Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
Ilości gotówki jaką za niego dostaną to chyba nie zwiększy
Chyba że liczą, że uda im się go zatrzymać. Teoretycznie patrząc że ma 172 letni kontrakt to by miało sens, ale wiadomo jak jest
Chyba że liczą, że uda im się go zatrzymać. Teoretycznie patrząc że ma 172 letni kontrakt to by miało sens, ale wiadomo jak jest
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
z iloma pucharami arsenal skonczy ten sezon?
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
ligi raczej nie wypuszczą, chyba że City ich pokona w bezpośrednim meczu i samo będzie punktowało regularnie
ligę powinni wygrać o ile City zachowa swoją formę z tego sezonu, bo zbyt dużo punktów tracili
ale jak się odpali w kwietniu marcowy Guardiola i już do końca wszystko wygrają (albo tam jedna porażka max czy coś) to nie ma opcji że Arsenal to dociągnie
i to nawet nie kwestia jakiegoś wkurwu po tych dwóch meczach, ja już od dawna mówie że oni fatalnie grają w ataku, a ostatnio to jeszcze obrona też nie aż tak pewna
pojebane ogólnie ile w każdej fanbazie jest ludzi co zero jedynkowo patrzą, jak wygrywasz to grasz zajebiście, jak przegrywasz to beznadziejnie, ile ludzi na reddicie nie widziało słabej gry wcześniej to jest beka przepotężna
Dodano po 3 minutach 33 sekundach:
ogólnie zastanawiam się najbardziej gdzie leży wina
czy to atak jest aż tak tragiczny, czy brak jakiegoś pomocnika potrafiącego otworzyć przestrzenie czy może taktyka Artety
i o ile uwazam, że taki Martinelli czy Jesus to na śmietnik, to reszta AŻ TAK tragiczna nie powinna być, taki Saka, Ode, Trossard, Gyokeres czy nawet ten Madeueke
ale jak się odpali w kwietniu marcowy Guardiola i już do końca wszystko wygrają (albo tam jedna porażka max czy coś) to nie ma opcji że Arsenal to dociągnie
i to nawet nie kwestia jakiegoś wkurwu po tych dwóch meczach, ja już od dawna mówie że oni fatalnie grają w ataku, a ostatnio to jeszcze obrona też nie aż tak pewna
pojebane ogólnie ile w każdej fanbazie jest ludzi co zero jedynkowo patrzą, jak wygrywasz to grasz zajebiście, jak przegrywasz to beznadziejnie, ile ludzi na reddicie nie widziało słabej gry wcześniej to jest beka przepotężna
Dodano po 3 minutach 33 sekundach:
ogólnie zastanawiam się najbardziej gdzie leży wina
czy to atak jest aż tak tragiczny, czy brak jakiegoś pomocnika potrafiącego otworzyć przestrzenie czy może taktyka Artety
i o ile uwazam, że taki Martinelli czy Jesus to na śmietnik, to reszta AŻ TAK tragiczna nie powinna być, taki Saka, Ode, Trossard, Gyokeres czy nawet ten Madeueke
Robertson też odchodzi
Dodano po 1 dniu 17 godzinach 49 minutach 42 sekundach:
I trafi do Tottenhamu jeśli się utrzymają
Dodano po 1 dniu 17 godzinach 49 minutach 42 sekundach:
I trafi do Tottenhamu jeśli się utrzymają
Oglądam sobie skróty i tak jak nie jestem jakimś zwolennikiem tego spalonego co Wenger proponuje, tak nikt mi nie wmówi że takie offsidy są normalne
Będziesz miał takie same tylko linia będzie w innym miejscu
Jakieś zasady muszą być, a jak są zasady to wiadomo że zawsze będą milimetry
Jakieś zasady muszą być, a jak są zasady to wiadomo że zawsze będą milimetry
w Kanadzie wprowadzili ten spalony Wengera
No wszystko ok, ale jaka tu jest zasada że rękawek to spalony a jakby przyjął tym piłkę i strzelił gola to nie uznają i ręka chyba nie miała być brana pod uwagę do ofsajdów? Plus jak Liverpool raz strzelił gola (Wirtz) i wyglądało jak spalony to mówiono że jest 5 cm tolerancji, a tutaj nawet jednego nie ma
Iraola nie zostanie w Bournemouth, przyszły trener United?
Iraola nie zostanie w Bournemouth, przyszły trener United?
Tylko nie to. I tak w to wątpię, prędzej Newcastle, Liverpool, Hiszpania.
Mi brak u nich takiej gwiazdy, którą chyba miał być Saka, ale zamiast Yamala 2.0 jest kolejny ala Rashford/Sterling. Dobry grajek, ale mix forma. Gyokeres coś tam postrzelał, mimo wszystko poniżej oczekiwań.Piters pisze: ↑05 kwie 2026, 11:48 ogólnie zastanawiam się najbardziej gdzie leży wina
Do tego zmęczenie materiału, Arsenal dzielnie walczy o wszystko od kilku lat i naturalnie przychodzi kryzys, zadyszka, wątpliwości. Tu akurat zastnawiam się czy to nie czasem wina Artety. On taki zbyt nerwowy się czasami wydaje, widać że bardzo chce, ale aż za, co w kluczowych momentach może wpływać negatywnie na GayGooners.
- ebismolarek
Iraola to do Athleticu za Valverde
- ConeyIsland
dokończyć sezon
Caicedo przedłużył kontrakt, fajnie.
Witamy panie Franciszku