[beef] Tede vs Peja

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrał beef?

Tede
91
46%
Peja
106
54%

Liczba głosów: 197

Tdimz_S

Re: [beef] Tede vs Peja

Post autor: Tdimz_S »

Jeśli dojdzie do wspólnego dissu na raka Tedego i Peji to liczę, że Peja nawinie, że rak to nie wyrok, bo wyrok to dostał przez Tedego jakiś dobry chłopak.
A powinien dostać Pener za lincz nastolatka (nie tego co trzeba) na koncercie w ZG
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Nic nie rozumiesz, masz mózgu zator. Bo nawet prokurator zrozumiał co się stało.
stachu

Post autor: stachu »

igorzastyy pisze: 27 kwie 2026, 17:09 Jeśli dojdzie do wspólnego dissu na raka Tedego i Peji to liczę, że Peja nawinie, że rak to nie wyrok, bo wyrok to dostał przez Tedego jakiś dobry chłopak.
Mogliby wchodzic po 2 wersy jak w WFD i Tede by podbil, ze rak to nie wyrok bo raka dostal niejeden od sluchania Peji, a Peja nie jest policjantem / sedzia.
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

Czyli jednak Bedoes zakończył ten beef. Parę lat mu to zajęło i doszedł do tego okrężną drogą, ale jest.
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
Awatar użytkownika
igorzastyy

Zawieszenie broni to nie zakończenie konfliktu. Wczoraj Graniecki w Zerze absolutnym już się żalił, że to Rychu puszczał DTKJ ostatnio, więc długo mu nie zajęło rzucenie podpierdółki. Oby Pener to zanotował i w głowie już odwołał to zawieszenie.
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

skad wie ze puszczal skoro nie sluchal?? szach mat lewaki
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Sionek

Post autor: Sionek »

ART pisze: 27 kwie 2026, 18:01 skad wie ze puszczal skoro nie sluchal?? szach mat lewaki
jego ludzie mu mówili
edenmar

Post autor: edenmar »

Bedoes zakończył beef Tedego z Peją, ale nie zapominajmy, że Rychu w swojej głowie toczy też beef z Bedoesem, więc ten wczorajszy telefon musiał być podwójnie upokarzający. Jak na jego odpały to wydaje się, że i tak wybrnął w miarę z klasą
VerminatorX

Post autor: VerminatorX »

Zawieszenie broni jak między Izraelem i Iranem.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

To rozumiem, że Tedzik będzie Izraelem i naruszy zawieszenie broni :rotfl:
Awatar użytkownika
YKCUL

Post autor: YKCUL »

jesli jego kutas to bronia to możesz być spokojny
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Peja uratuj twarz i wrzucaj EPkę z szuflady na jacka
Awatar użytkownika
igorzastyy

Czarny Kwiecień.
VerminatorX

igorzastyy pisze: 27 kwie 2026, 23:14 Czarny Kwiecień.
Śmiechnięte srogo.

Wkurwia mnie tylko to, że to Tede w tym quasi-pojednaniu wyszedł z pozycji kajającego się. To on miał rację w tym całym beefie.
nobezprzesady

Post autor: nobezprzesady »

VerminatorX pisze: 28 kwie 2026, 21:54 Wkurwia mnie tylko to, że to Tede w tym quasi-pojednaniu wyszedł z pozycji kajającego się. To on miał rację w tym całym beefie.
Miał rację w tym, że Peja nie powinien szczuć fanów na typa z publiki, co nie jest jednoznaczne z tym, że miał rację w całym beefie.
VerminatorX

W których konkretnie częściach beefu nie miał racji? Pamięć mnie już trochę zawodzi, ale wydaje mi się że praktycznie jedyną skuchą TDF-a w tym beefie było nieposiadanie tak lotnych dissów jak Rychu ze swoim DTKJ między innymi.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

VerminatorX pisze: 28 kwie 2026, 21:54 Wkurwia mnie tylko to, że to Tede w tym quasi-pojednaniu wyszedł z pozycji kajającego się. To on miał rację w tym całym beefie.
Zależy z jakiej perspektywy na to spojrzysz. Można tak jak Ty i jakby to jest OK, bo można tak to po prostu odbierać, ale większość ludzi (sądząc po reakcjach) raczej bardzo przychylnie wypowiada się o geście Tedego, a nie brakuje komentarzy, że Peja zachował się jak buc i mógł sobie darować te szpilki, więc Rysiek tak naprawdę nie "wygrywa" tu na żadnej niwie, a pod koniec rozmowy sam przyznał, że Tede wiedział jak to rozegrać.
WladcaSlimakow

Post autor: WladcaSlimakow »

WIECIE CO Z NIM ZROBIĆ, NIE?
WSZYSTKO NA MÓJ KOSZT
VerminatorX

Haczapurjan pisze: 28 kwie 2026, 22:17 Zależy z jakiej perspektywy na to spojrzysz. Można tak jak Ty i jakby to jest OK, bo można tak to po prostu odbierać, ale większość ludzi (sądząc po reakcjach) raczej bardzo przychylnie wypowiada się o geście Tedego, a nie brakuje komentarzy, że Peja zachował się jak buc i mógł sobie darować te szpilki, więc Rysiek tak naprawdę nie "wygrywa" tu na żadnej niwie, a pod koniec rozmowy sam przyznał, że Tede wiedział jak to rozegrać.
Co racja to racja, Jacenty ładnie Ryśka przyparł do muru okolicznościami. Zawsze mnie urzekał jego zmysł taktyczny.
Sionek

Post autor: Sionek »

Tede wbrew pozorom i mimo swoich odpałów od czasu do czasu to jest bardzo inteligentny, ale też cwany gość. To mu trzeba oddać i nawet sam Peja to przyznawał w wywiadach na lata przed beefem. Rychu po tym telefonie się tak troszkę odwinął Jackowi bo w postach na insta i fejsie po tej akcji oznaczył łatwo, Bediego, fundację, ale nie Tedego i nie zostawił też żadnego komentarza pod postem Jacy, a Tede u Peji już tak.
ODPOWIEDZ