[beef] Tede vs Peja

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrał beef?

Tede
87
45%
Peja
106
55%

Liczba głosów: 193

Awatar użytkownika
Haczapurjan

Re: [beef] Tede vs Peja

Post autor: Haczapurjan »

Myślałem, że serio zacznie rapować DTKJ. Jaka to jest mała zakompleksiona wesz to głowa mała :rotfl:
starydobryhiphop

Post autor: starydobryhiphop »

a wystarczyłaby taktyka co obchodzi słonia że mucha bzyczy (w tym ustawianiu tego w bani Peja słoniem, Tede muchą)
Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

A mógł Tede na koniec kocnertu walnąć kieloną i zwrócić się z apelem do publiczności, że to za tych co nie mogą.
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Mógł mu wbić na scenę i rozpocząć walkę na free.
Awatar użytkownika
mlodyperkez

Post autor: mlodyperkez »

w sensie gdzie ta szpilka bo chyba nie ogarniam
Awatar użytkownika
Haczapurjan

mlodyperkez pisze: 20 kwie 2026, 14:20 w sensie gdzie ta szpilka bo chyba nie ogarniam
Przez krótką chwilę leciał bit z „Wonda Why They Call You Bitch” 2paca, który został użyty w „DTKJ”. Nie wiem czy dałoby się pokazać wyraźniejszy przykład szpileczki. Po prostu łysa wesz nawet na imprezie organizowanej przez kumpla (Ostrego) nie potrafi zachować się z klasą i swoje prywatne animozje musi uwypuklać na nie swoim evencie
Awatar użytkownika
mlodyperkez

Post autor: mlodyperkez »

a dobra, faktycznie leci na samym poczatku. no nieładnie ze strony Ryszarda
stachu

Post autor: stachu »

Charakterny pocisk, czekam na komentarz drugie strony
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

W 2011 to mogło imponować, teraz żenuje.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
edenmar

Post autor: edenmar »

Na pewno chodziło o hołd dla 2Paca, a nie jakieś małostkowe szpileczki. Prawda? Prawda?
Awatar użytkownika
igorzastyy

A ja propsuję. Odpowiedź na domysły społeczności hip-hopowej dotyczące pogodzenia się z Jackiem Granieckim ztj. DJ Buhh. Chcieliście odpowiedzi na pytanie, czy Rychu jest gotów na zgodę? No to dostaliście.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

igorzastyy pisze: 20 kwie 2026, 16:02 A ja propsuję
Mógł to zrobić gdziekolwiek indziej, ale na to potrzeba klasy, której mała pierdolona wesz nie ma
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

Propsy, czekałem aż któryś z nich znowu zaczepi, przecież oni do śmierci będą to robić i gitara
spoken

Post autor: spoken »

igorzastyy pisze: 20 kwie 2026, 13:47 Mógł mu wbić na scenę i rozpocząć walkę na free.
Tede już o tej porze gdzieś indziej grał
Awatar użytkownika
igorzastyy

Wszyscy się zastanawiali jak to będzie, że obaj wystąpią na jednym evencie. Czy jest szansa na pogodzenie się. No to puścił kilka sekund bit z DTKJ i co się stało? Nie naubliżał mu, nie ruchał w szale sceny, nie porównał go do Netanjahu. Dał wszystkim odpowiedź, że TDF pozostaje dla niego kurwą. Co nie zmienia faktu, że jest zwykłym hipokrytą, wszą czyli peją, kłamcą lirycznym i zwykłym wychechłańcem, a beef przejebał.
Sionek

Post autor: Sionek »

Mógłby odpuścić choćby ze względu na Ostrego. Gdyby to był jakiś generyczny festiwal jakich wiele to ok. Nadal byłoby to tak samo słabe, ale raczej nie godzące w kumpla. A tak to jest sobie pozytywny ziomek Ostry, z którym Peja się koleguje. Robi swoją okolicznościową imprezę w duchu jakiejś tam celebracji tych niby przełomowych utworów w historii polskiego rapu. Jako, że Ostry sobie ceni Peję to go zaprasza w uznaniu dla dorobku i w imię znajomości, a Peja wbija i pokazuje się z najbardziej wieśniackiej strony przenosząc swój beef na imprezę kolegi.
Awatar użytkownika
igorzastyy

No tak, gadałeś z Ostrym to wiesz co on czuje i jak bardzo mu przykro. Co tam u niego słychać?
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

@@igorzastyy ' A beef przejebał' xd kiedys Zbigniew Boniek powiedzial, ze w zyciu piłkarskim zawsze kibicuje słabszym, nie wiedziałem, ze na rap tez sie to przeniosło, chociaż ostatnio widziałem koment, ze Kaen wygrał z TeTrisem, a to chyba jeszcze większy cringe
Awatar użytkownika
igorzastyy

Tede wygrał beef z Peją, Te-Tris z Kaenem.
Awatar użytkownika
d3luge1

Post autor: d3luge1 »

A Eripe z Bedoesem który najpierw wspaniale zablokował uderzenie głową, przeniósł ciężar walki na parter gdzie czuł się silniejszy i argumentami rozjechał grubego w beefie
kark to nie debil, mówił mi tak laik
ODPOWIEDZ