Zegarki

Wszystko, co związane z dbaniem o siebie. Streetwear, lifestyle oraz marki odzieżowe.

Moderator: wrubel

Awatar użytkownika
Picasso

Re: Zegarki

Post autor: Picasso »

Klaic pisze: 05 lut 2026, 17:46 W ogóle kto chodzi w zegarkach Diesel? Jaki jest target?
Nieironicznie to jest świetny wybór kiedy chcesz mieć zegarek, który rzuca się w oczy i twoim celem jest podrywanie niezbyt mądrych dziewczyn na wiejskich potupajach. Mógłbyś w tym celu kupić coś ładniejszego i droższego, ale stosunek ceny do flexu i podrywu będzie tu wypadał gorzej więc po co przepłacać.
Awatar użytkownika
pietrax

Post autor: pietrax »

zemsta1camzata pisze: 06 lut 2026, 12:10 twoja niunia nie narzekała
mam zone I dwójkę dzieci, ogarnij się pls
tutaj pkp czytaj patszktopszyszet
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

now rocky jaki tier?
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
pietrax

Tier: timemaster 😆
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

szukam sikor sportowy, ktory bedzie mial nastepujace funkcje: dobra bateria, mozliwosc placenia, mozliwosc kontrolowania muzy na airpodsach, GPS, lacznosc ze Strava, eSIM do odbierania polaczen i lacznosc z internetem, doskonale analizowanie treningow. Koniecznie prostokatna koperta. Jest cos poza Garmin Venu X1 (brak eSIM) i Apple Watch (chujowa bateria) na rynku? Budzet do trzech klockow mysle, ale im taniej tym lepiej. Nie chce okraglego zegarka z koperta 60mm, bo nie jestem w Marines Corps, ani nie mam ogromnego owlosionego nadgarstka stylizowanego na turka z kebaba.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
pietrax

Ja nie wiem ale skąd ten afrikaans w podpisie?
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

cos mi sie popierdolilo i przez jeden wieczor myslalem, ze jestem Eliud Kipchoge.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

https://youtube.com/@wravenlabs?si=Zue_aQ5TxMRo9ztA

Zajebisty kanał. Polecam w chuj.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
AseOne

Post autor: AseOne »

Szukałem ostatnio zegarka który mógłbym zakładać do jakiś formalnych strojów typu golfy koszule itp. Tak żeby ciągle nie latać w garminie. Wybór padł na Casio vintage a168 (nie chciałem wydawać kupę kasy na zegarek który bede zakładał sporadycznie) - czekam na przesyłkę, jestem ciekawy jak się będzie prezentował na żywo.
Awatar użytkownika
yaml

Post autor: yaml »

Z podobnych pobudek chcę sobie kupić coś w Japonii, ale coś bardziej na imprezy i randki niż formalnego, ciekawe co tam się trafi
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Awatar użytkownika
pietrax

Casio vintage a168 do formalnych strojów? O kurwa, grubo poleciales, że niby jak
ODPOWIEDZ