Blokada przeciwko spamowi w działach
Moderator: Moderatorzy
Blokada przeciwko spamowi w działach
jw. dodanie blokady opiewającej dział by możliwość stworzenia nowego tematu była blokowana na dajmy na to tydzień, szczególnie przyda się to w plhh gdzie jakieś głąby zakładają po kilkanaście tematów na łączną liczbę odpowiedzi w każdym; 0 postów. tematy, które wiszą i nikt w nich nie dyskutuje niepotrzebnie zabierają miejsce, szczególnie jeśli ktoś zamiast albumu wrzuca utwór.
Buntownik to najdoskonalsza forma człowieka. Odrzuca konformizm na rzecz indywidualizmu nie będąc atencyjnym hipsterem, ale rewolucjonistą.
>>> wbita https://www.youtube.com/user/ComeoutTV <<<
>>> wbita https://www.youtube.com/user/ComeoutTV <<<
Re: Blokada przeciwko spamowi w działach
Dodałem ankietę.
Myślę, że do rozważenia, choć staramy się zwracać na to uwagę i gdy ktoś przegina, to się odzywamy albo na PW, albo w temacie.
Myślę, że do rozważenia, choć staramy się zwracać na to uwagę i gdy ktoś przegina, to się odzywamy albo na PW, albo w temacie.
jestem przeciw, żyj i daj żyć innym
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Nie widziałem gdzie to napisać, ten temat wydał mi się najbliższy. Uważam, że to co robi użytkownik [mention]daveyo[/mention] (no offence) jest bez sensu. Temat o płycie z okładką i tracklistą bez napisania nawet 1 zdania od siebie na temat albumu. Rozumiem gdy to temat o jakiejś nowości, ale o starych płytach wypadałoby dać coś od siebie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
W porządku nie będę już nic wrzucał.
Usunąłem dzisiejsze tematy gdzie nie było żadnych odpowiedzi.
Pozdrawiam.
Usunąłem dzisiejsze tematy gdzie nie było żadnych odpowiedzi.
Pozdrawiam.
Wrzucaj chłopie, tylko napisz chociaż 1 zdanie na temat płytki. Nie ma nic gorszego niż wejść w temat i zobaczyć okładkę + tracklistę i nic więcej.
No co za bezczelność czepiać się chłopaka że założył temat [mention]daveyo[/mention] dodaj od siebie jakąś opinią i wrzucaj te tematy i nie dawaj zastraszać się lobby SWN-owemu, jego macki nie sięgają tak daleko jak on myśli... Nie damy się. Razem poniesiemy to forum. A sympatycy śmiesznych raperków niech żyją w przeświadczeniu że są świadkami czegoś elitarnego i większego niech napinają się że prowadzą forum robiąc zamach stanu na ślizg avatary jakichś Alvaro a pewnie 160 w kapeluszu i rozdają karty
Pozdro dla wszystkich dobrych chłopaków ze ślizgawki a nie brakuje was bo propsujecie mnie na PW licznie. Miłość dla was
BOR4LIFE
Pozdro dla wszystkich dobrych chłopaków ze ślizgawki a nie brakuje was bo propsujecie mnie na PW licznie. Miłość dla was
BOR4LIFE
24.07.2019 - 16.12.2019
- zemsta1kadluba
Nie wiem za bardzo o co ci chodzi, bo SWN chyba nic nie ma z tym wspólnego. Ja napisałem tylko swoje zdanie, bo wpis o płycie bez żadnej swojej opinii nie prowokuje tak do dyskusji. Wystarczy napisać jedno zdanie typu, "moim zdaniem najlepsza jego płyta i nic lepszego nie nagra" i ktoś odpisze "moim zdaniem to już to przebił płytą xxx" i już temat się kręci. Nie chciałem też urazić [mention]daveyo[/mention] , elegancko, że dorzucił kilka wątków, ale gdyby napisał w każdym coś od siebie to byłoby super.bortwick pisze: ↑25 lis 2019, 17:35 No co za bezczelność czepiać się chłopaka że założył temat [mention]daveyo[/mention] dodaj od siebie jakąś opinią i wrzucaj te tematy i nie dawaj zastraszać się lobby SWN-owemu, jego macki nie sięgają tak daleko jak on myśli... Nie damy się. Razem poniesiemy to forum. A sympatycy śmiesznych raperków niech żyją w przeświadczeniu że są świadkami czegoś elitarnego i większego niech napinają się że prowadzą forum robiąc zamach stanu na ślizg avatary jakichś Alvaro a pewnie 160 w kapeluszu i rozdają karty
BOR4LIFE
[mention]oldschool[/mention], każdy ma prawo do wyrażenia własnego zdania. Nie musisz się tłumaczyć. Wszystko jest gites. Zrozumiałem swój błąd i następnym razem będę miał na uwadze Twoje słowa. Pozdrawiam x2.
- mlodyperkez
a ja tam nie widze potrzeby pisania czegos od siebie jak sie nie ma nic ciekawego do przekazania, to wlasnie temat jest po to zeby w nim sobie mozna bylo podyskutowac wiec fajnie ze jest w ogole ktos kto takowe zaklada jak wlasnie [mention]daveyo[/mention] czy [mention]przedszkolanek[/mention] i nie przeszkadza mi ze robia to na zasadzie okladka+tracklista.
ofc jak bortwick (wiesz mordo ze cie szanuje) czasem przyspamuje tematami z albumami chlopakow z bor gdzie 3/4 pierwszej strony mam wlasnie w takich tematach to troche srednio ale generalnie nie hejce zakladania tematow tak jak to robia chlopaki aktualnie.
ofc jak bortwick (wiesz mordo ze cie szanuje) czasem przyspamuje tematami z albumami chlopakow z bor gdzie 3/4 pierwszej strony mam wlasnie w takich tematach to troche srednio ale generalnie nie hejce zakladania tematow tak jak to robia chlopaki aktualnie.