Dawid Obserwator
-
WesolyJozek
Re: Dawid Obserwator
Co za przyglup z tego masturbatora
Mentalnie max 13
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
WesolyJozek
Moim zdaniem lepsze niż wszystko co nagral wulkanizator
-
FanDawidaObserwatora
Co jak co, ale na Dawida złego słowa nie dam powiedzieć. Chłopak wybrał swoją drogę w życiu, dźwigając na początku ciężar urodzenia w górniczym, zapomnianym i martwym prawie Wałbrzyskim mieście. Dla nas(osób z Wch) jest półbogiem i wielbimy go całym sobą, skupcie się jeśli chodzi o hejt na tym bananowcu pede albo innym young gejaszku. Natomiast od Dawida dwa kroki w bok, bo on daje nam powiew świeżości na tej scenie jak i dowodzi tego, że każdy ma szansę na sukces jeśli tylko bardzo pragnie 
- igorzastyy
Co sądzisz o Trzecim Wymiarze jako mieszkaniec Wałbrzycha? Czy uważasz, że powinno dojść do reaktywacji zespołu i wspólnego kawałka z Obserwatorem?
@FanDawidaObserwatora

Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Dawid przestań się wygłupiać. Ktoś może lubić jego muzykę jak poleci randomowo z autoodtwarzania na YT, ale w to że ktoś może być jego fanem to nie uwierzęFanDawidaObserwatora pisze: ↑wczoraj, 5:32 Co jak co, ale na Dawida złego słowa nie dam powiedzieć. Chłopak wybrał swoją drogę w życiu, dźwigając na początku ciężar urodzenia w górniczym, zapomnianym i martwym prawie Wałbrzyskim mieście. Dla nas(osób z Wch) jest półbogiem i wielbimy go całym sobą, skupcie się jeśli chodzi o hejt na tym bananowcu pede albo innym young gejaszku. Natomiast od Dawida dwa kroki w bok, bo on daje nam powiew świeżości na tej scenie jak i dowodzi tego, że każdy ma szansę na sukces jeśli tylko bardzo pragnie![]()
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
-
FanDawidaObserwatora
Kolego na temat Trzeciego Wymiaru powiem, że jako brzdąc siostrzyczka puszczała mi ich muzykę i totalnie odleciałem. Dodatkowo chyba Nullo przyjeżdżał do sąsiada dwa piętra niżej, sam miałem używaną bluzę labirynt jako gimbus, kupioną na allegro. Ogólnie jak jakieś prawilniaki gadają, że to hiphopolo to mocno gardzę całym rodem. Gdyby Null i Pork teraz wrócili z Dawidem, na jakimś mocnym, disco lat 90/2000 bicie to bardzo możliwe, że resztki młodych ludzi w naszym mieście oszalałaby z wrażenia, łącznie ze mną rzecz jasna. A, no i byłem kiedyś w rynku na koncercie całego składu. Jeszcze przed odklejką i ponoć bezdomnością Szada...Niech Bóg ma go w swojej opiece i jeszcze sprowadzi na właściwą drogę. Szad - jeśli to czytasz to wiedz, że wychowałes setki takich chłopaków z Wch swoją muzyką i mocno kibicuje ci, abyś poprawił swój byt i wyszedł na prostą. Natomiast Dawid to młody brylant jak Pietuszewski. Nie można dopuścić, by jego talent i smykałka do hitów się zmarnowała
Dodano po 3 minutach 5 sekundach:
Co do drugiego jegomościa, który zarzucił mi samo bycie Dawidem - misiu kolorowy, bardzo chciałbym być tak uznaną i mocną postacią. Jestem tylko zwykłym szaraczkiem, wychowanym w mieście zielonego dębu. Wierz mi, że tu jak i na całym dolnymśląsku Dawid ma armię słuchaczy i każdy stoi za nim murem. Będzie trzeb to pójdziemy za nim na wojnę i nie weźmiemy jeńców
Dodano po 3 minutach 5 sekundach:
Co do drugiego jegomościa, który zarzucił mi samo bycie Dawidem - misiu kolorowy, bardzo chciałbym być tak uznaną i mocną postacią. Jestem tylko zwykłym szaraczkiem, wychowanym w mieście zielonego dębu. Wierz mi, że tu jak i na całym dolnymśląsku Dawid ma armię słuchaczy i każdy stoi za nim murem. Będzie trzeb to pójdziemy za nim na wojnę i nie weźmiemy jeńców
-
WesolyJozek
Słabe prowo
- igorzastyy
To jest prawda. Zbyt dużo szczegółów i ksyw podano, by wątpić w tę historię. Sąsiad dwa piętra niżej odwiedzany przez Nullo? To mocno uwiarygadnia tę historię.
idź tam dawidowi flaka ciągnąć
W to, że kalkulator ma psychofanów jestem w stanie uwierzyć bo widziałem na fejsie całą zgraję agentów broniących go przed oskarżeniami bajorsona
Popi.jaku
- Oportunistycznyebaka
Ja pierdole. Kto jest takim bezbekiem?
-
FanDawidaObserwatora
Nie musicie mi wierzyć, ale tak właśnie było. Lubię romantyczny powrót do historii dzieciństwa więc miło ze strony kolegi, że zapytał mnie także o Trzeci Wymiar. A wy czekajcie na kolejne hity Dawida skarbeczki, żeby wam gul i ciśnienie wyskoczyło do niebotycznych rozmiarów z tego hejtu na utalentowanego, młodego gościa
- ebismolarek
Baltazarze krokodylu ogarnij sie kurwa
Baltazar Krokodyl to akat przydupas Bajorsona, raczej by nie bronił Dawida, ciekawe czy Dawid ma przydupasów
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- igorzastyy
Jednego z nich oddelegował na forum Ślizgawka, co świadczy o silnej pozycji rzeczonego forum.
-
FanDawidaObserwatora
Wole byc przydupasem Dawida niż jakis pokemonów co wy teraz słuchacie z tej "nowej szkoły" rycerzy lgbt w kolorowych warkoczykach i sukienkach.