Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
Wisła z Płocka zamelduje się w Europie
no ja oglądam mecze Lecha, na którego wydane są największe pieniądze w dziejach, relatywnie regularnie i mam zdecydowanie dosyć Bidena, którego drużyna powinna lekkim dydkiem zdobyć w tym sezonie 10 punktów więcej, nie podoba mi się jego reagowanie na boiskowe wydarzenia, wątpliwa elastyczność taktyczna, nie wiem nawet rozwijanie graczy średnioFruitOffTheWall pisze: ↑24 kwie 2026, 11:29 Beka z kibciow Lecha co chcą wyjebania frederiksena. Chłop robi drugie mistrzostwo a oni tęsknią za Skorżą który miał problemy rodzinne, a chwilę później był w Japonii. Broń Boże nie neguje kłopotów ofc
no i drugie mistrzostwo zrobi jak je zrobi, ja wciąż nie wydobrzalem po Mario G wybijającym piłkę z Piastem zresztą kurwa mać
nie zdobędziecie jutro trzech punktów, osobiście tego dopilnuje 
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
tyle razy ile w ciągu pół roku sprawdzałem tabelę ekstraklasy, żeby ostatecznie niczego się nie dowiedzieć to nawet ja nie
Będzie bk jeśli faktycznie Legia zostanie mistrzem
Będzie bk jeśli faktycznie Legia zostanie mistrzem
mezokracja
w piątek Jaga Górnik było meczycho, emocje, sytuacje, kartki. chciałbym żeby dzisiejszy klasyk też tak wyglądał ale znając Papszuna, to będzie tragiczny mecz. tym niemniej zapraszam przed telewizory, nie trzeba siadać głęboko i spokojnie bez pasów też damy radę
nic na potem
Jazda Motor!