trochę na raperce BIA inspirowana ta jej nawijka. no ja bardziej kupuję fagatę niż leosię w kategorii baddie. niby powtarzalne i czasem pokraczne to nawijanie fagaty ale imidż, głos, barwa głosu, delivery, no imo fagata calkiem dojebane, i beaty dobre co z tym współgrają.
leosia i tak nie najgorzej utrzymuje sie na powierzchni po one hit wonder szklankach. imo ona (i jej team) potencjału na nic więcej już nie ma, takie średnie podrygi to będą w poszukiwaniu za jakąś stylówką co lepiej liczbowo wyjdzie, ale nie wierzę że udane.
zgodzę się z tym, że kariery wielu raperek w polsce od początku dają taki vibe że peak popularnosci bedzie dosyc krotki, mało tam polotu, mało dobrego kombinowania, moze tez po prostu się ludziom to jakos szybciej nudzi z jakiegos powodu. bambi też. jedyna fagata imo ma potencjał by tak cisnąć cytrynę dłużej. ale to nie dlatego że ona jest jakaś wybitna, po prostu na tle lipnej konkurencji jest dobra.
influencerska instagramowa persona fagaty nie jest aż taka wulgarna jak niektórzy tu chyba myślą, sporo normalnych dziewczyn takich nawet spokojnych co nie słuchają zbyt rapu, lubią fagatę jako influencerkę i jej stylówy. a leosia to nie wiem jaki ma fanbase ale jeśli jakis ma to chyba ultra kruchy, duzo mniej się spina ta jej postać już, tym bardziej że lata lecą. chociaz fagata w sumie za parę lat przez te operacje moze zacząć chujowo od przesadzania z operacjami wyglądać, zobaczymy
swoją drogą malika nominowałbym jako faworyta do statuetki w kategorii najchujowsze ucho do bitów w historii PLHH. po raz 50 odpalam nutę malika i myślę sobie co za kurwa mdły beat. on w tym sony ma jakiś obowiązek wybierania takiego słabego czegoś co obliczone jest na to że się zawsze jakims cudem bezpiecznie wystarczająco dobrze w uszy normików wbije by pobyć chwilę w top50? imo zerowe repeat value ma kazdy jego beat od 5 lat a to naprawdę wręcz wyczyn
no dosłownie polscy ulicznicy typu enzo, outlawz, mają w tych stylistykach dużo lepsze i ciekawsze beaty niż malik, w życiu nie odpaliłem nuty malika od 2021 roku i pomyślalem "o kurde dobry beat".
Young Leosia
Re: Young Leosia
Sara jako bad w porównaniu z szpagat wygląda jakby Fiodor udawal patusa przy Onomatopei
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia