Kanye West - BULLY (2026)
Re: Kanye West - BULLY (2026)
Dzięki.
A wracając do płyty to cieszę się że odbiór (ludzi, nie krytyków) Bully jest generalnie bardzo dobry, chyba najlepszy od Dondy. Nawet mój dobry ziomek który raczej wzruszał ramionami albo hejtował wszystko od Kanye od czasu TLOP, mówi że bardzo podoba mu się nowy album.
Jeśli chodzi o długość kawałków to moim zdaniem Ye wziął do siebie krytykę Dondy za bycie za długą i przeładowaną trackami, więc zrobił teraz album typu szybko przeleci, krótkie kawalki pozostawiające niedosyt, i wciskasz replay, a kawalki znasz na pamięć po kilku przesluchaniach
A wracając do płyty to cieszę się że odbiór (ludzi, nie krytyków) Bully jest generalnie bardzo dobry, chyba najlepszy od Dondy. Nawet mój dobry ziomek który raczej wzruszał ramionami albo hejtował wszystko od Kanye od czasu TLOP, mówi że bardzo podoba mu się nowy album.
Jeśli chodzi o długość kawałków to moim zdaniem Ye wziął do siebie krytykę Dondy za bycie za długą i przeładowaną trackami, więc zrobił teraz album typu szybko przeleci, krótkie kawalki pozostawiające niedosyt, i wciskasz replay, a kawalki znasz na pamięć po kilku przesluchaniach
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Gawi make Ye great again
-
ruchampsajaksra
Pozdro dla gawiego bo ja też zawsze czekam na nowe albumy z ręką w gaciach, jeśli chodzi o bully to mam nadzieję że wjadą jednak updaty jakieś, już kij z nowymi piosenkami ale kilka które już mamy zasługują na jakieś rozszerzone wersje z dodatkowymi wersami lub gościnkami, lepszy mix i może dodatkową produkcję. Ciężko jest mi się pozbyć wrażenia że to kolejny niedokończony album który ma potencjał na coś lepszego, tak żeby udowodnić dokumentnie kto jest krulem.
??
sam mix i master sprawia, ze chujowo sie tego słucha, typ skończył sie na tlop (na dondzie były przebłyski)
pilkarz
Jak nie jak tak, vultures 2 - sporo hejtu od fanów, donda 2 - mocno podzielone opinie ale sporo narzekania, vultures 1 - dużo dobrych opinii, ale też podział wśród fanów że Kanye odszedł od muzyki bez przekleństw, że tu tylko o dupach i seksie. A w przypadku Bully gdzie nie spojrzysz to same pozytywne opinie (jak mówiłem wcześniej nie biorę pod uwagę krytyków którzy są zbiasowani), nawet spójrz na RYM. Po za tym reaction videos na youtubie - prawie wszystkie mega pozytywne, nie było tego od czasu Dondy. Zresztą z krytykami to zobaczymy z czasem, pamiętam premiery od czasów 808 i każda oprócz MBDTF była spolaryzowana przez nich, myślę że co by nie wydał to i jak będzie narzekanie że to czy tamto, tak już po prostu jest

Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
Będzie fajna dekoracja, też kupiłem CD kolekcjonersko. Sluchalem raz ale jednak wersja ze streamów znacznie lepsza.
Zapisałem się niby na presale, dostaliście jakiegoś maila z potwierdzeniem zapisania?
- Zapisy na presale: 15/04/2026
- Start presale: 20/04/2026
- Sprzedaż oficjalna: 21/04/2026
- Zapisy na presale: 15/04/2026
- Start presale: 20/04/2026
- Sprzedaż oficjalna: 21/04/2026
Ja nie dostałem nic
Też nie, nie ma się co przejmować i tak się nie odbędzie 
Marsylie przełożył sam, bo pojawiały się głosy, że nie chcą mu pozwolić wystąpić, UK wiadomo, oszołomy, ale w Holandii i we Włoszech chyba wypowiadali się politycy ze nie widzą na chwile obecną podstaw by zakazywać wjazdu.
Póki jest naszprycowany to jestem dobrej myśli. Chciałbym zobaczyć jak to będzie wygadać produkcyjnie w Europie i po prostu przeżyć taki event, więc będę walczył. W kontekście muzycznym, to że zamuliłem z coke live festivalem w 2011 (jako biedny student pożydziłem(HEHE) na bilet), to chyba mój największy wyrzut sumienia.
Póki jest naszprycowany to jestem dobrej myśli. Chciałbym zobaczyć jak to będzie wygadać produkcyjnie w Europie i po prostu przeżyć taki event, więc będę walczył. W kontekście muzycznym, to że zamuliłem z coke live festivalem w 2011 (jako biedny student pożydziłem(HEHE) na bilet), to chyba mój największy wyrzut sumienia.
O ile nikt z rządu się nie przyjebie i nie da mu bana to myślę że nie ma przeciwwskazań.
Ja jadę do Holandii 2 tygodnie wcześniej, więc no stress. Ale jak bilety nie będą bardzo drogie to rozważę wybranie się w Polsce, może bym córę zabrał
Przecież ceny są odklejone fchuj, 1100 za płytę
Na kendricka nie było przypadkiem 2k za płytę?
Za 1100 powijam bez wahania
Za 1100 powijam bez wahania