Tropical Fuck Storm Bikini Kill Iggy Pop - headliner
Lazarus Folamour Alyona Alyona Injury Reserve Shura Piernikowski Mac DeMarco - kurator sceny eksperymentalnej
Caribou - headliner DIIV Petbrick Radical Polish Ansambl The Murder Capital Amyl and the Sniffers Koza Quinn Christopherson
#edit 07.05.2020 - festiwal przeniesiony, nowa data to 06.08-08.08.2021
Line-up 2021:
Caribou - headliner
Line-up 2022:
Iggy Pop Bikini Kill Yves Tumor & Its Band The Armed Mdou Moctar Erika de Casier Squid Pi'erre Bourne Yard Act Natalie Bergman
Metronomy Rina Sawayama Molchat Doma Q Altın Gün Dry Cleaning DJ Seinfeld presents Mirrors: Live
Ela Minus Arooj Aftab $NOT Central Cee Lex Amor DIIV ROMY Duchy Prospa
Alyona Alyona Shygirl Sofia Kourtesis Myd with Live Band WaluśKraksaKryzys grają Miły Młody Człowiek Crows Makaya McCraven Kacperczyk Papa Dance grają Poniżej krytyki
OFF Festival 2018 - mimo tego, że na papierze line-up wyglądał średnio - to był najlepszy festiwal muzyczny w moim życiu. W tym roku mnie nie było, ale mam nadzieję, że w 2020 się pojawię
Chce tam w końcu jechać kurde.
Czy na offie artyści się powtarzają względem poprzednich edycji? rok temu był Yellow Days i przegapiłem. Z moich ukrytych życzeń to POND i King Krule.
Noo ja myślę, że trzeba by się tam pojawić w tym roku, bo taka okazja może się nie powtórzyć kurczę. Jak nie będę mógł/chciał jechać na 3 dni to będą w sprzedaży bilety tylko na sobotę co nie? Na razie same karnety.