na polski rynek.
ODPOWIEDZ