[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Jak Tede dołączał to Chillwagon już właściwie był martwy od paru miesięcy. Potem jeszcze się chłopaki pospinali i Reto nazwał resztę składu pokemonami xD Trochę szkoda, gdyby się Tede z Borixonem pogodzili wcześniej to Jaca może byłby na Chillwagonie 2.0. Myślę, że dobrze by się odnalazł w tej konwencji i powstałyby ciekawe numery z jego udziałem.
A w czym problem?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
może w tym że Tede ma opinię jaką ma w środowisku prawilniaków 
chyba że bez Kizo numer
chyba że bez Kizo numer
Śnieg Garbatym Nosom
- igorzastyy
Jacek G. to przecież według relacji świadka handlarz, zatem należą do tego samego świata.

A według normalnych ludzi TKJ 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Tede, miałeś czas, żeby się odnieść co do swoich wyjaśnień. Czyżby ci z dupy gacie spadły i potwierdziłeś 60-tke? Rychu dobrze śpiewał "dlaczego Tede starą kurwą jest". Bo się rozjebał - mówi Robert RS77
Śnieg Garbatym Nosom
- igorzastyy
Mnie interesuje tylko zdanie Heńka na ten temat. To jemu zaufałem w sprawie Soboty i bardzo mi przykro, że nie odniósł się do sprawy Tedego.
-
starydobryhiphop
Przypomniało mi się że tede i mes pojawiają się jeszcze obaj w klipie mówią o mnie w mieście czarnego złota
Była mowa o tym gdzie się przecinają jakieś 500 stron temu, więc mam chyba opóźniony refleks
Była mowa o tym gdzie się przecinają jakieś 500 stron temu, więc mam chyba opóźniony refleks
-
Bizon Twoja Strata
Spoko płytka, swoją drogą. Ostatni raz w mojej pamięci, kiedy południowcy mieli ten taki swój osobliwy sznyt.
-
starydobryhiphop
A na prawda muszę sobie odświeżyć
Mes był na tamtym klipie? Przecież nie ma go w kawałku. A swoją drogą tak, genialna płyta, niedawno sobie odświeżyłem. Wspomniany kawałek jeden z lepszych, Tedas dał dobrą zwrotke.
A tak w ogole to xd że ten temat dalej jest otwarty
A tak w ogole to xd że ten temat dalej jest otwarty
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
- igorzastyy
Piątkę bił z Gano idąc chodnikiem. Nie ma dowodów na przecięcie się z Jackiem Granieckim na klipie.