A powinien dostać Pener za lincz nastolatka (nie tego co trzeba) na koncercie w ZGJeśli dojdzie do wspólnego dissu na raka Tedego i Peji to liczę, że Peja nawinie, że rak to nie wyrok, bo wyrok to dostał przez Tedego jakiś dobry chłopak.
[beef] Tede vs Peja
Re: [beef] Tede vs Peja
- igorzastyy
Nic nie rozumiesz, masz mózgu zator. Bo nawet prokurator zrozumiał co się stało.
Mogliby wchodzic po 2 wersy jak w WFD i Tede by podbil, ze rak to nie wyrok bo raka dostal niejeden od sluchania Peji, a Peja nie jest policjantem / sedzia.igorzastyy pisze: ↑27 kwie 2026, 17:09 Jeśli dojdzie do wspólnego dissu na raka Tedego i Peji to liczę, że Peja nawinie, że rak to nie wyrok, bo wyrok to dostał przez Tedego jakiś dobry chłopak.
Czyli jednak Bedoes zakończył ten beef. Parę lat mu to zajęło i doszedł do tego okrężną drogą, ale jest.
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
- igorzastyy
Zawieszenie broni to nie zakończenie konfliktu. Wczoraj Graniecki w Zerze absolutnym już się żalił, że to Rychu puszczał DTKJ ostatnio, więc długo mu nie zajęło rzucenie podpierdółki. Oby Pener to zanotował i w głowie już odwołał to zawieszenie.
Bedoes zakończył beef Tedego z Peją, ale nie zapominajmy, że Rychu w swojej głowie toczy też beef z Bedoesem, więc ten wczorajszy telefon musiał być podwójnie upokarzający. Jak na jego odpały to wydaje się, że i tak wybrnął w miarę z klasą
-
VerminatorX
Zawieszenie broni jak między Izraelem i Iranem.
- Haczapurjan
To rozumiem, że Tedzik będzie Izraelem i naruszy zawieszenie broni 
jesli jego kutas to bronia to możesz być spokojny
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY

TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler

Peja uratuj twarz i wrzucaj EPkę z szuflady na jacka
- igorzastyy
Czarny Kwiecień.
-
VerminatorX
Śmiechnięte srogo.
Wkurwia mnie tylko to, że to Tede w tym quasi-pojednaniu wyszedł z pozycji kajającego się. To on miał rację w tym całym beefie.
-
nobezprzesady
Miał rację w tym, że Peja nie powinien szczuć fanów na typa z publiki, co nie jest jednoznaczne z tym, że miał rację w całym beefie.VerminatorX pisze: ↑28 kwie 2026, 21:54 Wkurwia mnie tylko to, że to Tede w tym quasi-pojednaniu wyszedł z pozycji kajającego się. To on miał rację w tym całym beefie.
-
VerminatorX
W których konkretnie częściach beefu nie miał racji? Pamięć mnie już trochę zawodzi, ale wydaje mi się że praktycznie jedyną skuchą TDF-a w tym beefie było nieposiadanie tak lotnych dissów jak Rychu ze swoim DTKJ między innymi.
- Haczapurjan
Zależy z jakiej perspektywy na to spojrzysz. Można tak jak Ty i jakby to jest OK, bo można tak to po prostu odbierać, ale większość ludzi (sądząc po reakcjach) raczej bardzo przychylnie wypowiada się o geście Tedego, a nie brakuje komentarzy, że Peja zachował się jak buc i mógł sobie darować te szpilki, więc Rysiek tak naprawdę nie "wygrywa" tu na żadnej niwie, a pod koniec rozmowy sam przyznał, że Tede wiedział jak to rozegrać.VerminatorX pisze: ↑28 kwie 2026, 21:54 Wkurwia mnie tylko to, że to Tede w tym quasi-pojednaniu wyszedł z pozycji kajającego się. To on miał rację w tym całym beefie.
-
WladcaSlimakow
WIECIE CO Z NIM ZROBIĆ, NIE?
WSZYSTKO NA MÓJ KOSZT
WSZYSTKO NA MÓJ KOSZT
-
VerminatorX
Co racja to racja, Jacenty ładnie Ryśka przyparł do muru okolicznościami. Zawsze mnie urzekał jego zmysł taktyczny.Haczapurjan pisze: ↑28 kwie 2026, 22:17 Zależy z jakiej perspektywy na to spojrzysz. Można tak jak Ty i jakby to jest OK, bo można tak to po prostu odbierać, ale większość ludzi (sądząc po reakcjach) raczej bardzo przychylnie wypowiada się o geście Tedego, a nie brakuje komentarzy, że Peja zachował się jak buc i mógł sobie darować te szpilki, więc Rysiek tak naprawdę nie "wygrywa" tu na żadnej niwie, a pod koniec rozmowy sam przyznał, że Tede wiedział jak to rozegrać.
Tede wbrew pozorom i mimo swoich odpałów od czasu do czasu to jest bardzo inteligentny, ale też cwany gość. To mu trzeba oddać i nawet sam Peja to przyznawał w wywiadach na lata przed beefem. Rychu po tym telefonie się tak troszkę odwinął Jackowi bo w postach na insta i fejsie po tej akcji oznaczył łatwo, Bediego, fundację, ale nie Tedego i nie zostawił też żadnego komentarza pod postem Jacy, a Tede u Peji już tak.