Anime - normiki out

Kategoria poświęcona sztuce małych i dużych ekranów.

Moderatorzy: gogi, con shonery

pistoletbwoy

Re: Anime - normiki out

Post autor: pistoletbwoy »

Obrazek

DB powinno pójść w tę stronę :D
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

dzieki bogu ze nie poszlo w ta strone wlasnie :bag:
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
the

Post autor: the »

Ośmioletni ja skakałem jak pojebany po pokoju jak to znalazłem

Awatar użytkownika
Clay

Post autor: Clay »

Janemba zajebisty design i efektowna teleportacja, rozpada się jak jakieś puzzle albo klocki, szkoda że to antagonista tylko z kinówki.
Awatar użytkownika
juwen

Post autor: juwen »

the pisze: 21 kwie 2026, 9:01 Ośmioletni ja skakałem jak pojebany po pokoju jak to znalazłem

ja kojarzę jakiś film z 2008–2009 roku pokazujący wszystkie przemiany SSJ aż do SSJ10 i byłem niesamowicie podjarany zbliżającym się DB AF, ale niestety nie mogę go dziś znaleźć, a fajny japoński soundtrack był w tle. Ech, byli czasy.
Awatar użytkownika
bronek

Ja juz mowa o klasykach gatunku to zostalo niedawno potwierdzone ze bedzie tez zanimowany ten bonusowy mini rozdzial o minato jak wymyslal rasengana. Ale niech juz dadza ten remake(?) starych scen ktory zapowiadali juz od dawna a dalej nie ma nic :cry:
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

bronek pisze: 21 kwie 2026, 16:32 Ale niech juz dadza ten remake(?) starych scen ktory zapowiadali juz od dawna a dalej nie ma nic
a to ma powstac pelen remake oryginalnego Naruto? ja myslalem ze to po prostu taki okolicznosciowy filmik i tyle
sama bajka to kozak w huj, ale juz shippuden tak nie dowozil (poza pewnymi momentami dojebanymi), szczegolnie kurwa druga polowa serii to takie nudy ze koniec. a boruto zaorac w pizdu chociaz ngl intryguje mnie ten timeskip
e; wlasnie od tego arcu painowego mi chodzilo ze zamula, nie wiem czemu myslalem ze to ma z 300 odcinkow a nie kurwa 500
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2026, 17:24 przez Jaayu, łącznie zmieniany 2 razy.
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Shippuuden skończył się na arcu Paina, taka prawda
Awatar użytkownika
bronek

Jaayu pisze: 21 kwie 2026, 17:20
bronek pisze: 21 kwie 2026, 16:32 Ale niech juz dadza ten remake(?) starych scen ktory zapowiadali juz od dawna a dalej nie ma nic
a to ma powstac pelen remake oryginalnego Naruto? ja myslalem ze to po prostu taki okolicznosciowy filmik i tyle
sama bajka to kozak w huj, ale juz shippuden tak nie dowozil (poza pewnymi momentami dojebanymi), szczegolnie kurwa druga polowa serii to takie nudy ze koniec. a boruto zaorac w pizdu chociaz ngl intryguje mnie ten timeskip
e; wlasnie od tego arcu painowego mi chodzilo ze zamula, nie wiem czemu myslalem ze to ma z 300 odcinkow a nie kurwa 500
No mialy byc te 4 odcinki, zapowiedziane na 20 rocznice a zaraz bedzie 25 xD Ale chyba w miedzy czasie byly zapowiedzi czegos wiecej, widzialem info ostatnio o tym bonusie z minato, i chyba te studio ktore robi remake one piece sie tez wygadalo co do tego co ma byc w remake'u naruto. Pozyjemy zobaczymy.
Ostatnia walka sasuke i naruto to imo peak anime, moja ulubione odcinki ever, dojebana animacja i choreografia walki, sam moment historii tez kluczowy, wiec wiadomo zawsze ciary i lezka w oku przy wiadomej scenie po walce :bowdown: :bowdown:
Awatar użytkownika
Clay

Post autor: Clay »

Haczapurjan pisze: 21 kwie 2026, 17:22 Shippuuden skończył się na arcu Paina, taka prawda
+1 popularna opinia wśród widzów i nie sposób nie podbić, to co się działo potem i cała wojna obrzydziło Naruto, żonglowanie oczami, Madara wyrywający oczy w locie :bag: Kakashi używający Susanoo od buta :what: aż szkoda szczępić ryja, do śmietnika wszystko co się wydarzyło po śmierci Paina, nawet niewiele niezłych momentów nie są warte całego tego szamba.

Po czasie mega doceniłem pierwszą serię Naruto tylko skipnąć w niej fillery (czyli jakieś 40% całości xD), egzamin na chunina i przede wszystkim Sasuke Recovery Mission arc to dla mnie peak i to ten moment gdzie jeszcze postacie poboczne mogły rywalizować z tymi głównymi, dostawały swój czas antenowy i w walce liczyła się taktyka a nie tylko to kto ma fajniejsze oczy. Do tego pierwsze Naruto było brutalniejsze niż to zapamiętałem, wyłamywanie rąk, topienie skóry twarzy, przebijanie na wylot, Orochimaru i Gaara też byli wtedy creepy popierdolami.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Clay pisze: 21 kwie 2026, 22:12 egzamin na chunin
Zwłaszcza ta pierwsza część. Egzamin pisemny, ściąganie tak, żeby nie zostać zauważonym, co cechowało prawdziwego shinobi, to była taka kwintesencja, a im dalej w las tym więcej Dragon Balla i jakichś kurwa Genki Dam jak te bijuu wjechały do kontrolowania
Kalom

Post autor: Kalom »

egzaminy to w ogóle zajebista część shonenów, w hxh też najlepszy arc
ODPOWIEDZ