Pezet
- gods bidness
Re: Pezet
Ale dziadku siri to asystent w iphonie, taki jak google assistant w androidach.
- gods bidness
Niestety apple nie zaimplementował polskiego, bo SRA na polaczków i na pezeta.
Również lubię ranty 2rzyna na raperów których szanował a się zjebali w nachy i pierdzą gównem do mikrofonu #vnm
gods bidness pisze: ↑16 kwie 2026, 11:47 1) Te porównania niby zmyślne, ale kurwa tak tandetne i banalne że ja pierdole badgirl jak Riri (catwoman), szybka jak rari (ja pierdole), robi co mówię jak Siri (to to niby oryginalne, prawie jak zawijać kogoś jak maki w nori) i stary żart o kształtach coca coli. No jest tu wszystko dla każdego od gen Z po starego Janusza boomera. Zabrakło coś o Mochi, ale jest gdzie indziej.
Riri Rari Siri Coli.
2) Kupuje działkę jakbyśmy grali w monopoly.
3) I oczwiście ulubiona konstrukcja Pezeta - ja robię X, a ona Y - czyli Piję kawkę, ona whisky sour. Jeszcze to kawkę, zamiast kawę, jak jakaś Grażyna stara.
4) Golden hour na niebie - wspaniały ukłon w stronę modelek na instagramie i fotografów, też na instagramie, Golden hour na niebie, whisky sour w ręce, mochi w lodówce, czego chcieć więcej.
5) Wszystko to do kupy daje nam obraz świata w stylu po chuj mi mózg mam dresik i tanie próżne odwołania do luksusu, szybkie autko brum brum, a ona catowman jak Riri (sexy nie) i kształt ma jak butelka coli (hehe), whisky sour, moczi, maki w nori i mam full obraz próżnego durnia z zainteresowaniami krążącymi wokół rolek na instagramie, przeglądania ciuchów na zalando i robienia zakupów w złotych tarasach z espresso tonic we łbe zamiast mózgu.
Kiedyś grał najlepszy rap i nie miał złotej płyty, teraz gra gówno i jest top 1, a chuj, niech zarabia, chociażby ze względu na stare czasy. To długo i tak pewnie nie potrwa, jakiś czas temu paluch był selfmejdmen numer 1, tera dzie jest Paluch ? Biuro ochrony rapu ? Nie ma Paluszakaaa
-
starydobryhiphop
A potem jak siądzie temat popu wrócić do pożegnalnych koncertów pezet/noon i sie temat kręci
mysle, ze na to sklada sie zlaczenie wyswietlen z wielu swiatow, gdzie sa fani PW, gdzie sa fanki od fantazjiigorzastyy pisze: ↑15 kwie 2026, 18:46 Wiadomo, że propsy. Nie słucham obecnie, ale niech mu się wiedzie i jest to jednak wyczyn, będąc już facetem bliżej 50 niż 40 i wyprzedzić młodego Matczaka.
Wszystko zaczęło się od magicznego zviralowania znikąd utworu Dom nad wodą, drugi kamień milowy to był Mata na feat w utworze Plan B, trzeci, który poszedł viralem - utwór Fantazje. Do tego napierdolił milion gościnek u chyba wszystkich odłamów polskiego rapu od uliczniaków po autotjunowych wyjców i tym magicznym sposobem przejął wszystkie możliwe grupy słuchaczy na Spotify
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Najlepsze jest to, że Dom nad wodą tak z dupy zviralował się dopiero po 2 latach od premiery. Szczęście? Magia?
https://www.mystreamcount.com/track/3fs ... oQ010VQGcC
Podobny case co utwór Tymek - Sophia Loren, który nagle zviralował się chyba po 4 latach od premiery.
Światem kręcą pieniądze