Wormjot - Karton Mixtape (2026)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Wormjot

Wormjot - Karton Mixtape (2026)

Post autor: Wormjot »

Siemasz, właśnie wleciał nowy Mixtape!
Surowy, brudny trueschool prosto z Opolskich podwórek. Praktycznie każda zwrotka to one-take, ale nie będe ściemniać - większość z nich po prostu zalegała na dysku i uznałem, że są spoko, także dograłem kilka nowszych tracków i tak to poszło. Materiał powstawał według najważniejszej zasady w rapie czyli treść ponad formą. Mix/master jest brudny, niedokładny i momentami walący po uszach, całość nagrana ,,w szafie". Gościnnie Krakowski zawodnik Drezon. Zachęcam do sprawdzenia, pjona!

Ostatnio zmieniony 18 maja 2026, 14:46 przez Wormjot, łącznie zmieniany 1 raz.
Treść nie forma
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Re: Wormjot - Karton Mixtape (2026)

Post autor: Burak »

Trochę Eripe / wczesne 2010 type rap, ale przyjemnie się tego słucha, spodziewałem się beki z lokalnych, a jest nawet spoko
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Wormjot

Karton Mixtape właśnie wleciał na PMMP Label (Pierwsze Miejsce Ma Pasja Label). Jest dodatkowy track. Już zaaktualizowałem link na samej górze tematu na właściwy.

Jeżeli ktoś woli słuchać kawałków pojedynczo to poniżej link do playlisty:
https://youtube.com/playlist?list=PLWUF ... k-8_LBSxjb
Treść nie forma
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

Nie dorabiaj ideologii ziomal. Trzeba być autentycznym w rapie. Napisz, że mix chujowy, bo nie umiesz i jesteś leniem śmierdzącym bo nie chce ci się obejrzeć tutoriala, który trwa 10 minut. Rapuje też chujowo ale chcecie to posłuchajcie i tyle. Wtedy jest real talk.
Wormjot

georgefloyd pisze: 18 maja 2026, 19:44 Nie dorabiaj ideologii ziomal. Trzeba być autentycznym w rapie. Napisz, że mix chujowy, bo nie umiesz i jesteś leniem śmierdzącym bo nie chce ci się obejrzeć tutoriala, który trwa 10 minut. Rapuje też chujowo ale chcecie to posłuchajcie i tyle. Wtedy jest real talk.
HAHAHAHA, dżordż floid musi znalezc powod do hejtu bo sie udusi :D, wez nie oceniaj rapu bo widac, ze pojecia o skillu nie masz. Selekcja odbiorcy ! i akurat autentyczny to jestem do bólu mordzia zapewniam cie :joint: , TREŚĆ PONAD FORMĄ, pozdro grzesiu
Treść nie forma
ODPOWIEDZ