Najlepsze odrzuty
- Bryx Fenrir
Najlepsze odrzuty
Macie jakieś odrzuty, które nie trafiły na płyty, a jednak uważacie je za spoko numery?
Ja wrzucam odrzut 'Niech żyje ten, kto nie umarł' z płyty Książe AKA Slumilioner schowany daleko po odsłuchu całej płyty
https://www.youtube.com/watch?v=r46AlrMOc-U (Od 5:24)
Wtedy jeszcze Ricardo miał chęć sobie pojechać po scenie, ale to było 12 lat temu.
Ja wrzucam odrzut 'Niech żyje ten, kto nie umarł' z płyty Książe AKA Slumilioner schowany daleko po odsłuchu całej płyty
https://www.youtube.com/watch?v=r46AlrMOc-U (Od 5:24)
Wtedy jeszcze Ricardo miał chęć sobie pojechać po scenie, ale to było 12 lat temu.
- igorzastyy
Re: Najlepsze odrzuty
Bardziej mi siedzi ta wersja Giro niż oryginał z płyty
- gods bidness
To temat dla fanów Sentino i Kanye Westa i ich walenia konia pod jakieś snippety.
Fani Kanyego Westa to w ogóle inna kategoria spierdolenia umysłowego. Wejdźcie sobie w temat o Kanye Weście albo jego płycie którejś i zobaczycie pełno jakichś nicków, które nigdy nigdzie indziej się nie wypowiadały, ale o Kanye Weście pierdolą tam codziennie i walą sobie konie do jakichś snippetów zastanawiając się czy będzie na płycie czy nie będzie, czy to AI czy Kanye, a on też nie pomaga, bo ja do dziś nie wiem która to jego płyta, a która nie, bo odwołał ją jako płytę, nawet jak już wyszła na nośnikach. Jeden wielki psychiatryk, no mówię wam.
Fani Kanyego Westa to w ogóle inna kategoria spierdolenia umysłowego. Wejdźcie sobie w temat o Kanye Weście albo jego płycie którejś i zobaczycie pełno jakichś nicków, które nigdy nigdzie indziej się nie wypowiadały, ale o Kanye Weście pierdolą tam codziennie i walą sobie konie do jakichś snippetów zastanawiając się czy będzie na płycie czy nie będzie, czy to AI czy Kanye, a on też nie pomaga, bo ja do dziś nie wiem która to jego płyta, a która nie, bo odwołał ją jako płytę, nawet jak już wyszła na nośnikach. Jeden wielki psychiatryk, no mówię wam.
Pare numerów z VHS 2 artysty Jacek Graniecki mozna podciągnąć bo to chyba była w całosci z odrzutów płytka, a w aucie bardzo fajnie latała
-
starydobryhiphop
Archiwum kinematografii miały kilka udanych odrzutów
Nie no wersja z płyty lepsza, jak wjechało brrrra brrrra brrrra to
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- marmolad_k2
Zwrotka Smarka i Venoma
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
to nie odrzut, to nagrywka na potężną składankę xddd
A ta składanka kiedyś wyszła? Jeżeli nie, to całą można nazwać odrzutem w moim mniemaniu
EDIT: O chuj, ja cały czas myślałem że to jakiś niewypał projekt. Już się doedukowalem
EDIT: O chuj, ja cały czas myślałem że to jakiś niewypał projekt. Już się doedukowalem
to kurwa forum rap, nie wizaż
- igorzastyy
Wspaniały utwór