[Konsola] Nintendo Switch
Moderator: con shonery
Re: [Konsola] Nintendo Switch
Nie. Tylko te gry ktore maja wersje na switcha 1 bo na danej karcie masz dwie wersje i z automatu odpala ta na S1. Gry typowo stworzone dla switcha 2 nie odpala sie na switch lite
wymien mi gre ktora jest tylko dla switcha 2, chociaz jedna (procz instrukcji obslugi switcha 2)
W sensie exclusivy dwójki? Pokopia np, Mario Kart World, Bananza
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Zostaw Szczęście Niebu Przełącz Wszy
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
ARHN w live streamie Pokopia mówił, że aktualnie Switch 2 ma więcej gier na wyłączność niż PS5 i XBOX ostatni razem.
Dodano po 4 minutach 42 sekundach:
ARHN Live: [Premiera] Tomodachi Life: Living the Dream
https://www.youtube.com/live/zP-w0V0fvN ... agPWM7KedU
Ktoś gra? Jak wrażenia?
Dodano po 12 godzinach 34 minutach 13 sekundach:
Kupiłem sobie parę dni temu Mario Kart World, a przed chwilą Donkey Kong Bananza.
Jutro ma dużo prania do zrobienia, to sobie pogram.
pilnując jak pralka się kręci siedzi i gra, co w tym dziwnego
Dorosły chłop się chwali, że pranie robi. Szok. 
I jeszcze gra przy tym. Niesamowite.
I jeszcze gra przy tym. Niesamowite.
kurwa ale w BOTW się elegancko pyka na dwójce, krótkie ekrany ładowania, ładniej to wygląda i płynniej działa gierka (chociaż na jedynce i tak już feeling był płynny), rozjebane 4 bestie, 63 kapliczki, questy z DLC ciśnięte teraz na ulepszone moce od championów z bestii by jechać z lynelami jakbym kurwa jechał z dziwką, maska co powoduje że gobliny i inny trash nie atakują znaleziona, jest w pytę
Dla mnie BOTW i TOTK już na jedynce chodziło spoko, ale ja mam małe wymagania.
Właśnie wracam sobie z spacerku do domu i będę sobie skakał cały dzień przed Zeldami BOTK i TOTK oraz Mario Kart World i Donkey Kong Bananza.
Dla mnie BOTW i TOTK są grami idealnymi, bo granie nieprzeszkadza w słuchaniu podcastu czy audiobooku.
Ktoś z was widzi znaczącą różnicę mędzy pro kontrolerem na Switcha, a tym na Switcha 2?
Pytam, bo chcę wiedzieć czy coś tracę?
Właśnie wracam sobie z spacerku do domu i będę sobie skakał cały dzień przed Zeldami BOTK i TOTK oraz Mario Kart World i Donkey Kong Bananza.
Dla mnie BOTW i TOTK są grami idealnymi, bo granie nieprzeszkadza w słuchaniu podcastu czy audiobooku.
Ktoś z was widzi znaczącą różnicę mędzy pro kontrolerem na Switcha, a tym na Switcha 2?
Pytam, bo chcę wiedzieć czy coś tracę?
2 lepiej wykonany i lepiej w ręku leży (i potrafi wybudzić switcha 2) więc zakup obowiązkowy dla porównania
To nie lata 70 czy wczesnej. Technika poszła tak do przodu, że seryjnym nie zostanie bo zostałby złapany po pierwszym.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
I najpierw by musiał zrobić pranie
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Ok to zmieniam na "masowy"
Takie dziwne uczucie grać w Mario Kart World i Donkey Kong Bananza, bo czuje się jakby w Polsce się polepszyły standardy życia i nasz kraj nie był odbytem Europy.
Bananza chyba bardziej mi przypadła do gustu niż MKW, może dlatego że lubię grać sam.
Muszę jaknajszybciej kupić kolejne Mariany po polsku i ogólnie nadgonić kolekcje, przynajmniej z grami od Nintendo.
Bananza chyba bardziej mi przypadła do gustu niż MKW, może dlatego że lubię grać sam.
Muszę jaknajszybciej kupić kolejne Mariany po polsku i ogólnie nadgonić kolekcje, przynajmniej z grami od Nintendo.