[beef] Bedoes vs polski rak
Re: [beef] Bedoes vs polski rak
amerykańscy naukowcy obliczyli, że gdyby bedoes wyprzedał cały swój majątek, to wystarczyłoby europejskim naukowcom w odnalezieniu szczepionki na raka
To ten sam, beef poszedł międzynarodowo
Czekam na diss na stonkę ziemniaczaną
Czekam na diss na stonkę ziemniaczaną
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
też chciałem wrzucić ten kawałek Thuggera, ale nie pasował mi do tezy, że Bedoes zły
ale tak naprawdę to jest co innego, Young Thug nie zapowiedział i nie nagrał hehe dissu, tylko nawinął to, co mu leży na sercu, a na tym właśnie polega prawdziwy hiphop, tak to Bedoes mógłby zrobić i dla mnie nie byłoby żadnego problemu
wielkie kurwa pozdro 2115
ale tak naprawdę to jest co innego, Young Thug nie zapowiedział i nie nagrał hehe dissu, tylko nawinął to, co mu leży na sercu, a na tym właśnie polega prawdziwy hiphop, tak to Bedoes mógłby zrobić i dla mnie nie byłoby żadnego problemu
wielkie kurwa pozdro 2115
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Łatwogang ma słuchać 9 dni ten track i zebrał już 1.5 banki. Plus Doda ma do niego wpaść pomoc w zbiórce
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
formula wyczerpana przez HG i Tadka z piecioglowego smoka F.I.R.M.A.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
-
forcerfromdesert
najbardziej populistyczna akcja w polskim rapie póki co
akcja jak akcja, rap jest nowym popem, 20 lat temu tekst jacka cygana zaśpiewałaby edyta górniak, dzisiaj rap leci w nowej fifie, w siłowni na strzeżonym osiedlu, w której bynajmniej nie jebie świeżym bełtem po cieżkiej serii ciągów, tylko wypierdalają cię z budynku jak głośniej odłożysz ciężar, rap leci w knajpie do której chodzą ludzie z wąsem na francuskiego piekarza, w okrągłych okularach zerówkach z grubą oprawką i wielokolorową czapką wydzierganą na drutach
-
forcerfromdesert
Akcja z dissami na raka przypomina pomysł 5-klasisty. To trochę dziwne, że tak prostym ruchem można sobie tak wiele zaskarbić.
bedoes - dissuje raka, znamy jego stanowisko
eripe - nie odniosl sie, potencjalnie popiera raka??? jebac eripe! [lub dowolno inna ksywke ktorej stanowisko nie jest jasne]
eripe - nie odniosl sie, potencjalnie popiera raka??? jebac eripe! [lub dowolno inna ksywke ktorej stanowisko nie jest jasne]
rip i rak, z tego może wyjść tylko autodiss
I rot in this dread, my only world's the one in my head
- igorzastyy
Kolejny track z Markiem Papszunem i diss na Raków
-
Bizon Twoja Strata
Leci rap, bedorap, jak w remizie, będzie rak.
Kurwa niech mu już dadzą podwójny diament za Dolinę Smoków i niech zabiera się za nową płytę, a nie populizmy mu znowu w głowie
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
diss na otyłość when??