Dawid Obserwator
-
FanDawidaObserwatora
Re: Dawid Obserwator
Mam info z pierwszej ręki, że jeżeli wyjdzie remix bajlando z Sentino zamiast Dawida, to Dawid szykuje na prawdę gruby diss na Bajorsona.
Świetny wybór panie Bajorsonie, oby udźwignął.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
-
FanDawidaObserwatora
Wszyscy będziecie na kolanach błagać, aby wróciła strra wersja z Dawidem. Łącznie z badziewsonem
- Cz4rny1337
- Moderator
naczytam sie tutaj, a potem w losowych momentach robie ludziom wykłady o dawidzie obserwatorze i baltazarze krokodylu z Siemano Soprano Records

to w tym snippecie to tancula czy sentino
edit: aha nawet mowi ze sentino, tylko kurwa slychac tancule
edit: aha nawet mowi ze sentino, tylko kurwa slychac tancule
- qualite_de_schizoide
ale to bedzie gowno przeokrutne, przeciez to nie moze sie udac. Oryginalna wersja z Masturbatorem stala sie viralem wlasnie przez poplutego Masturbatora, ktory z rangi stepujacego prawilniaka w ciuchach Step Armia ewoluowal w mema oblepionego LV Gucci, dracego morde na tej nutce. Tego nie da sie zastapic, a Sentino to co najwyzej moglby nagrac remix do Przytul mnie z 2019 roku. Na tej samej zasadzie co banger Malenczuka.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- scam_sakawa
Ciekawe jakie będzie brzmienie tej piosenki 

Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Też uważam że będzie zawód, Obserwator naprawdę świetnie pasował w oryginale.
og bajlando totalny disco bengier i powinien zostać przywrócony
minusik dla obu panów, że sie nie dogadali ew dla tego co odjebał lipe, bo który ma racje to akurat mnie jebie
minusik dla obu panów, że sie nie dogadali ew dla tego co odjebał lipe, bo który ma racje to akurat mnie jebie
-
FanDawidaObserwatora
Dawid ma rację w tym konflikcie, badziewson zawiódł wszystkich
- qualite_de_schizoide
No bajlando jest zajebiste. Beka z ludzi którzy śmieją się z takich rzeczy. To muza by sobie odpalić na czilu a nie się spinac. Muzyka ma też bawić
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Ja nie zamierzam nawet porównywać kolejnych wersji do OG wersji, bo wiadomo że będą gorsze. Traktuje to jako coś w rodzaju remixu, więc pod tym względem Sentino IMO jest dobrym wyborem do tego przaśnego, skocznego klimatu.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
jedynie co sentino może zaprezentować w tym kawałku to seplenienie i dukanie do mikrofonu
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
Sentino do pięt nie dorasta geniuszowi Dawida Obserwatora w tym numerze, bankowo fakt jest to
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
-
FanDawidaObserwatora
Ogólnie senito to wack w porównaniu do Dawida
- igorzastyy
Dawid Obserwator tak zniszczył Sentino w dissie, że ten bał się odpowiedzieć, a do Wałbrzycha już nigdy nie wjedzie