Belmondo
Re: Belmondo
HEHE Heads ponoc ogarniją sytuacje , wiec chyba zaden kwitflip tylko tytus na rehabie siedzi
Tymczasem GSP

Spoiler

Well, you know, whiteys gotta pay... and the payment is baby hands
-
rubinstein
eh, miałem nie sluchac belmondziaka, ale ta zwrotka u shaftera, to jest cos pieknego. jak kudłatego jebać za bełkot, to za bełkot belmondziaka odwieczny
zachowam sie niemesko, ale czuje sie zmuszony pod ciezarem geniuszu belmondziaka, wiec cofam swoj glos z nie na tak (a wiec jest 254 T - 84 N)
zachowam sie niemesko, ale czuje sie zmuszony pod ciezarem geniuszu belmondziaka, wiec cofam swoj glos z nie na tak (a wiec jest 254 T - 84 N)
- marco_pantani
czekaj, uznales wczesniej, ze nie bedziesz juz sluchac piosenek Belmondo, bo się wykąpał u Rafalali? xDDDrubinstein pisze: ↑24 lis 2019, 19:41 eh, miałem nie sluchac belmondziaka, ale ta zwrotka u shaftera, to jest cos pieknego. jak kudłatego jebać za bełkot, to za bełkot belmondziaka odwieczny![]()
![]()
![]()
- marco_pantani
-
rubinstein
jajca pisze: ↑24 lis 2019, 23:09czekaj, uznales wczesniej, ze nie bedziesz juz sluchac piosenek Belmondo, bo się wykąpał u Rafalali? xDDDrubinstein pisze: ↑24 lis 2019, 19:41 eh, miałem nie sluchac belmondziaka, ale ta zwrotka u shaftera, to jest cos pieknego. jak kudłatego jebać za bełkot, to za bełkot belmondziaka odwieczny![]()
![]()
![]()
Spoiler

https://www.youtube.com/watch?v=CybamrlUjj4
jest juz na oficjalnym kanale.
te głupoty gpsa w opisie...
jest juz na oficjalnym kanale.
te głupoty gpsa w opisie...
Dlaczego on wyciął ten początek.
zamiast tego mógł tych łaków wyjebać.
Podobnie jak 85 innych osob, czego dotyczyn sonda?jajca pisze: ↑24 lis 2019, 23:09czekaj, uznales wczesniej, ze nie bedziesz juz sluchac piosenek Belmondo, bo się wykąpał u Rafalali? xDDDrubinstein pisze: ↑24 lis 2019, 19:41 eh, miałem nie sluchac belmondziaka, ale ta zwrotka u shaftera, to jest cos pieknego. jak kudłatego jebać za bełkot, to za bełkot belmondziaka odwieczny![]()
![]()
![]()
Ten poczatek pasowal, mogl zostawic.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
jak można być tak chujowym, ja pierdole, fajny bicik i tak zmarnowany, Belmondziak średnia zwrota, ale jego chociaż da się słuchać
Influencer.
Wolałem wierzyc, że te 85 osób to jakieś zorganizowane prowo, może czas pogodzić się z tym, że ci ludzie naprawdę istnieją
dobry ten typ co się buja w jakimś pokoju XD, ogólnie porażka prócz belmondziaka
- gonny_trebor
- Moderator
zostawiam dla potomnych bo dobry lotInformacje krążą spokojnie w swoim zero jedynkowym tempie we wnętrzu układu limfatycznego Matrixa. Czasem zbłąkana liczba wyrwie się z tego błednego koła i wtedy powstaje błąd systemu. System nie toleruje błędów. System nie znosi porażki. Path not found.
Invalid access code. Cannot remove current directory...........
"Ponieważ masy ludzkie są niestałe, pełne trudnych do opanowania pragnień, pełne uczuć i nieświadome konsekwencji,
muszą zostać przepełnione strachem, by utrzymać je w porządku.Z tego względu starożytni postąpili słusznie,
wynajdując bogów oraz wiarę w sąd po śmierci." Πολύβιος, Polybios z Megalopolis; ok. 200 p.n.e
"Nie wiadomo, kto pierwszy utożsamił Caissę z boginią szachów. Obecnie imię bogini jest często przywoływane przez prasę
szachową i sportową, także szachiści mówią, iż Caissa im sprzyjała" Autor Nieznany
23/54/32/33/34/32/24/31/34/43/13/24
Twórca wątku ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #112 - Głosowanie na forum ślizgawka. Chcesz dymy? Zapraszam.
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Najlepsza zwrotka gpsa to ta gdzie grozi benito z tuzza i followupuje 2paca, taka prawda.
Belmondziarz > gówno > reszta
Belmondziarz > gówno > reszta
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
gonny trebor cytuje belmondziarza czy kogo?
Opis pod kawałkiem.
- ukdrillkravmaga