[beef] Tede vs Peja

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrał beef?

Tede
91
46%
Peja
106
54%

Liczba głosów: 197

WesolyJozek

Re: [beef] Tede vs Peja

Post autor: WesolyJozek »

qualite_de_schizoide pisze: 26 kwie 2026, 17:00
gods bidness pisze: 26 kwie 2026, 16:49 Najgorzej że Tede pewnie nawet chciał dobrze, ale że nie nawykły do rozmawiania z ludźmi, którzy nie są jego giermkami, to zabrakło kurtuazji i jakiejś krzty dyplomacji i wyszło jak wyszło. Penerowi nie pozostało nic innego niż się odszczeknąć.

To rozmowa jak między Putinem a Xi Jinpenerkiem, jeden musi drugiemu okazać szacunek, ale żeby przypadkiem nie wyszło, że się ukorzył. Pewnie sobie w głowie tą rozmowę układali jak partię szachów.
Ale tylko Ty tak to odbierasz xD
No nie, widac było ze tam nie ma mowy o zadnej zgodzie, Tede mysle ze był gotowy przez jakies 15-20 sekund max, a potem zaczeli sobie wbijac szpilki. Słabo to wyszło, ale to Richardson to tak ustawił
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

Finesta pisze: 26 kwie 2026, 17:10 No to Panowie pogodzili się na jeden dzień
Przecież tam w powietrzu to aż się gotowało xD
To trochę kurwa jak oświadczyny na koncercie albo w miejscu publicznym xD
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Jasne że to chuj a nie pogodzenie, obaj zresztą podkreślili, że to nie jest żadne nowe otwarcie i zostanie kumplami, po prostu umawiają się trzymać mordę na kłódkę. A który pierwszy nie wytrzyma, zobaczymy.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

No mur beton, że ta akcja zajmie co najmniej 1/3 screentime'u

Footer

Post autor: Footer »

Obrazek
Awatar użytkownika
mainsieskonczyl

Post autor: mainsieskonczyl »

Moim zdaniem to spięcie się penera jest w pełni uzasadnione bo Tede dokonał mistrzowskiego trollingu i przy 1.5mln widzów dla beki postawił Rycha w bardzo niekomfortowej sytuacji, taka sztama na odpierdol to nie miała żadnej racji bytu oprócz tego żeby właśnie przy niedzieli podkurwić Peje.

Dużo ludzi się cieszy a dla mnie to było mega niekomfortowe kwaszenie atmosfery tym telefonem
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2026, 17:22 przez mainsieskonczyl, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Pshemass1

Post autor: Pshemass1 »

Dożyłem :D :bowdown:
Hyphap! |:rotfl: |
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

WesolyJozek pisze: 26 kwie 2026, 17:13
qualite_de_schizoide pisze: 26 kwie 2026, 17:00
gods bidness pisze: 26 kwie 2026, 16:49 Najgorzej że Tede pewnie nawet chciał dobrze, ale że nie nawykły do rozmawiania z ludźmi, którzy nie są jego giermkami, to zabrakło kurtuazji i jakiejś krzty dyplomacji i wyszło jak wyszło. Penerowi nie pozostało nic innego niż się odszczeknąć.

To rozmowa jak między Putinem a Xi Jinpenerkiem, jeden musi drugiemu okazać szacunek, ale żeby przypadkiem nie wyszło, że się ukorzył. Pewnie sobie w głowie tą rozmowę układali jak partię szachów.
Ale tylko Ty tak to odbierasz xD
No nie, widac było ze tam nie ma mowy o zadnej zgodzie, Tede mysle ze był gotowy przez jakies 15-20 sekund max, a potem zaczeli sobie wbijac szpilki. Słabo to wyszło, ale to Richardson to tak ustawił
Bynajmniej.

Doszło do klasycznego zwarcia na miękkim przedpolu teatru działań obu armii. Armia penerska oddała inicjatywę i czekała na ruch przeciwnika. Gdy Tede nie wytrzymał gry wędrujących próżni bezpieczeństwa o sumie zerowej, postawił pierwszy krok na geostrategicznej drabinie eskalacyjnej i było jasne, że armia penerska musi deeskalować i oddać pole lub odpowiedzieć z podwójną mocą, wspinając się na drabinie eskalacyjnej o dwa szczeble, co też nastąpiło.

Obrazek
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Armia, deeskalacja, kurwa, na cudzych panczach? JAZDA!
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

Mógł chociaż tedego nazwać wieprzem w odpowiedzi na penera, a nie kurwa przy milionowej widowni częściowo dziecięcej 50 latek wyzywa drugiego od rozjebusow. Kompromitacja peji
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

Post autor: JESTEM_HIPHOPEM »

pener jest o krok od zajrzenia do kielicha
Awatar użytkownika
Haczapurjan

qualite_de_schizoide pisze: 26 kwie 2026, 17:29 a nie kurwa przy milionowej widowni częściowo dziecięcej 50 latek wyzywa drugiego od rozjebusow. Kompromitacja peji
No to prawda. Biorąc pod uwagę target i raczej próby poskromienia języka, to Rysiek mógł się trochę mitygować. A tu na streamie familyfriendly wjeżdża casualowy "rozjebusek"
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

ma ktoś linka do nagranej tej rozmowy?
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Prez pisze: 26 kwie 2026, 17:31 ma ktoś linka do nagranej tej rozmowy?
Awatar użytkownika
berlin

Post autor: berlin »

Transkrypcja.

P: Kogo witam, kogo goszczę?
T: No witam pana Penera serdecznie!
P: No witam mojego ulubionego rozjebuska!
T: Hehehe... No i co Rychu, myślisz, że moglibyśmy, dla dobra dzieci i tak pięknej akcji, pokazać światu, że można się po... pogodzić?
P: Przede wszystkim gratuluję akcji, wszystkim, którzy dołożyli się do tej szczytnej idei i z szacunku do wszystkich którzy się właśnie do tego dołożyli i przede wszystkim dla dobra tych dzieciaków...
T: No o to chodzi, tylko o to.
P: ...myślę, że jest to możliwe.
T: Rychu, proponuję po prostu wiesz, nie musimy się lubić, ale zawieśmy broń i pokażmy, że można przejść nad tym.
P: Rozumiem, że wyciągasz rękę.
T: Wyciągam rękę, absolutnie.
P: Ja myślę...
T: Mogę ci nawet obiecać, że nie będę robił podpierdółek i szydził z ciebie.
P: Ooo... oho...
T: Co ty na to?
P: O, bo za tym powinna iść jakaś bardzo mocna i realna zmiana, bo...
T: No to jest taka deklaracja z mojej strony. Co ty na to?
P: Wiesz, jeżeli mówiesz o zawieszeniu broni, to ja myślę, że ta broń już dawno przeze mnie została zawieszona, a z tego co ja wiem, bo tak generalnie nie śledzę, ale nie idzie jakby... ymm... eee nie być na bieżąco, skoro nasze rzeczy ludzie po prostu ot tak mi przesyłają. Również informacje, że będziesz za chwilę dzwonił z całym...
T: No to wiesz, było nieuniknione, że będziesz wiedział, że będę dzwonić, no.
P: Eee... rozumiem, że już nie będziesz się budził z eee... yym... ze ksywą Rycha Rychu Peja na ustach i zasypiał.
T: Słuchaj, ponieważ zawarliśmy pakt o nieagresji, to już już zapomniałem o Rychu Pei po prostu.
P: Okej, okej.
T: Co ty na to. Czyli możemy uznać, że jesteśmy tak... pół-pogodzeni.
P: Ymm... Tak. Dla dobra, dla dobra...
T: Dla dobra, oczywiście...
P: Dla dobra ludzkości...
T: Dla dobra ludzkości, no Rychu, no o to chodzi...
(głośny aplauz)
T: Brawooo!
(wygrał hip-hop)
T: Wygrał hip-hop, Rysiek no...
P: Dobrze...
T: Wielkie dzięki, pozdrawiamy cię wszyscy tutaj...
P: Wiedziałeś jak wejść tutaj do gry, ee okej, zamykamy tą zbiórkę.
T: No i to mi się podoba. Pozdrowienia dla pana Penera z Poznania!
(wielki szacunek!)
T: Sieee!
P: Pozdrawiam.
T: Hałas dla łatwogęga!
(hałas)
starydobryhiphop

Post autor: starydobryhiphop »

Czemu ja tam słyszę rozpustka ?
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Szczerze mówiąc zły jestem na to "pogodzenie". Niech albo się pogodzą naprawdę z podaniem ręki, albo niech się dalej kłócą, a nie takie gówno pod publiczkę. Tylko niedosyt. W ogóle czemu temu Tedemu tak bardzo na tym pogodzeniu zależy, to też mnie dziwi, zwłaszcza, że obecnie pener jest mu zupełnie niegroźny.
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Haczapurjan pisze: 26 kwie 2026, 17:32
Prez pisze: 26 kwie 2026, 17:31 ma ktoś linka do nagranej tej rozmowy?
dzięki

dobre jaja, chuj nie pogodzenie rysiek podstawiony pod sciana az mu tam slinka z wkurwienia leciala
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

qualite_de_schizoide pisze: 26 kwie 2026, 17:29 Mógł chociaż tedego nazwać wieprzem w odpowiedzi na penera, a nie kurwa przy milionowej widowni częściowo dziecięcej 50 latek wyzywa drugiego od rozjebusow. Kompromitacja peji
Tede też przeklął tuż przed telefonem, tam było "nie możemy tego spierdolić" :D :bowdown:
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2026, 17:45 przez xxxkawo, łącznie zmieniany 2 razy.
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
starydobryhiphop

Post autor: starydobryhiphop »

To teraz Kaczyński i Tusk i Wałęsa i Kaczyński, choć akurat Wałęsa (zostawiając z boku jego postać) miał rację jak go namawiali o pogodzenie przy okazji Smoleńska że pod publiczkę to chuja tam. Miał rację , bo widzieliśmy jak wyszło to w przypadku Peji i tede. Pewnie Wałęsa siedział z peja i mu tam kręcił głową i to go wybiło z rytmu.

Swoją drogą gdzie wy tam słyszycie rozjebusja bo ja tego nie słyszę, nie wiem czy mam iść do laryngologa czy na serwis ze smartfonem
ODPOWIEDZ