Czy rapował o tej fantazji na płycie "Bukowski"? Pytam, bo jestem w stanie uwierzyć, że mógł rzucić takie wersy.
Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
Na Ała. to było xDigorzastyy pisze: ↑22 kwie 2026, 20:54Czy rapował o tej fantazji na płycie "Bukowski"? Pytam, bo jestem w stanie uwierzyć, że mógł rzucić takie wersy.
Dodano po 5 minutach 32 sekundach:
Wgl kto by pomyślał, że Piotro ma wspólne zainteresowania ze swoim dawnym oponentem, lygrysowi może wcale nie chodziło siorkę wtedy
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

- igorzastyy
Nie słyszałem tego wcześniej
Biorąc pod uwagę jego wersy o zlaniu się na kołdrę Tedemu, to Mesiwo nie tylko rucha na potęgę, ale i wali.
Nieźle siano muszą kosić tacy terapeuci na tych nowoczesnych, bogatych fajnopolakach
terapeuta, kiedy Olimpia znajdzie lepszego bankomata

Spoiler

Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Oczywiście nie neguje depresji, problemów psychicznych itd, ale wydaje mi się, że tacy pacjenci jak Mes to chodzą na terapię w ramach jakiegoś hobby, bo to jest modne, kolejna cegiełka do jego image'u, ciężkie życie artysty, psychiczne obciążenie każdego dnia.
Aż mi się przypomniało jak Słoń odnośnie tego tematu pocisnął Ralpha Kamińskiego kolejnego co musi korzystać z terapii xD
Od 25:02
Aż mi się przypomniało jak Słoń odnośnie tego tematu pocisnął Ralpha Kamińskiego kolejnego co musi korzystać z terapii xD
Od 25:02
Na temat depresji też jest storka u pani fentanyl

- marmolad_k2
A co z landolrdami z depresją?
- igorzastyy
Biorą chusteczkę z gabinetu terapeuty i idą do kibla
- TooMuchSmoke
Hahah ja pierdole, ale to jest gościu. Niedopieszczony narcyzik-atencjusz w peaku odklejki. A bejbimama tylko skriny zbiera w razie W 
Źle jej z Mesem i szuka innego sponsora?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Bolcopoligamia.com insta oEf blichtr
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- igorzastyy
Pewnie celowała w jakiegoś Żabsona czy kogoś z topu, a dostała upadłego rapera z problemami psychicznymi, ale za to z mieszkaniami wszędzie poza Kabatami ex polem ziemniaków.
- scam_sakawa
Mieszkania są syna, Mes ma tylko jedno za zarobione kilo kwitu (przez jego tatę wybitnego lekarza oczywiście).
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.