Ona tak jak modelka z Francji
Głębokie.
Melodia spoko jak z generatora płyt Future x Sentino x ...wpisz...rapera...z...usa
Ale przesłuchałem 2 razy. Taki tam rap jak każdy inny. Sentino z Temu.
Niekoniecznie
Sento nie nagrałby tego numeru. Po prostu ich style się trochę różnią. Co jak co ale o hellfieldzie nie można powiedzieć że nie ma swojego stylu. Ja na początku podchodziłem sceptycznie ale gdy bliżej zapoznałem się z twórczością i samą postacią Michała to mnie przekonał. Elokwentny gość, trudno go nie lubić. Czuje muzykę i te jego eksperymenty się udają, mógłbym sporo tracków wymieniać które mi umilają czas.
w ogole na yt wyskoczyly mi kolejne numery prod. by crackhouse i w ten sposob przypadkowo dowiedzialem sie, ze robia nie tylko dla siebie, sentino czy skolima, ale tez kompletnych nolnejmow. efekt? 40-70 mln wyswietlen na youtube na kompletnie niewyrozniajacych sie kawalkach jakiegos kurwa matta palmera, nie wiem jak oni to robia
many-s pisze: ↑26 mar 2026, 19:20
Głębokie.
Melodia spoko jak z generatora płyt Future x Sentino x ...wpisz...rapera...z...usa
Mordko to jest po prostu takiego rodzaju numer. Hellfield to najbardziej inteligentny raper z mainstreamu, wystarczy włączyć jakikolwiek jego wywiad by się przekonać. A żeby poznac trochę głębszą wersję Michała odpal „nie mogę zasnąć”, które bardzo lubię.
a pamieta ktos czasy, zanim powstal Hellfield i zyl Nekromer?
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
many-s pisze: ↑26 mar 2026, 19:20
Głębokie.
Mordko to jest po prostu takiego rodzaju numer. Hellfield to najbardziej inteligentny raper z mainstreamu, wystarczy włączyć jakikolwiek jego wywiad by się przekonać. A żeby poznac trochę głębszą wersję Michała odpal „nie mogę zasnąć”, które bardzo lubię.
Mamo, chce płytę Linkin Park.
Synku, mamy Linkin Park w domu.
……
Fakt - zanim zaczął walić teścia to był może trochę lepiej przyswajalny.
tez macie wrazenie, ze Hellfield odkad podjal sie wspolpracy z Sentino, to praktycznie wszystkie jego teksty parafrazuje i probuje byc na sile podobny?
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.