lakers poskładani przed playoffami, luka i reaves kontuzje na kilka tygodni, cały sezon grasz we względnym zdrowiu, żeby rozjebać się w kwietniu - drużyna, która trafi na nich w pierwszej rundzie ma wolny los
nie mogłaby jebana oklahoma się tak posypać
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
dzisiaj wszystkie drużyny przedostatnie mecze grają, jutro przerwa, w niedziele ostatnie mecze i po weekendzie play ins. w końcu bo ciekawszych historii brak
Dodano po 1 dniu 20 godzinach 24 minutach 49 sekundach:
czy jeremy juliusz zagra dzisiaj ostatni mecz w nbaknicks tym sezonie?
Jara mnie to-o-o-o-o-o-o-o-o
Jara mnie to-to-to-to-to-to-o-o-o-o-o
ale melo zaufundowal karuzele w koncowce, a najlepsze ze wczesniej powinien wyleciec. tragicznie sie to ogladalo ale na pewno wole charlotte w po od tych dziadowskich miami czy orlando
też miałem wczoraj taki moment gdy zastanawiałem się kogo wolałbym z tej pary Hornets/Heat, bo Hornets topowy team na wschodzie od stycznia z s5 ball-miller-knypek-bridges-diabate i mają w sobie rock and roll, z drugiej strony coach Spo to fachura i jego drużyny w playoffs to zawsze duża przyjemność i niebezpieczny przeciwnik dla każdego.
ale taka to liga (tym bardziej w tej one and done formule w playin) że jeden mecz - a jak się później okazuje jedna akcja zmienia perspektywę, tym bardziej na tym wschodzie gdzie te zespoły 5-10 to jeden ten sam tier i różnica pomiędzy takimi raptors, heat czy magic żadna. a połączenie coacha spo + playoffs to jedna z najfajniejszych rzeczy w nba, także trochę szkoda, ale heat sobie w tym sezonie nie pomogli
Jara mnie to-o-o-o-o-o-o-o-o
Jara mnie to-to-to-to-to-to-o-o-o-o-o
Kurde, ale niskie IQ mają Randle i Naz Reid xD, jak bardzo MIN potrzebuje rzeczywistego point guarda. Bardzo brakowało tam kogoś, kto to uspokoi, narzuci swoje tempo, nie tempo Denver. Ta seria coś szybko się skończy, z siniakami dla Nuggets ale szybko. Świetny Gobert po stornie MIN i Jamal Murray dla Denver.