Sentino - King Sento Prolog (2026)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
bcn

Re: Sentino - King Sento Prolog (2026)

Post autor: bcn »

bando zajebiste

reszta sraka
lygrys pisze: 30 sty 2024, 14:01 Dzisiaj biję psa penisem po czole
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

ATTITUDE brzmi jakby było puszczone na 1,5 prędkości :rotfl:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

przecież tego dukania się nie da słuchać
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

@wujot mocno o nowym singlu kaza
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

zajebista płyta
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

Wie ktoś kiedy premiera właściwego albumu King Sento 3? W maju?
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
jam

Post autor: jam »

mógłby wkoncu odpuscic to kasztanskie brzmienie crackhouse'u
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

No brzmienie może ci się z nimi kojarzyć, ale na tej EP nie ma ani jednego bitu od CrackHouse.
Awatar użytkownika
jam

ty kurwa faktycznie, to tylko crackhouse video jest
Awatar użytkownika
Eguaroc

Post autor: Eguaroc »

oyama pisze: 23 kwie 2026, 19:08 MYSLALEM, ZE DZISIAJ ROZPOCZELO SIE LATO, ALE JEDNAK NIE, NIE TEGO OCZEKIWALEM. Miks skopany, nudne numery, repeat value praktycznie zerowy. Wyciagamy Ostatni, Bagatelle, GDLC, Attitude, BANDO, a reszta jest do wyjebania z projektu. Opinie?
Skoro 5 numerów z 9 ci pasuje, to płyta nie taka chujowa :dunno:

Wg mnie spoko, oczywiście Sento stać na więcej, ale nie mam powodów hejtować. ZL5 lepsze zdecydowanie.
Ta suka to Piotrek.
Awatar użytkownika
xxxkawo

jam pisze: 24 kwie 2026, 17:05 mógłby wkoncu odpuscic to kasztanskie brzmienie crackhouse'u

Bo wy oczekujecie od niego agresywnego, gangsterskiego trapu przez 20 płyt z rzędu. A mi się marzy cała płyta składająca się z samych melodyjnych letniaczków, tak jak to było na Kołysankach dla ulicy. Dlatego Welcome to the Crackhouse na propsie.
Światem kręcą pieniądze
Awatar użytkownika
jam

nie nie, ja jestem superfanem letniaczkow ale w stylu getmony a nie podchodzacych pod discopolo CH
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

xxxkawo pisze: 24 kwie 2026, 19:21 A mi się marzy cała płyta składająca się z samych melodyjnych letniaczków
No spoko, ale dostałeś taką niecały rok temu + King Sento 3 niebawem.

Awatar użytkownika
jam

która jest tragiczna
Awatar użytkownika
xxxkawo

Mam nadzieje, że nie jedynie cyfra tylko wypuści preorder po normalnych pieniądzach jak za starych dobrych czasów, żeby można było sobie CD wrzucić do fury
Światem kręcą pieniądze
Awatar użytkownika
kaczuholek

Post autor: kaczuholek »

no niby to melodyjne, ale jednak mocno powtarzalne, nic mnie nie zajarało tu jako coś świeżego, wiadomo ostra inspiracja zachodnią europą. takie letniaczki co można w tle puścić, mr officer i bando dla mnie byłyby lepsze gdyby to było bardziej agresywnie nawinięte momentami, rozumiem że letniak ale trochę za dużo śpiewania jak wujek na weselu. beat w GDLC niezły szkoda że nie po PL

FRISBEE mu dojebanie wyszło ale poza tym to tak niezbyt kupuję te letniaki Sentino z ostatnich paru lat. proste to jakieś i za mało pazura w porównaniu do przodowników gatunku z zagranicy Rafa, Jula czy innego Morada. on brzmi na tych trackach jakby też nie do końca to czuł, tylko ciśnie te melodie bekowe napisane w 5 minut bo wie że jest szansa na dobre liczby jak siądzie publice któraś, jak z Casablanca czy Marbella.

DGAP 2 niech zrobi. podobało mi się jak kombinował z nawijką na tamtej płycie. i to że rzucił płytę tak o z 21 kawałkami. fajniej mi się to przyjmuje niż takie krótkie płyty po 9-13 tracków. ale pewnie marketing taki kmini. no King Sento 2 też było spoko, moze wiekszosc kawalkow nuda ale np Barrio mi siadło.
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

Eguaroc pisze: 24 kwie 2026, 19:00 Skoro 5 numerów z 9 ci pasuje, to płyta nie taka chujowa
nie jest chujowa, ale daleko jej do levelu kawalkow w obcym jezyku. Tutaj wspomnialbym o kompletnej hiszpansko-niemieckiej Ganando la Vida EP. Piekne rytmy letnie, beaty przypominaja rzeczywiscie Ameryke Poludniowa, a nie wakacje all-inclusive w Turcji, nie?
Wstawie nizej pare numerow z roznych projektow.
Spoiler

tutaj ziomeczek ujal to ladnie. I nie, ze hejtuje Sentino czy cos, bo kupuje jego projekty w ciemno, ale no trzeba byc tez swiadomym tego, ze ten chlopina ma naprawde przeogromny warsztat i jest w stanie wycisnac potrojne platyny za swoje albumy. Jesli jest trzezwy i ma vibe na tworzenie muzy z zajawy, a nie po to, aby przytulic pake od Mugo i przypominac o swoim istnieniu, co by menedzer od koncertow mogl bookowac eventy w klubach na 10K.
kaczuholek pisze: 24 kwie 2026, 20:04 FRISBEE mu dojebanie wyszło ale poza tym to tak niezbyt kupuję te letniaki Sentino z ostatnich paru lat. proste to jakieś i za mało pazura w porównaniu do przodowników gatunku z zagranicy Rafa, Jula czy innego Morada. on brzmi na tych trackach jakby też nie do końca to czuł, tylko ciśnie te melodie bekowe napisane w 5 minut bo wie że jest szansa na dobre liczby jak siądzie publice któraś, jak z Casablanca czy Marbella.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

w GDLC to pianinko to z jakiegos starego kawalka sebka co
Obrazek
Baggio

Post autor: Baggio »

Fajnie się śmieje z waszych postów. Wszyscy znawcy, a muzyka to zabawa. On robi pełno kawałków i wpierdala je do neta.W ogóle żadnej selekcji nie ma. Ja lubię jego letniaki, bo ma dobry głos i śmieszne teksty do tego. Jesli chodzi o teksty w ogóle to nie ma znaczenia czy uliczny kawałek czy letniak bo przecież słychać że pisze to na szybko. Haha
ODPOWIEDZ