chvj w te bity, to jest grubsze gówno, czytam to jeszcze raz i nie wierzę. w głowię mi się to nie mieści jak można być takim ludzkim ścierwem, ja po pierwszej sytuacji, na miejscu kpsna, to bym się zapadł pod ziemię i wycofał z życia społecznego, a ten łeb w każdej kolejnej wiadomości pokazuje że da się to jeszcze przebić, a podejrzewam że w jego zakompleksionym móżdżku, wydaje mu się że jest jeszcze pokrzywdzonym w sytuacji hehe. redaktorzy glamrap, trzymam za was kciuki że podłapiecie i zcanelujecie tego frustrata bez kręgosłupa.
beka że takie padalce jeszcze nagrywają swoje smuty, jak to oni ostatni prawdziwi są skrzywdzeni przez świat bez wartości XD
Właśnie o KPSNie najwięcej mówią jego numery, takie pełne żalu, wkurwienie ciągle kurwa coś nie tak, sam naprzeciwko światu. Myślicie, że normalny pogodny chłop by takie coś nagrywał? On jest kurwa gorzki jak skórka pomarańczy.
Też straciłem 250zł niech se kupi kratę browarów i nagra kolejne smutne gówno
SWN pisze: ↑15 kwie 2026, 10:25
Chłop na screenie upomniał się słusznie drugi raz i usłyszał od pana rapera oburzenie kuurwa o głupie 50 zł płaczesz ja pierdole!!!
Szkoda że najpierw sam musiał o to głupie 50 zł żebrać po jakichś kurwa obserwatorach na instagramie
+1
zwykła parówka
gość pisze że odda 50 zl gdy będzie na górce i jeszcze się pruje do goscia ktory slusznie sie upomina, zachowanie podłe @kpsn
btw istnieje coś *dobrze działającego* w stylu text-AI-detector tylko że dla muzyki? w sensie wrzucasz np. bit w programik, on to mieli i wyskakuje ci prawdopodobieństwo, że dany track został sztucznie wygenerowany?
zuperhero pisze: ↑15 kwie 2026, 14:16
btw istnieje coś *dobrze działającego* w stylu text-AI-detector tylko że dla muzyki? w sensie wrzucasz np. bit w programik, on to mieli i wyskakuje ci prawdopodobieństwo, że dany track został sztucznie wygenerowany?
Ja lokalnie w chacie sprawdzałem za pomocą polecenia w linux na konsoli i AI. Testowałem plik wygenerowany w SUNO, swój bit wygenerowany przez FL studio i swój bit zgrany z SP404 do kompa. Uruchomiłem to samo polecenie na 3 różnych plikach i można było wykryć, który plik jest który... ale to chyba dyskusja nie na ten temat
no mialem go bronic bo widzialem tylko jego wyjasnienie ale no tu chyba nie ma czego, kpsn_kpsn aka oddam 5 dyszek jak skonczy sie update serwerow inpostu
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
dogbert pisze: ↑06 lut 2026, 20:48
Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.