DB powinno pójść w tę stronę
Moderatorzy: gogi, con shonery

Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
ja kojarzę jakiś film z 2008–2009 roku pokazujący wszystkie przemiany SSJ aż do SSJ10 i byłem niesamowicie podjarany zbliżającym się DB AF, ale niestety nie mogę go dziś znaleźć, a fajny japoński soundtrack był w tle. Ech, byli czasy.
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
a to ma powstac pelen remake oryginalnego Naruto? ja myslalem ze to po prostu taki okolicznosciowy filmik i tyle
No mialy byc te 4 odcinki, zapowiedziane na 20 rocznice a zaraz bedzie 25 xD Ale chyba w miedzy czasie byly zapowiedzi czegos wiecej, widzialem info ostatnio o tym bonusie z minato, i chyba te studio ktore robi remake one piece sie tez wygadalo co do tego co ma byc w remake'u naruto. Pozyjemy zobaczymy.Jaayu pisze: ↑21 kwie 2026, 17:20a to ma powstac pelen remake oryginalnego Naruto? ja myslalem ze to po prostu taki okolicznosciowy filmik i tyle
sama bajka to kozak w huj, ale juz shippuden tak nie dowozil (poza pewnymi momentami dojebanymi), szczegolnie kurwa druga polowa serii to takie nudy ze koniec. a boruto zaorac w pizdu chociaz ngl intryguje mnie ten timeskip
e; wlasnie od tego arcu painowego mi chodzilo ze zamula, nie wiem czemu myslalem ze to ma z 300 odcinkow a nie kurwa 500
+1 popularna opinia wśród widzów i nie sposób nie podbić, to co się działo potem i cała wojna obrzydziło Naruto, żonglowanie oczami, Madara wyrywający oczy w locie
Zwłaszcza ta pierwsza część. Egzamin pisemny, ściąganie tak, żeby nie zostać zauważonym, co cechowało prawdziwego shinobi, to była taka kwintesencja, a im dalej w las tym więcej Dragon Balla i jakichś kurwa Genki Dam jak te bijuu wjechały do kontrolowania