Young Leosia
Re: Young Leosia
To wyżej, plus jakieś "upokarzanie ex chłopaka przed całą Polską" to mogłoby mieć sens jakby jej ex był randomem którego zostawiła w Polsce D w dziurze bez kaucjomatu #pdk i teraz płakał w poduszkę, a Blonsky przy całej niechęci do żelków tak jak ruchał małolaty przez związkiem z Leosią, tak pewnie wrócił do ruchania dalej i jak zareaguje tylko "xdd", to ja mu wierzę że nie udaje.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
tutaj nawet nie ma o czym gadać
kompromitacja cweleosia na pełnej
Blonsky im mniej zrobi w tym temacie tym lepiej na tym wyjdzie
kompromitacja cweleosia na pełnej
Blonsky im mniej zrobi w tym temacie tym lepiej na tym wyjdzie
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
- igorzastyy
O i może właśnie tym co napisałeś jest klucz do tej przemiany. Ona wie, że Błoński pewnie idzie tą drogą i ona też tak chce. Nie będę gorsza i mu pokażę. Patrz Kacper, nie jesteś mi potrzebny, mam powodzenie, jestem baddie.SWN pisze: ↑dzisiaj, 13:26 To wyżej, plus jakieś "upokarzanie ex chłopaka przed całą Polską" to mogłoby mieć sens jakby jej ex był randomem którego zostawiła w Polsce D w dziurze bez kaucjomatu #pdk i teraz płakał w poduszkę, a Blonsky przy całej niechęci do żelków tak jak ruchał małolaty przez związkiem z Leosią, tak pewnie wrócił do ruchania dalej i jak zareaguje tylko "xdd", to ja mu wierzę że nie udaje.

kocham kiedy leosia jest w @badi era
moze to zjebane zelastwo z kichawy
- igorzastyy
Pierwsze szlify w baddie era
przeciez to jakies chujowe ejaj, nie tak wyglada prawdziwy flex