[beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection
Sie kurwa nie interesuj
Około 21 stycznia patrząc na datę powyższego posta spadł film z Bonusem, to znaczy że za tydzień mu strike spadnie z kanału. Czy Grandę wjedzie z buta jednym strzałem wyłamuje zamek i doczekamy się odpowiedzi??????
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
na pewno, przecież wygrał beefa i tera tylko formalne postawienie kropki nad i
- SieKurwaNieInteresuj
Dziękuję buraczku, trudna matura z matematyki była
Zatem konusie oczekujemy
W ogóle jak Grande się odwołał do Youtube i film wrócił, to strike znika czy nie? Jak to na jutube działa? Może już wcześniej mógł odpowiedzieć hmm rozkminka 
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Zjebany jest bo mogl to rozkrecac poki goracy temat byl. W sumie to tylko swiadczy o tym ze na fejmie az tak mu nie zalezy
-
starydobryhiphop
W tym się jeszcze coś będzie działo czy można się rozejść?
Za parę dni wygaśnie mu strike i będzie mógł wrzucić materiał bez obawy że mu kanał usuną, mógłby wrzucić gdzieś indziej ale jest jak jest
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- igorzastyy
On się gdzieś udziela poza YT? Na IG brak postów, jest jakiś kontakt z nim w ogóle?
mozesz szczurowi przywiązać liścik to mu zniesie do kanału
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
-
resurrection
To świadczy tylko o tym, że ta cała akcja mocno mu wjechała na psychę i zaszczuła na tyle, że zrezygnował chwilowo z rozwijania kariery, którą z takim wysiłkiem budował z kanapy w kawalerce, upajając się wizją tego, że wkrótce osiągnie sukces komercyjny
grande to musi mieć niezła żydowską rozkminkę jak zmonetyzować popularność, po tym jak zbudował swój wizerunek na byciu człowiekiem z zasadami, brzydzącym się komercją. dostawał miliony psychofańskich komentarzy od p-r-a-w-d-z-i-w-y-c-h słuchaczy rapu pod filmikami ale pewnie ten jego gówno-kurs, który był pomysłem na zarobek, kupiła garstka, cośtam się przewijało z koszulkami, bo mnóstwo osób pytało mnie w prywatnych wiadomościach, co to za koszulka, więc robię specjalnie dla oglądających, nie dla kasy, bo ja prowadzę prosperujące biznesy i jestem zarobiony. ale nie ma się co oszukiwać prawdziwe pieniążki są za reklamowanie swoją mordą jakiegoś vpna, kfd czy innego letyshops, tylko grander siedzi spocony i kmini jak to ugryźć żeby nie wyszło, że się sprzedał
-
resurrection
Ten kurs to był nawet dobry sposób na monetyzację, szczególnie wśród małolatów, ale projekt jest ambitny, a do tego, no, coś tam chyba nie mógł tego dokończyć
-
starydobryhiphop
a u bonusa co tam w międzyczasie? Ktoś skory streścić?
No przeciez poszli na ugode w sadzie wiec w tym temacie nic juz sie nie pojawi, teraz tylko zostala zagadka czy dalej beda filmy jakies na innych uzytkownikow rapu w polsce czy nie
a co do zasad prawilniackich to z psami nie mozna sie ugadywac ale z sadem juz tak? Kurde zawile te zasady obroncow okcydentu, ja bym sie nie polapal i juz jakies faux pas popelnil, dobrze ze z tego wyroslem
a co do zasad prawilniackich to z psami nie mozna sie ugadywac ale z sadem juz tak? Kurde zawile te zasady obroncow okcydentu, ja bym sie nie polapal i juz jakies faux pas popelnil, dobrze ze z tego wyroslem
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
A no to sie zlapalem, wydawalo mi sie ze ktos po 1 kwietnia potwierdzal jakims powaznym postem a nie tymi smieszkowym ale mam slaba pamiec jak widac
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
-
starydobryhiphop
kurde najgorzej, że człowiek w to uwierzył... chyba wciąż to nie najlepiej świadczy o tych wszystkich prawilniakach z polskiej rap gry