WWO

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

resurrection

Re: WWO

Post autor: resurrection »

Ja też
nie no teraz, jak zobaczyli energię na koncertach, to już muszą nagrać nowe WWO, prawda? :cry:
Jak wtedy zobaczyli w 2022 energię, to dzisiaj koniecznie muszą coś nagrać
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Nie wiedziałem o ich koncercie w 2022, jak wtedy nie nagrali kolejnego albumu, to i dzisiaj nie nagrają, a szkoda. Sokół nie dałby tyle Jędkerowi zarobić, a w dzisiejszych czasach chyba trudniej swojego przydupasa oszukać na umowie niż kiedyś
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
resurrection

Post autor: resurrection »

Myślę, że Sokołowi to biznesowo niepotrzebne, lepiej koncert, jakiś merch, bezpieczniej wizerunkowo; w sumie to nawet zyskać może na tym w publicznej percepcji. Ale w przypadku nagrywania pełnoprawnego albumu to musiałby być naprawdę dobry materiał zrobiony w jakimś starym warszawskim stylu, z budżetowymi teledyskami ale raczej w starym stylu WWO, itd. Spoko, mogłoby to siąść i się zmonetyzować na bazie zarabiających już 35+
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

To by było ciekawe zderzenie dwóch światów: Sokół na teledyskach wysiadający z lexusa w otoczeniu 20 letnich modelek vs Jedi patrzący na to wszystko mętnym wzrokiem zza szyby tramwaju. I oczywiście zwrotki tez z 2 perspektyw: zarobasa z show-biznesu i dobrego chłopaka prawilniaka co mu w życiu kłody pod nogi ciagle rzucano i tak już został na tym przystanku w deszcz
starydobryhiphop

Post autor: starydobryhiphop »

I koniecznie dwie wersje albumu - jedna do odsłuchu w lexusie druga w Ikarusie
Hellrazor

Post autor: Hellrazor »

:bowdown:
Ale damy zawsze damy radę co by nie było mordzia.
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

TooMuchSmoke pisze: 17 kwie 2026, 7:05 To by było ciekawe zderzenie dwóch światów: Sokół na teledyskach wysiadający z lexusa w otoczeniu 20 letnich modelek vs Jedi patrzący na to wszystko mętnym wzrokiem zza szyby tramwaju. I oczywiście zwrotki tez z 2 perspektyw: zarobasa z show-biznesu i dobrego chłopaka prawilniaka co mu w życiu kłody pod nogi ciagle rzucano i tak już został na tym przystanku w deszcz
Dwuczęściowy utwór. Sokół wysiadający z Lexusa w kawałku "Dałem radę", a potem Jędker patrzący na to z tramwaju w kawałku "Nie dałem rady".
starydobryhiphop

Post autor: starydobryhiphop »

Kurde życzę z serca jedkerowi kiedyś come backu jak pezet
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Jedyny comeback jaki miałby sens komercyjnie to nowa płyta WWO, co nigdy się nie zdarzy bo Sokół dał ZAKAZ, solówki jakieś nagrywa ale nikt tego nie słucha i nigdy nie słuchał
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

TooMuchSmoke pisze: 17 kwie 2026, 7:05 To by było ciekawe zderzenie dwóch światów: Sokół na teledyskach wysiadający z lexusa w otoczeniu 20 letnich modelek vs Jedi patrzący na to wszystko mętnym wzrokiem zza szyby tramwaju. I oczywiście zwrotki tez z 2 perspektyw: zarobasa z show-biznesu i dobrego chłopaka prawilniaka co mu w życiu kłody pod nogi ciagle rzucano i tak już został na tym przystanku w deszcz
Sokół zaliczany do najbogatszych
Jędkerowi biedą z oczu patrzy
Sokołowi na wszystko wystarczy aż nadto
Jego zycie nie wygląda gładko w bloku z brudną schodową klatką
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
jogi

Post autor: jogi »

Na fejku jest wydarzenie pt spacer po Śródmieściu z wwo.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

pewnie jakiś spacer dla prawdziwych ludzi, będących przeciwko establiszmentowi, którzy robią swoje w mieście stołecznym WWA
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Kulphon

Post autor: Kulphon »

Ta ostatnia moda robienia pożegnalnego koncertu po pożegnalnym koncercie i wyprzedawania dzień po dniu tych samych miejsc sie już niesmaczna robi. Niech sobie koncertują ile chcą ale niech nazwą ostatnim koncertem tylko ten co będzie naprawde ostatni i tyle. :bag:
Ty i rap to nie pasuje jak James Gandolfini
Ty już nie będziesz bossem jak gej w Lamborghini
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Mogliby, ale przez brak fear of missing out nie sprzedaliby tyle biletów.
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2026, 21:43 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
scam_sakawa

no mordziu, taka była idea, ale tak wielu fanów się nie spodziewają i trzeba zrobić kolejne, żeby każdy mógł uczestniczyć w tym niepowtarzalnym wydarzeniu, wiesz jak jest
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Kulphon

Post autor: Kulphon »

no ale jak to w ogóle kurwa brzmi że pożegnalny ostatni koncert a 2 dni później też pożegnalny ostatni koncert jeszcze jeden lol :lol:
Ty i rap to nie pasuje jak James Gandolfini
Ty już nie będziesz bossem jak gej w Lamborghini
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Dzwoń do Ciechanówa to Ci to wytłumaczą :lol:
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Quebonafide też zrobił kilka pożegnalnych koncertów i to z długimi odstępami pomiędzy, tak że fanom to nie przeszkadza, i tak zapłacą
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
scam_sakawa

jest popyt jest podaż, miasto WWA gdzie rządzi pieniądz i dzieci nie głaszczą krówek
sven_wwa

Post autor: sven_wwa »

Niesiony zajaranym Jędkerem z tego koncertu co wrzucili, oraz sentymentem kupiłem na to bilety dla siebie i małżonki. A miałem tego nie robić. Mam nadzieję, że podział zysków będzie sprawiedliwy i Jędrula sobie kupi kawalerkę chociaż żeby sobie na stare lata osiąść. :oops:
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2026, 21:59 przez sven_wwa, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ