Skolim
Re: Skolim
ostatnie trzy których akurat słuchałem, zawsze
Jara mnie to-o-o-o-o-o-o-o-o
Jara mnie to-to-to-to-to-to-o-o-o-o-o
- yungXpaproch
moje 96, temperatura i autobana/dawaj do tańca
te, gdzie cegiełkę dołożył Hellflied crackhouse cartel, w innych niestety brakuje tej krzty geniuszu
96, zycie jest jedno, palermo, czy mozna pania prosic do tanca
wyslano z: koszulka skolim temperatura kup teraz na sklep skolim pl [wspolpraca]
wyslano z: koszulka skolim temperatura kup teraz na sklep skolim pl [wspolpraca]
Temperatura, Daj mi jedno słowo, Wyglądasz idealnie i najebany bawie się cudownie
Chociaż Nie dzwoń do mnie mała albo Wejde wyjde też ciężko pominąć hmm
Chociaż Nie dzwoń do mnie mała albo Wejde wyjde też ciężko pominąć hmm
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
bo na mnie to nie dziaaaałaaa i chociaz bardzo chcialas to za malo sie staralaaas
ale to idzie certified hood classic
ale to idzie certified hood classic
-
georgefloyd
Użytkownik @Piters ma w 100% rację. Gdyby te numery były na albumie jeden po drugim to można byłoby to porównać do runu Thriller-Beat it-Billie Jean z najlepszej płyty jaka powstała na tej planecie. Skolim żywy GOAT, żywa skamielina. Pomnik trwalszy od spiżu. Zmysłowy niski głos, skóra wydaje się gładka niczym sumeryjski adamaszek, a włosy to mogłyby robić za struny w lirze Apolla. Nie życzę mu przedwczesnej śmierci ale jak zamkną się jego oczy to jedyne godne miejsce jego wiecznego spoczynku to Wawel obok Lecha.
dokładnie
dorosłość zaczyna się wtedy, kiedy nie udajesz że krół latino jest chujowy, a zaczynasz się przy tym bujać jak pełnoprawny polak
dorosłość zaczyna się wtedy, kiedy nie udajesz że krół latino jest chujowy, a zaczynasz się przy tym bujać jak pełnoprawny polak
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- yungXpaproch
i właśnie w ten sposób czytam ludzi. poznaje kogoś, pytam się prosto z mostu co myśli o skolimie. szybka odpowiedź, ja wiem czy będziemy kolegami czy nie
- qualite_de_schizoide
skolim spoko ziomek i naprawdę fajne te jego numery są by po prostu się pobawić
Doceńcie też kunszt skolima biorąc pod uwagę jakie scierwo robi Wac toja. Też mu się zamarzyły viewsy i popularność króla latino, ale nie każdy może nagrywać takie bengery i później właśnie wychodzi coś takiego jak siup siup hops hops.
Doceńcie też kunszt skolima biorąc pod uwagę jakie scierwo robi Wac toja. Też mu się zamarzyły viewsy i popularność króla latino, ale nie każdy może nagrywać takie bengery i później właśnie wychodzi coś takiego jak siup siup hops hops.
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
- Dolarydolary

on te wyświetlenia kupuje?
Jak to jest na drugim miejscu to co jest na pierwszym 
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
no pierwszy kamyczek do ogródka skolima z tymi wyświetleniemi, mógłby trochę subtelniej oszukiwać te viewsy
z drugiej strony wątpię żeby istniało jakieś uniwersum, community discopolo czy forum o polskiej muzyce latino, które mogłoby by go za to skrytykować
kupuje te wyświetlenia i w sumie chuj, w niesamowity sposób skolim funkcjonuje ponad podziałami
i cichutko
z drugiej strony wątpię żeby istniało jakieś uniwersum, community discopolo czy forum o polskiej muzyce latino, które mogłoby by go za to skrytykować
Spoiler

- yungXpaproch
sprzedaje po taniości te benzynę na podlasiu, robi różne dobre rzeczy to ktoś ma go jebać za kupowanie wyświetleń?
kupowanie wyświetleń to akcja dla lamusow, nawet jeżeli robi to król latino
oczywiście skolim baza, ale mógłby robić to trochę dyskretniej
oczywiście skolim baza, ale mógłby robić to trochę dyskretniej
-
WesolyJozek
Od dawna kupuje te wyswietlenia, to imwestycja
już ma 8 mln wyświetleń to znaczy że każdy człowiek na świecie przesłuchał już nowy kawałek skolima
props
props
Śnieg Garbatym Nosom