ta kurwa juesej, a by kogoś odjebali to opinia publiczna by sie zesrała. Oczywiście bardzo dobrze, Niektore murzyny z dostepem do broni zachowują się jak zwierzęta. Biały normalny człowiek załatwia sprawy polubownie. NIE DLA PRZEMOCY
KILLIE pisze: ↑20 kwie 2026, 16:38
ah, ja tak samo bo mial jakas brode i dluzsze wlosy, twarz, wtedy tez byla podobna do kudlatego
a jaka jest geneza calej spiny vkie rusina lhth? mieli duzo trakow razem
Lhth spytał Larego(kolega Vkiego), co robi jego dziewczyna. Po tym pytaniu chyba poleciała bomba na Lhth, i o to cała kosa.
MNIE w swoim sercu
Wjebałem się w bagno nie do pasa a po głowę
Co do twoich zasad to spluwam jak na podłogę
Ze mną moja rasa a dla tamtych krzyż na drogę
Przeżyliśmy wczoraj dziś można zajebać się w nagrodę
napizgal sie i korbki dostal (sam sie przyznaje przeciez w dissie) - zaczal cos o dziewczynie discodzemika gadac i dostal w ryja, a jakies unfollowy rusiny to bylo chyba juz przy akcji z enziakiem jak sie norbi poskarzyl policjantom
Nigdy nie mogłem zrozumieć jak najzwyklejsze łby próbują być bardziej prawilne od prawdziwych gangusów. Masa, Iwan itp. rozjebali się jak trzeba, a tu jakieś ogórki się na siebie obrażają, bo niby się wysprzeglił na brudasów, którzy ot tak się do niego spruli xdddd.
georgefloyd pisze: ↑21 kwie 2026, 18:06
Nigdy nie mogłem zrozumieć jak najzwyklejsze łby próbują być bardziej prawilne od prawdziwych gangusów. Masa, Iwan itp. rozjebali się jak trzeba, a tu jakieś ogórki się na siebie obrażają, bo niby się wysprzeglił na brudasów, którzy ot tak się do niego spruli xdddd.
akurat że ciapciusie skończyli mu kariere to niebywały sukces islamu, jeden z większych w hsitorii
phobos pisze:
skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Trzeba przyznać że Vkie który jest cały czas aktywny i ma już sporo dłuższy staż przez to odejście rusiny wciąż nie nagrał żadnego aż takiego hita jak rusina.
Normalnie zostawić i nawijać dalej, lepiej dla niego może nowy styl na detoxie by odkrył, rozjebał scenę i znikł niepokonany.
MNIE w swoim sercu